IRC-Galleria

Jaraid

Jaraid

loves ninjatyttö<3

Selaa blogimerkintöjä

Kirjoita 10stä ihmisestä suorat sanat, mutta älä kerro heidän nimiään. Sana on vapaa ;) 

1. Sä syyllistät aina muita, etkä suostu ottamaan vastuuta omista tekemisistäsi. Sun toilailut, sun käyttäytyminen ja sun vastuunottaminen niistä asioista, joista sun kuuluu ottaa vastuuta, ei voi olla kenenkään muun syytä. Ja silti sä syytät siitä muita. Sä et hyväksy poikkinaista sanaa vaan alat heti mököttämään. Aikuinen ihminen, joka ruikuttaa sen sijaan, että tekisi asialle oikeasti jotain. Näytä, että suhun voi luottaa, niin sä onnistut kyllä.

2. Sä oot harvinainen tyyppi siinä mielessä, että noin ujolta mieheltä onnistuu sellaisten juttujen heittäminen, että oksat poies. Sun seurassa on aina hauskaa ja jotenkin tuntuu, että me ajatellaan tosi monesta asiasta samalla tavalla. Oot yks niistä, joista en haluaisi koskaan luopua.

3. Sä oot yks ihanimmista ihmisistä, joita mä tunnen. Mä tunnen sut aika hyvin, mutta välillä tuntuu, etten mä tiedä susta vielä mitään. Sä pidät itsesi niin kiireisenä, ettet ehdi hengittää ja ajatella omaa hyvinvointiasi ollenkaan. Oot rakas mulle. Pidä huolta itsestäs ja muista puhua silloin kun jokin asia vaivaa. Sä et ole se, joka päättää sen, onko sun asia liian pieni purettavaksi. Muista se.Mulla on ikävä sua, voi kun näkisin sut taas pian!

4. Sä oot kultaa! Moni ihminen ei oikeasti saa mua niin hyvälle tuulelle kuin sinä. Uskot sä sitä tai et. Useimmiten et. :D Mä oon tosi huolissani susta, koska sä oot ihan uusien haasteiden edessä. Mä haluan kuulua sun elämään myös jatkossa. Mä en osaa suuttua, sä tiedät sen, mutta välillä meinaan saada tarpeekseni siitä, miksi sä vähättelet itseäsi niin paljon. Uskoisit, kun joku sanoo sulle jotain positiivista. Negatiiviset asiat sä otat välillä liiankin tosissaan.

5. Sä oot ihminen, jota oon arvostanut elämäni aikana ehkä kaikkein eniten. Mutta en tiedä, miten mun pitäisi suhtautua siihen, miten sä nykyään toimit. On häkellyttävää, että sä luovut sun periaatteistas niin helposti, vaikka oot pitänyt niistä kiinni vuosikausia. Sä et ole täällä yksin. Sun täytyy ymmärtää, että sun täytyy pitää huolta itsestäs, jotta voit pitää huolta muista. JA sun täytyy pitää huolta muista, jotta sulla on oikeus olla tyytyväinen. Suomessa on lait sitä varten, että niitä noudatetaan. Sä oot liian korkeassa asemassa, jotta sä voisit luistaa niistä. Susta otetaan esimerkkiä, niin miksi sä et silloin toimi esimerkillisesti? Kysynpä vain.

6. Sä oot ehkä ainoa ihminen, jonka seurassa mä uskallan olla tasan tarkkaan Jari, enkä piiruakaan kukaan muu. Sun kanssa ei ole koskaan tylsää, vaan aina saan nauraa ja naurattaa joskus suakin. Sun asenteesta tiettyjä asioita kohtaan pitäisi monen ottaa opikseen, myös mun. Tai ennen kaikkea mun. Mutta mä oon niin erilainen niiden asioiden suhteen. Sä teet mut onnellisemmaksi kuin kukaan toinen, mutta silti mä oon huolissani tosi monesta jutusta. Meidän pitäisi puhua, mutta mä en uskalla, koska mä en halua loukata sua tai pahoittaa sun mieltä. Sun kanssa ja sun varaan mä haluan rakentaa paljon. Mut moni asia pitää muuttua ennen sitä.

