IRC-Galleria

Jarskif

Jarskif

http://www.youtube.com/watch?v=c0LXHpPJcfM
Rakas Päiväkirja

Nousin tänään sängystä ja huomasin kuinka kirkas valo kohosi sohvan takaa. hieraisin silmiäni ja nousin tarkemmin katsomaan mikä se oli. kävelin hitaasti kohti sohvaa ja kurkkasin ja huomasin että iso ahma jorasi siellä elviksen klassikko biisien tahdissa. Ahma huomasi minut ja tarjoutui antamaan minulle kaljaa. Nyökkäsin kohtelijaasti ja otin kaljan ja istahdin ahman viereen. Ahma alkoi puhumaan minulle maailman politiikasta ja hakan kohtalosta.

Juotua kaljan sanoin ahmalle että minun pitäisi lähteä koska oli ihan helvetinmoinen nälkä. Ahma tarjosi minulle puoliksi syötyä kalakukkoa jossa oli kirsikka päällä. Kieltäydyin kohtelijaasti ja sanoin hyvästit ahmalle, Ahma veti lasit päälle ja alkoi tanssimaan abban tahdissa. kävelin jääkaapille kun huomasin että jääkaappi oli merkitty siinä luki keskellä ovea että ahma. tajusin että tämä on varmasti ahman oma ja huusin ahmalle että saisinko käydä kaapilla syömässä ja ahma nyökkäsi ja minä tunsin sen joten avasin jääkaapin. Sieltä löytyi iso harmaa hilleri joka maisteli rypäle piirakkaa ja joi keltaista punaviiniä ja huusi "sinä saatana olet ruma" pelästyin suuresti ja hyppäsin ikkunasta pihalle puolessa matkasssa huomasin että "prkl mä oon neljännessä kerroksessa" pikku hiljaa maa lähestyi minua ja minä sitä se oli kuin rakkautta ensi silmäyksellä mutta sattuis vaan helvetisti. PLÄTS!

Makasin maassa kuin kuin eilinen hoitoni paitsi että hampaani kimpoilivat pitkin katukivetyksiä.
Hetken päästä irtauduin ruumiistani ja nousin taivaisiin ja minua taivaassa vastassa oli pyhä erkki joka lupasi kertoa minulle aina jääkiekko tulokset että en jäisi mistään paitsi.
Mutta nyt minun on lopetettava koska muillakin on nälkä ja nälkä ei tulo koskaan yksin.

THE END

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.