IRC-Galleria

Janne_P

Janne_P

"Alone again... Naturally." ^^

AhosmatkatLauantai 31.10.2009 23:53

Tiiliskivi tellingiltä putos suoraan päähän siihen joku toinen ehkä kuollut ois. Mä vain mietin vittua, sen hyvin ymmärtäähän, kun en mitään muuta ajatella vois. Mä sämpyläni hotkaisin ja tiilen tieltä potkaisin. Vaikk' elämäni olis kuinka pielessä, on mulla vittu aina mielessä.

Joudun siitä merille ja kreikkalaiseen laivaan. Siellä kaikki veti mua perseeseen. pysyvästi joku sopeutuu kai siihen vaivaan, ellei ole uskollinen itselleen. Mä puosun alla parkaisin, mut luontoni vain karkaisin. Vaikk' elämäni oli melko pielessä, niin vielä vittu pysyi mielessä

Paatista mä pakenin, lähdin soittajaksi Kuubaan. Kansainvälisesti bändi tunnelmoi. Kateellinen kitaristi ulosti mun tuubaan, jonka jälkeen siellä enää banjot soi. Se aika oli raskasta, kun torvi täyttyi paskasta. Mut elämäni vaikka oli silloin pielessä, niin pysyi vittu aina mielessä.

Pesun jälkeen soittopelit tattarille myytiin ja vuorokausi Havannassa ryypättiin. Sitten piti alistua konsulaatin kyytiin. Väkisin ne veivät minut Helsinkiin. Kun kuulin tämän tuomion: "Sun määränpääsi Suomi on", niin mieten, että nyt on kaikki pielessä, ei edes vittu ole mielessä.

Olin siis ahosmatkoilla. Hyvä, hämeen kokoomusnuoret.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.