7. Sä oot paras asia, joka mun elinaikana on mulle tapahtunut. Kukaan muu ei pysty korvaamaan sitä, mitä sä merkkaat mulle. Mä oon ylpeä kaikesta siitä, mitä sä teet. Mä en pysty sanoa susta mitään todellista moitteen sanaa, vaikka saisin viikon aikaa miettiä sitä. Sä oot mun suurin idoli, jota voi vain kuvitella. Olisinpa enemmän sun kaltainen, oikeasti! Mä oon sulle monesta asiasta kateellinen ja mun luottamus itseeni ei ole niin korkealla, että voisin uskoa pystyväni siihen koskaan, mihin sä pystyt. Sä oot se, johon mä luotan eniten.Meidän pitäisi nähdä useammin, paljon useammin.

8. Sä oot yksi ristiriitaisimmista ihmisistä, jonka tunnen. Mä välitän susta paljon ja pidän sua mun hyvänä ystävänä ja sä oot monta kertaa sanonut, että säkin pitäisit mua sun ystävänä. Sulla on vain todella mielenkiintoinen tapa välillä osoittaa se. Joihinkin asioihin mä kelpaan ja mä oon oikeasti tosi iloinen niistä hetkistä, jotka mä saan sun kanssas viettää ja kokea. Mutta sitten on asioita, joihin mä ilman muuta luulen kuuluvani mukaan, mutta joihin sä et mua otakaan mukaan. En tiedä, onko se sitä, että sä häpeät pyytää mua mukaan vai se, että mä oon vanhempi kuin sinä ja useimmat sun ystävistäs, mutta se satuttaa mua ja pahasti. Mä ymmärtäisin sen, jos me oltais vain hyvänpäiväntuttuja, mutta ei yhtäkään ihmistä, jota kehtaa ystäväksi kutsua, jätetä pois joukosta. On se sitten eri ikäinen tai jollain muulla tavalla erilainen.

9. Sä oot tosi hieno tyyppi, sä teet hommia sen eteen, mitä sä rakastat ja sä oot suurimmaksi osaksi tosi ystävällinenkin. Ja mä oon kiitollinen siitä, että mä oon saanut tuntea sut ja ollaan edelleenkin väleissä. Joskaan ei enää samalla tavalla kuin ennen. Aikuisuus tuo kiireitä ihan liiaksi. Mutta piirre, joka mua eniten ihmisessä etoo, on valitettavasti sulla. Ihmiset on hyviä eri asioissa, ja jotkut on parempia joissain asioissa kuin toiset ja toiset taas parempia jossain muissa asioisssa, sehän on selvää. Mutta se, että on hyvä jossain(tai luulee olevansa hyvä jossain) ei tarkoita sitä, että sitä pitäisi tuoda esille koko aika. Yksi ihmisen hienoimmista piirteistä ja jota mä arvostan tosi korkealle, on vaatimattomuus, ja sitä sulla ei ole kyllä ollenkaan.

10. Pieni on kaunista, hauraus on ihailtavaa ja surulliset silmät on kadehtittavat. Sussa on kuvainnollisesti näitä kaikkia. Mutta vaikka sä ootkin pieni ja hento, niin sä takerrut liikaa. Sun täytyisi elää enemmän omaa elämääsi ja ymmärtää se, että muutkin elää omaansa. Sun ei tarvitse olla kaikille se numero yksi, se paras ja ainoa. Moni on samassa tilanteessa kuin sinä, minäkin. Mutta siihen täytyy tyytyä, ei sitä asiaa voi muuttaa.

[Ei aihetta]Perjantai 17.09.2010 19:55

1. Millä nimellä esiinnyn kännykässäsi?
2. Kuvaile minua yhdellä sanalla?
3. Kuinka tärkeä olen sinulle asteikolla 1-10?
4. Mitä sanoisit jos kuolisin?
5. Jos saisit pyytää minulta mitä vain, mitä se olisi?
6. Kerro yksi muistosi/haaveesi minun kanssani?
7. Voisitko suudella minua?
8. Voisitko nukkua kanssani?
9. Voisitko kopioida tämän, niin voisin vastata myös sinulle?

