IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

KhyLTiistai 14.02.2006 18:08

Tehtävänanto:
Paljasta viisi omituista tapaasi. Tämän jälkeen valitset seuraavat viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perästä.(eli kirjoittamaan samanlaisen stoorin omaan päiväkirjaansa ja antamaan haasteen seuraavalle viidelle) Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkität haastamasi ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyt ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.Nukun pilkkopimeässä.Kun nukun,huoneeni ikkunassa on oltava pimennysverho ja tv:n,stereoiden,dvd-laitteen ym virtavalo on oltava peitettynä tai johdot pois seinästä ettei ne valot paista mun silmään.Oven alta tulevan valon pääsyy huoneeseen on estettävä peitolla tai jollain.Niin on hyvä nukkua.

2.Aina ku on menos kännis baariin ja poke kysyy henkkareita..Joko näytän herttakuningasta,joka on jotenki joutunu lompakkooni ajokortin päälle,tai muuten vaan pihistän papereitani.Pakkomielle yrittää olla hankala asiakas.

3.Joskus mä saatan keräillä baarista tavaraa mukaan.Aamulla laukusta saattaa löytyä esim. iso kasa drinksutikkuja,tuoppeja ja muita laseja,täysiä batterytölkkejä(kuulemma kurkotellut niitä tiskin takaa)...Ja sit sitä miettii että miksihän helvetissä?? Who knows

4.En saa 1½ litran maitopurkkia auki ilman että se repeytyisi.Ja sit siitä on huono kaataa maitoo.Se ON vaikeempi aukasta ku 1litran purkki!!

5.Hävitän melkein aina narikkalapun.Tai no en varsinaisesti hävitä sitä.Se ei vaan jostain syystä aina löydy lähtiessä.


Haastan:

pikku-a
percy-
pAuKaPaA
mozhi
JakeZu^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.