IRC-Galleria

au au auhMaanantai 10.11.2008 20:23

Kävin tnä lääkäril, ku o ollu kurkku kipee täs viikon, hyvä ku o pystyny syömää ja lämpöö o ollu vähä miten sattuu ja korvat aivan tukos plus niska niiiiin jumis et pää hajoo! Ja yskää tyylii aina.

Lekuri sit määräs mulle jotai hulluu aivo_yskän_lääkettä_kolmiomerkinnäl. Haittavaikutuksin o mainittu sekavuutta, vapinaa, väsymys, pahoinvointia, oksentelua....... kiitos. huomen kouluu pullo kouras vapisee ihan sekavana! HHHEHEHE C YA! Nii ja kaikenlisäks tuote sisältää etanolia. KÄNNI PÄÄÄÄLLLEEE! ja lol valmistukseen on käytetty rommiikin. yarrrr!

Ja sit tää toine purkki onki paljon tylsempi, määrätty flunssanoireisiin. mut aika jännä juttu on et pakkausselostees luki että tuote voi aiheuttaa huimausta, pyörrytystä, väsyneisyyttä, kuulo- ja näköhäiriöitä sekä keskittymiskyvyn puutetta.

että HEHEHHEEEE MIKÄ YHDISTELMÄ!!! Voi olla et käyttäydyn sekavasti, oksentelen aina välil enkä nää mitään tai kuule. vapisen ja kärsin keskittymiskyvyn puutteesta ja huimauksesta. yo yo yo.

kouluun kouluun kouluuuun<3

ja ps. käteen sattuu, mult otettii verikoe.

muuta jännää ei ookkaa lähiaikoina tapahtunu tv draamaa lukuun ottamatta. paitsi tietenki lauantai Janninal. oli huippuuuu!!! KIITOOOOOOS<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.