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.09.2010 01:47

Oletko koskaan:
1. Pussaillut kauemmin kuin puoli tuntia? - No en! :S Kuka pystyis? Siin tukehtuu!
2. Nukkunut jonkun toisen sängyssä? - Juuh
3. Suudellut omassa talossasi jonkun kanssa? - Oon.
4. Suudellut kahden eri ihmisen kanssa samana iltana? - En. :o
5. Ollut rakastunut? - Olen
6. Ollut suihkussa vastakkaista sukupuolta olevan kanssa? - Pari kertaa, ei enää ikinä! :D Ainakaan sen yhden kanssa. :D
7. Ollut saunassa yli kolmen vastakkaista sukupuolta olevan kanssa? - Joo, oon.
8. Oletko maalannut huoneesi? - En ole
9. Varastanut rahaa kaveriltasi? - Veikalta kun olin mini-Jari
10. Ollut nyrkkitappelussa? - Tarhassa. :D
11. Ja saanut siitä arven? - En, mut Tompalta lähti hammas. :D
12. Oliko hän tyttö vai poika? - Poiika. Helsingin Jokerit nro 83.
13. Lintsannut koulusta, että voit tehdä jotain kivempaa? - En? :o
14. Nähnyt jonkun kuolevan? - En onneksi.
15. Ollut lentokoneessa? - Juu, haluun uudestaan!
16. Suudellut valokuvaa? - Olen. Hihih. :D
17. Nukkunut kolmeen saakka? - EN! :S
18. Maannut selälläsi ja katsellut pilvien lipuvan ylläsi? - Joo, olen
19. Tehnyt lumienkeliä? - Monastikin
20. Ollut naamiaisissa? - En muistaakseni
21. Huijannut pelissä? - Tottakai. :D
22. Ollut yksinäinen? - Päivittäin tuntuu siltä, vaikkei pitäis.
23. Nukahtanut töissä/koulussa? - Juu.. Latvikselle vaan terkkuja. Heitti mua avainnipulla päähän. :D
24. Tuntenut maanjäristyksen? - Enn
25. Koskettanut käärmettä? - Juuh
26. Kävellyt/ajanut päin punaisia? - Joo/Joo
27. Ollut jälki-istunnossa kuluneen vuoden aikana? - En! :DD
28. Inhonnut omaa ulkonäköäsi päästä varpaisiin asti? - Päästä kyllä.
29. Eksynyt? - Sitäkin
30. Ollut toisella puolella maailmaa? - En, mut jonain päivänä sit.
31. Itkenyt itsesi uneen? - Monasti
32. Laulanut karaokea? - Olen
33. Tehnyt jotain, mitä vannoit ettet tekisi? - Joooo...
34. Nauranut niin, että juoma tuli nenästäsi? - Olen ja yskinyt kans väärään aikaan.
35. Suudellut vesisateessa? - Juuh
36. Laulanut suihkussa? - Aina! :DD
37. Laittanut kielesi rautapaaluun talvella? - En.
38. Istunut katolla? - Juuh.
39. Kuullut tuntemattomalta olevasi hyvännäköinen? - En oo kuullut keneltäkään olevani hyvännäköinen! :D
40. Rikkonut /murtanut luitasi? - Joku 30 kertaa. :D
41. Huvitutko helposti? - En
42. Nauranut niin, että kyyneleet valuu silmistäsi? - Onneksi tätäkin
43. Luntannut kokeissa? - En ole
45. Jäänyt luokalle? - Enh
46. Halunnut juosta pakoon? - Ei oo tullut tarvetta
47. Itkenyt jonkun vuoksi? - Joooh..
48. Omistanut koiraa? - En ole
49. Ollut bändissä? - No en! :D
50. Juonut 25 lasia soodaa päivän aikana? - Joku 10 ehkä.
51. Rikkonut cd:n? - Vahingossa
52. Ampunut aseella? - Kyllä vain.
53. Antanut rahaa kerjäläisille? - En ole.
54. Ollut tekemisissä poliisin kanssa? - Kyllä. Niin hyvässä kuin pahassakin.
55. Ajatellut, mitä ihmiset puhuvat hautajaisissasi? - EN x)
56. Ollut lähellä kuolemaa? - En sillai
57. Tehnyt mitään laitonta? - Kyllä olen. Yritän parantaa tapani.
MUITA
58. Mitä koruja käytät? - Korvis ja kaulakoru
59. Syötkö ? - Tekis mieli syödä koko aika. Syöminen on elämän parasta aikaa.
60. Meikkiä? - En.
61. Mitä sinulla on ylläsi sängyssä? - Kesäisin satiinibokserit ja jos on vähän kylmempi kuten syksyllä, talvella ja keväällä, niin flanellipyjama ja villasukat.
62. Nypitkö kulmakarvasi? - EN! :D
63. Abortti? - Jokaisen oma asia. Mutta mä sanoisin näin, että harrastakaa seksiä vasta sitten, kun olette valmiita siihen, että voitte saada lapsen. Näin aborttia ei tarvitse tehdä ja seksi on vastuuntuntoista.
64. Hiusten väri? - Heinän väriset
65. Kuorsaatko? - En.
