IRC-Galleria

YHTEISÖ: "Nguoi viet
{Nguoi viet = Vietnamese} Tämä yhteisö on VAIN VIETNAMILAISILLE!!! Poikkeuksista päätän minä. HUOM! Vähintään 1 oma kuva näkyvillä! Muuten KICK!" (Sinut on poistettu tästä yhteisöstä)

Ymmärtääkseni IRC-Galleria on alunperin suomalaisille irkkaajille (nykyään myös muillekin) tehty Internet-sivusto. Lisäksi olen ymmärtänyt, että IRC-Gallerian kieli on suomi.
Siksi en ymmärräkään, miten tämän kaltainen, suomalaisia syrjivä ja RASISTINEN yhteisö voi olla olemassa. Eikö JOKAISELLA pitäisi olla samanlaiset mahdollisuudet liittyä KAIKKIIN IRC-Gallerian yhteisöihin?
Suomen lisäksi IRC-Galleriassa puhuttavaksi kieleksi hyväksyisin ainoastaan toisen kansalliskielen ruotsin, koko ajan yleistyvän englannin sekä Suomen lain turvaamat saamelaisten ja romanien puhumat kielet, mutta en missään tapauksessa kuitenkaan vietnamia!
Kaiken lisäksi yhteisö on ollut olemassa jo "ennen yhteisöajanlaskun alkua". Miten selitätte tällaisen ja miten aiotte puuttua asiaan?

Vastausta odottaen,
Ville V*******, Mynämäki


Hei!

Kiitos viestistäsi! Tarkistimme asian, ja yhteisö ei riko sääntöjämme joten
emme voi puuttua asiaan. Käyttäjät voivat vapaasti luoda yhteisöjä
haluamalleen aihepiirille, eikä tuolla yhteisössä näytä olevan loukkaavaa
kommentointia saatikka kommentointia vieraalla kielellä juuri ollenkaan. Näin
ollen yhteisö saa siis olla.

Ystävällisin terveisin

Mikaela Rimaila
IRC-Gallerian ylläpito




Hei taas! Miten ette voi ymmärtää, kuinka syrjivä yhteisö "Nguoi viet" on? Vai eikö ylläpito käsitä, että rasismi voi toimia "molempiin suuntiin" ? Yhteisöstä poistetuksi tuleminen saattaa olla jollekin kova pala. Käsittämätöntä toimintaa. Osaisivatkohan poliisin tutkijat tulkita asian selvemmin ja täysin puolueettomasti?

Terveisin Ville Verainen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.