IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 08.01.2008 12:09

Siis nyt on tapahtunu niin hauskoja juttuja että ihan naurattaa.

Eilen illalla riikka lähetti mulle tekstarin et ei saa nukuttuu ku sitä naurattaa. Paitsi eka se kyl kerto et kattoo animalplanettii. Ja sit siel näytettii karhu ja tiikeri jotka oli häkissä ja mä ehotin et ehkä ne o menos lääkärille eläintarhast kert tiikerit ja karhut ei kai luonnos elä samoil hoodeil. Luulisin. Mut toisaalt Mouglis Shere kaan ja Baluu kyl asu samoil huudeil. Ja siel oli kans korppikotkii, susii, mustapantteri, norsui, apinoit, oranki ja Kaa. Enkä mä tiiää et onks se iha normaalii, varsinki ku ne puhu Mouglin kaa samaa kieltä. Eikä ne ees syöny sitä ne sudet. Ja sit kerroin et meil o video jos ne viidakkokirjan dudet on pentui. Sit Riikka sano et se repes mulle.

Ja sit se jotai soitti mulle kaks kertaa. Sit soitin Riikalle ja puhuttii jostai puol 1 puol kahtee yöl ja naurettii, mut ei ees tienny mille naurettii, kuha naurettii vaa. Oli aika rakentavat keskustelut.

Sit aamul heräsin ja kelasin et mua väsyttää mut sit mua rupes naurattaa ku kelasin et oltii juteltu yöl puhelimes joku tunti.

No sit lähin kävelee ja mun jalkapohjaan sattu. Sit olin et auts. No sit huomasin et siel oli joku tikku. Ja sit olin et ääää! Ja rupesin sen jälkee tietenki repii sitä pois. Pinseteillä. Sit tuli jalkapohjast verta. En oo ikin enne nähny et jalkapohjast tulis verta. Sit en meinannu saada sitä tikkuu pois, mut sain kuitenki ja sit pistin laastarin siihe päälle.
Ja luulin et myöhästyisin koulust ku mul meni siihe aikaa. Mut en myöhästynykkää ja kerkesin pyörii keittiös joku viis minuuttii. Ja join kylmät kahvit mustana, ku sitä kahvii oli nii vähä et en jakanu lämmittää sitä mikros. Ja se oli älyttömän pahaa. Hyi. Salee kuule kylmäkahvi kaunistaa. Tunnen itseni älyttömän upeeks tälhetkel, versinki ku lintsaan tunnilt et pääsin kirjottaa galtsun päiväkirjaa. Joo että näin tälläkertaa. Seee ya!

Ainii joo ja mä oikeesti melkeen heken uskoin et yhel ois ollu avaran luonnon kaikki tuotantokaudet! Mut sit kelasin et häh?

TÄNÄÄN ON HAUSKA PÄIVÄ! Eilen oli kiva päivä. Naurattaaa :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.