66. Nukutko pehmolelujen kanssa? - En, mut mulla on pehmolelu sängyssä. Se lentää kyllä aina lattialle jossain vaiheessa. :(
67. Lontooseen, Caribialle vai New Yorkiin? - Noista Nykiin.
68. Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit ensimmäisenä? - Hommaisin Taijan porukoille kämpän täältä, maksaisin sisarusteni opiskelut ja rakennuttaisin talon itselleni.
69. Kultaa vai hopeaa koruissa? - Sormuksissa kulta, muissa hopee.
70. Ranta, kaupunki vai maaseutu? - Maaseutu.
71. Ketä tyttöä suutelit viimeksi? - Lindaa<3
72. Missä syöt? - Kotona ja töissä. Välillä subissakin.
73. Koska viimeksi itkit? - Tänään. :/
74. Oletko rakastanut jotakuta niin paljon, että olet itkenyt hänen vuoksi? - No olen!
75. Rullaatko spaghetin haarukan ympärille vai katkotko sen? - Aika harvoin tulee syötyä pitkää spagettia, kun se on töissäkin jo pätkitty. Mut rullaisin, jos söisin pitkänä.
76. pelkäätkö pimeää? - En pelkää, mutta en mä nautikaan siitä, että kuljen pimeässä.
77. Ranta vai uima-allas? - Ranta
78. Omistatko valokuvia? - Onhan mulla paljon valokuvia. :D
79. Lempibiisi tällä hetkellä? - Shakira - Esto es Africa
80. Ikkuna- vai käytäväpaikka? - Ikkuna
81. Oletko kauan suihkussa? - 5-6 minuuttia
82. Kakkua vai jäätelöä? - Jätskii
83. Saanut sormusta? - En
84. Pisin suudelmasi? - Jokuu puoli sekunttia.
85. Viimeisin asia jota mietit? - Joonas ja sali
86. Mihin kulutat paljon rahaa? - Se riippuu.. Keväällä meni monta sataa golfmailoihin, kesällä tonni Irlanninreissuun, viime viikolla ostin lenkkarit...
87. Missä asut? - Nurmijärvellä
88. Paras pikaruokala? - Subway(okei, Nurmijärvellä ton "pika"-sanan voi jättää pois. :D
89. Missä työskentelet? - Rajamäen yläasteella.
90. Osaatko laittaa ruokaa? - Hah, osaan. ;)
91. Mitä ruokaa inhoat? - En mitään
92. Osaatko laulaa? - En.
93. Viimeisin keikka tai festari? - TKD-festarit muutama viikko sitten.
94. Paras alkoholiton juoma? - Maito tai vesi
95. Tämän hetkinen mielialasi? - Selkä kipee ja iloinen, kun huomenna salille veiksun kanssa. <3
96. Kuka sai sinut viimeksi suuttumaan? - Mä en suutu. :)
97. Kuka sai sinut viimeksi nauramaan? - Esa. :D
98. Mikä kaduttaa? - Yks juttu vaan, jota en ala tässä kertomaan. (rimmas. :o)
99. Kenelle lähetit viimeksi tekstarin? - Juhalle.
100. Kenelle soitit viimeksi? - Tiialle, mut ei vastannut.
101. Kuka viimeksi soitti sinulle? - Tiia.
102. Minkä elokuvan näit viimeksi? - Karate Kid
103. Asutko vanhempiesi kanssa? - En.
104. Kenen kanssa keskustelit viimeksi ja mitä asia koski? - Joonaksen kanssa, vähän kaikesta. :)
105. Mitä tapahtui viimeksi kännissä ollessasi? - En ees muista, milloin olin viimeksi kännissä. :D Vappuna?
106. Paitasi väri? - Ei oo paitaa. :$
107. Oletko ollut rannalla yöllä? - Olen. Tulee Turkki mieleen.. <33
108. Hyvä neuvo retkelle? - Ota mukaan joku, joka tietää, mihin suuntaan kävellä.
109. Oletko huonoa seuraa? - En mä usko. Mut en sit tiiä.
110. Viimeisin kuulemasi laulu? - Shakira - Esto es Africa
111. Viimeisin asia, jonka joku sinulle osti? - Eeen kyl muista. :S
112. Oletko valvonut koko yötä? - Useastikin! :D Ronjan kanssa, kun muut nukahtaa aina :D
113. Ketä aiot seuraavaksi suudella? - Lindaa mä oon suunnitellut muiskauttavan.
114. Suihku vai sauna? - Molemmat. Saunaan pääsee niin harvoin.
115. Onko farkuissasi reikiä? - Ei. En mä käytä rikkinäisiä vaatteita.
116. Kuka viimeksi kouraisi takapuoltasi? - Linda varmaan
117. Pukisitko vastakkaisensukupuolen vaatteita? - Hyvän tarkoituksen vuoksi voisinkin.
118. Mitä teet huomenna? - Töitä, salille, Elämä lapselle, SYÖN! :))
119. Milloin viimeksi lähdit kotoasi? - Treeneihin joskus viiden aikoihin.
120. Unelma autosi? - Ford Mustang Shelby GT500 1967.

