IRC-Galleria

Janitzu

Janitzu

jokohan tämä talvi olisi ohi..

Ekat harjoituskisat onnellisesti takana :DSunnuntai 22.08.2010 19:55

Päivä alkoi erittäin lupaavasti tallilla, kun yllätyksekseni kaikki ponit meni hyvin autoon :D Kisapaikalla tuttua säheltämistä noiden omien osalta, muut käyttäytyikin ihan hyvin :)

Kisatkin meni ihan kivasti, Neolla 60cm voitto ja Chapilla kakkoseks :D 70cm molemmille yksi pudotus, Neo liian löysä ja Chapillä taas vauhtia ihan liikaa :D Koululuokat meni kanssa kivasti, mut tosi kova taso niin ei sijotuttu vaikka he B Chapillä 65,9% ja he C:ssä Neon kans jopa 69,5% (voittajat veteli varmaan jotain 100%, ALUETASON ratsukoita noissa luokissa :P)

Jessicallakin meni Essin kanssa tosi hienosti: he C:stä kans 69,5% ja 60cm kolmas, muttei sijottunut kun niin vähän osallistujia :/ 70cm myös yksi pudotus.

Repellä oli tän vuoden ekat kisat ja vaikka hirveesti jännitti kisoja etukäteen niin hienon suorituksen tekivät he C luokassa, prosentitkin Scotin kanssa 65,7! Ei yhtään hullummin 5-vuotiaalta :D

Kivasti siis meni ja todella paljon yli odotusten, ensi viikolla jatketaan lauantaina koulun merkeissä. Neolla ois tarkotus startata he B ja A ja Chapilla pelkkä A, saa nähdä miten käy kun en oo aikoihin tota A:ta mennyt :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.