IRC-Galleria

JeHutY

JeHutY

:3 world is a better place when it is upside down

Blogi

- Vanhemmat »

StiaKeskiviikko 07.12.2005 04:55

Angstia piisasi edelliseen pkirjaan... Mut On ne asiat hieman erilailla, olen nyt hilpeäs pöhnnässä.... =D heheehhh.... Ja onhan se joulu sentään kohta!!! Gothic dream soi ja voi voivotella itseään kun on niin kivaa... No mutta voipahan taas syödä eritteitä kun lukee nää luultavasti huomenna (eihän sitä tiedä jos vaikka sattuis mäihällä kuoleen huomiseen mennessä...) "No one wishes to die, but some people wouldnt give a damn"

Raksuja Raksuja Raksuja---Perjantai 02.12.2005 14:18

Sain eilen kuulla kunniani eräältä hullulta, jossa minut manattiin maanrakoon....
Vaan arvatkaapa kiinnostaako...
Ja olin aika pöhnäs... Siistii....
Oli muutenkin helvetin tylsä päivä ja meinasin tappaa kaikki koskelaiset mut ei tääl loppujen lopuks ole muuta tapetttavaa kun amislaisia(mut nekään tuskin älyää edes kuolla)
Ehkä tänää aurinko paistaisi hieman loistokkaammin... Heh...Sure....

[Ei aihetta]Torstai 24.11.2005 16:40

Päädyimme eilen taas dokaileen herra nikon clonemindskun ja sebulban kans...
Päädyimme sitten monttuun pelaan bilistä ja killeriä. Viskikola oli makoisaa ja siitä pitäisi tehdä minun kansallisjuoma!! Mutta ei kai tässä kummempia että tasapuolisesti haistakaa kaikki norsua!!

Apua!!!!!Tiistai 22.11.2005 02:50

Kesken triviuimin kuuntelun, pään heiluttamisen ja ankaran rokkaamisen jälkeen, huomasin kuuntelevani christina milanin am to pm kipaletta....
Mutta onneksi Danzigin mother alkoi soimaan ja pelasti minut muuttumasta joksikin erittäin vääräksi!! =D ---Gonna take you daughter out tonight
Gonna show her my world
Oh father Not about to see your light
But if you wanna find hell with me
I can show you what it’s like
Till your bleeding---

Voi jeesus.... Keskiviikko 16.11.2005 01:28

Kyllä on taas homma mallillaan...

=DMaanantai 14.11.2005 00:28

Tylsää tylsää tylsää eikä ole edes röökiä!!! Siis ihan vitun tylsää!!! galleriakin on tylsä irkki on tylsä.... siis että tulee selväksi TYLSÄÄ!!!! och samma på english boring!!!

Vitun viinaLauantai 12.11.2005 14:02

Maha sekaisin ja fiilis laskussa.... Nyt pitäis saada niskahieronta ja parikolme viskikolaa niin kyllä olis taas maailma parempi paikka elää!!

=DLauantai 12.11.2005 01:48

Himassa, laskuhumala kiteytettynä päänsärkyyn!!! Missä niitä lääkkeitä on kun niitä tarvitaan!! TAsavalta(viina) buranasta!! Meno jalkaa vipattais niin pirusti mutta ei kykene liikkuun!!! Kerrankin vois lähteä jlaakson paskoihin baareihin niin takaraivonjomotus pamahtaa... tää on niin tätä.... Sauna on!!

Taas tätä-Torstai 10.11.2005 17:36

Kello kohta 4 ja vieläkin himassa ns. redneck vaihe päällä... verkkarit ja (lipton)tee-paita... Kai sitä pitäis lähteä tekeen jotain mikä saisi aivosolut laukkaan tai nukkuun!! Sakot pitäis hakea jo kohta kolmatta kk.... mut ei vaan saa aikaan"" =D
Lääkäriin pitäis mennä myöskin jo useampaa kk mut ai vaan kykene---
Mut eipä mua haitaa hehheehee.....
- Vanhemmat »