[Ei aihetta]Lauantai 11.09.2010 03:08

Sanot et välität,
mut et näytä sitä.

Sanot, et oon jotain,
mut oon oikeasti vain joku.

Kertoisitko kiltti oikeasti,
mitä oon, mitä merkkaan sulle?

Treinta y cincoSunnuntai 05.09.2010 12:56

day 01: asia/ihminen/esine johon uskoit lapsena
day 02: mitä mieltä olet jumalasta ja uskonnosta
day 03: 2 konserttia joissa toivoisit että olisit käynyt/haluaisit käydä
day 04: 4 hetkeä jotka muuttivat elämääsi
day 05: jotakin joka saa sinut hymyilemään
day 06: joku joka tekee sinut todella onnelliseksi
day 07: jotakin joka kiihottaa sinua
day 08: lempi hedelmä
day 09: jokin jota odotat todella kovasti
day 10: jotain jota haluat elämältäsi
day 11: jokin kirja jonka aijot lukea seuraavassa kuussa
day 12: lempi vaatekappale
day 13: kappale joka kuvaa sinun tämän hetkisiä tunteitasi
day 14: suosikkikirjasi
day 15: elokuva joka sai sinut itkemään
day 16: jokin asia jonka tekemistä olet siirtänyt
day 17: asia josta vihaat että sinulta kysytää
day 18: päivittäinen rituaaali
day 19: 5 asiaa joista pidät itsestäsi
day 20: esieneitä/asioita joita sängyssäsi on
day 21: jokin epälooginen asia jota ajattelet tai teet
day 22: todella vanha kuva itsestäsi
day 23: 3 asiaa joita haluat tehdä ennen kuin kuolet
day 24: tuorein sinusta otettu kuva (ei web kamera kuvia)
day 25: lempikohtasi itsestäsi
day 26: kuva yhdestä arvistasi
day 27: tyhmin kuva jota olet ikinä nähnyt
day 28: listaa 5 asiaa joita olet hävittänyt ja haluaisit takaisin
day 29: ihmeellisin asia jonka olet oppinut tällä viikolla
day 30: tärkein kysymys mielestäsi
day 31: lempisana
day 32: kuva parhaasta ihmisestäsi
day 33: mitä kertoisit 7 vuotiaalle itsellesi jos voisit?
day 34: kuolema pano, naimisiin meno, lapsi mikä niistä?
day 35: onko jotain mitä pelkäät

