IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 13:19

ares pisti suunnanvaihdon ja mikke ykkösiä. minäkin vihreän. nyt emmi pisti kortin keltanen vitonen. emmillä on uuno, väri vaihdettiin punaiseen. emmi voitti.

nyt sekotetaan kortteja ja valitetaan. olen voittanut vain kerran. surku. olen huono. toisenkerrankin voitin mutta huijasin.

saara tuli kouluun. se on myöhässä.

nyt uunokortit jaetaan. emmi alotti. luulin et ois olllu mun vuoro. ei ollukkaa. emmi näki mun kortit. mun yli hypättiin. surku taas. pistin kaksi keltasta nelosta vihreen nelosen päälle. emmillä on taa uuno. se tunkee vakoonsa kortit koska se yleensä aina voittaa. ja mä yleensä aina häviän.

voitaiskoha jo mennä tekee kuveja.!!! muttakun kaikki ei ole valmiita.

kohta on ruokkis. mennään sitten syömään. mitäköhän siel o ruokana? vissii kinkkukiusaust. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii! vois mennä suoraa kauppaa. eiku just hyvää.

mikel o punanne seinä koton. iha ku mun oletuskuvas

vittu mitä paskaa. olen taas vika. uuno p pylleröstä mut hypätiiin taas yli. emmillä ei oo vihreetä. väri vaihtu keltaseen. ohi piti sanoa. ei ollu keltasta. suunta ei vaihtunu. täälä kusetetaan ihmisiä. kukaa ei tiiiä sääntöjä kunnolla.

vaiha suunta. vaihoin. jess

sil o keltasta ja sinine. janitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! mun yli hypättii.

keltast taas. häviin. mul o yheksä korttii. kolme niist lähti pois. niiku edellisel kierrokselki. arez joutuu nostaa neljä korttii. miks mulle käy aina näin? miksköhän?

enää mul o vaa neljä kortti. nyt kolme

fak juuu!

kaikki vaa valittaa. te ette tee mitää. ei pysty. pitää odottaa.

mike vyö o auki. ei enää.

opeki valittaa. opetus menossa. kaikki o perseestä. kaikil o joku vitu ongelma. pitäkää huoli vaa omist asioistanne. niit syvästi loukkaa jos me ei tehä töitä. hv kaikille vaa

JEEEEEEEEEEEEEEEEE TATTADAAA JIHUUUUU MÄ VOITIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onnittelut<3 t:emmi

Jesssjesssjesss. en voita ikinä. onneks ikuistin senki tänne toka kerta rehelline voitto. olen ylpee! kolmel kasil. kahel sinisel ja yhel vihreel. must tais tulla se aku ankan serkku se hannu. hanhi.

bufu. by uss fuck juu. bufun uutuus fyrkat ulos.

hyvää elämän jatkoa kaikille. mo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.