Treinta y quatroLauantai 04.09.2010 16:08

day 01: asia/ihminen/esine johon uskoit lapsena
day 02: mitä mieltä olet jumalasta ja uskonnosta
day 03: 2 konserttia joissa toivoisit että olisit käynyt/haluaisit käydä
day 04: 4 hetkeä jotka muuttivat elämääsi
day 05: jotakin joka saa sinut hymyilemään
day 06: joku joka tekee sinut todella onnelliseksi
day 07: jotakin joka kiihottaa sinua
day 08: lempi hedelmä
day 09: jokin jota odotat todella kovasti
day 10: jotain jota haluat elämältäsi
day 11: jokin kirja jonka aijot lukea seuraavassa kuussa
day 12: lempi vaatekappale
day 13: kappale joka kuvaa sinun tämän hetkisiä tunteitasi
day 14: suosikkikirjasi
day 15: elokuva joka sai sinut itkemään
day 16: jokin asia jonka tekemistä olet siirtänyt
day 17: asia josta vihaat että sinulta kysytää
day 18: päivittäinen rituaaali
day 19: 5 asiaa joista pidät itsestäsi
day 20: esieneitä/asioita joita sängyssäsi on
day 21: jokin epälooginen asia jota ajattelet tai teet
day 22: todella vanha kuva itsestäsi
day 23: 3 asiaa joita haluat tehdä ennen kuin kuolet
day 24: tuorein sinusta otettu kuva (ei web kamera kuvia)
day 25: lempikohtasi itsestäsi
day 26: kuva yhdestä arvistasi
day 27: tyhmin kuva jota olet ikinä nähnyt
day 28: listaa 5 asiaa joita olet hävittänyt ja haluaisit takaisin
day 29: ihmeellisin asia jonka olet oppinut tällä viikolla
day 30: tärkein kysymys mielestäsi
day 31: lempisana
day 32: kuva parhaasta ihmisestäsi
day 33: mitä kertoisit 7 vuotiaalle itsellesi jos voisit?
day 34: kuolema pano, naimisiin meno, lapsi mikä niistä?

day 35: onko jotain mitä pelkäät

Treinta y tresPerjantai 03.09.2010 22:38

day 01: asia/ihminen/esine johon uskoit lapsena
day 02: mitä mieltä olet jumalasta ja uskonnosta
day 03: 2 konserttia joissa toivoisit että olisit käynyt/haluaisit käydä
day 04: 4 hetkeä jotka muuttivat elämääsi
day 05: jotakin joka saa sinut hymyilemään
day 06: joku joka tekee sinut todella onnelliseksi
day 07: jotakin joka kiihottaa sinua
day 08: lempi hedelmä
day 09: jokin jota odotat todella kovasti
day 10: jotain jota haluat elämältäsi
day 11: jokin kirja jonka aijot lukea seuraavassa kuussa
day 12: lempi vaatekappale
day 13: kappale joka kuvaa sinun tämän hetkisiä tunteitasi
day 14: suosikkikirjasi
day 15: elokuva joka sai sinut itkemään
day 16: jokin asia jonka tekemistä olet siirtänyt
day 17: asia josta vihaat että sinulta kysytää
day 18: päivittäinen rituaaali
day 19: 5 asiaa joista pidät itsestäsi
day 20: esieneitä/asioita joita sängyssäsi on
day 21: jokin epälooginen asia jota ajattelet tai teet
day 22: todella vanha kuva itsestäsi
day 23: 3 asiaa joita haluat tehdä ennen kuin kuolet
day 24: tuorein sinusta otettu kuva (ei web kamera kuvia)
day 25: lempikohtasi itsestäsi
day 26: kuva yhdestä arvistasi
day 27: tyhmin kuva jota olet ikinä nähnyt
day 28: listaa 5 asiaa joita olet hävittänyt ja haluaisit takaisin
day 29: ihmeellisin asia jonka olet oppinut tällä viikolla
day 30: tärkein kysymys mielestäsi
day 31: lempisana
day 32: kuva parhaasta ihmisestäsi
day 33: mitä kertoisit 7 vuotiaalle itsellesi jos voisit?

Muista opiskella!
day 34: kuolema pano, naimisiin meno, lapsi mikä niistä?
day 35: onko jotain mitä pelkäät

Treinta y dosTorstai 02.09.2010 14:25

day 01: asia/ihminen/esine johon uskoit lapsena
day 02: mitä mieltä olet jumalasta ja uskonnosta
day 03: 2 konserttia joissa toivoisit että olisit käynyt/haluaisit käydä
day 04: 4 hetkeä jotka muuttivat elämääsi
day 05: jotakin joka saa sinut hymyilemään
day 06: joku joka tekee sinut todella onnelliseksi
day 07: jotakin joka kiihottaa sinua
day 08: lempi hedelmä
day 09: jokin jota odotat todella kovasti
day 10: jotain jota haluat elämältäsi
day 11: jokin kirja jonka aijot lukea seuraavassa kuussa
day 12: lempi vaatekappale
day 13: kappale joka kuvaa sinun tämän hetkisiä tunteitasi
day 14: suosikkikirjasi
day 15: elokuva joka sai sinut itkemään
day 16: jokin asia jonka tekemistä olet siirtänyt
day 17: asia josta vihaat että sinulta kysytää
day 18: päivittäinen rituaaali
day 19: 5 asiaa joista pidät itsestäsi
day 20: esieneitä/asioita joita sängyssäsi on
day 21: jokin epälooginen asia jota ajattelet tai teet
day 22: todella vanha kuva itsestäsi
day 23: 3 asiaa joita haluat tehdä ennen kuin kuolet
day 24: tuorein sinusta otettu kuva (ei web kamera kuvia)
day 25: lempikohtasi itsestäsi
day 26: kuva yhdestä arvistasi
day 27: tyhmin kuva jota olet ikinä nähnyt
day 28: listaa 5 asiaa joita olet hävittänyt ja haluaisit takaisin
day 29: ihmeellisin asia jonka olet oppinut tällä viikolla
day 30: tärkein kysymys mielestäsi
day 31: lempisana
day 32: kuva parhaasta ihmisestäsi
Linda aka Iribel

day 33: mitä kertoisit 7 vuotiaalle itsellesi jos voisit?
day 34: kuolema pano, naimisiin meno, lapsi mikä niistä?
day 35: onko jotain mitä pelkäät

Friends or what?Keskiviikko 01.09.2010 22:18

What happened to
us?
Where's all the kindness and
trust?
I still need
you
believe it or not but it's
true!
You promised to stay by my
side.
I still need you in to my
life.

Epätietoisuus..Keskiviikko 01.09.2010 15:44

Kerran sinut näin,
hymyilevänä ja kauniina.
Sinuun tutustuin,
meistä tuli ystäviä.
Tai niin ainakin luulin..
Leikit kenties ystävää,
mutta minä en saa olla sinulle sellainen.
Tai siltä ainakin tuntuu..
Nyt olet poissa,
en ehkä näe sinua enää.
Tai sitä ainakin pelkään..
Saanko koskaan tietää, oikeasti, rehellisesti,
mitä sinulle merkitsen?
Saanko koskaan nähdä sinun hymyilevän,
kuten hymyilit kerran.