IRC-Galleria

Jenkku[

Jenkku[

muut kuvat lukkojen takana, hihkase jos haluaa nähdä :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.05.2006 23:44

Kaikki alkoi kauppiksessa ihan hyvin, vaik se ei oikeen kiinnostanutkaan mut silti kävin siel viel sillon. sit joulun jälkee rupes menee vähän huonommin ku ei kiinnostanu enää ollenkaan.
Vaikka kauppis on iihan paska paikka se on antanu mulle paljon. tiedon siitä et koulua kannattaa käydä vaikka se ei aina kiinnostakkaan. ja se on antanu mulle kaks tosi rakasta ihmistä janican ja jullen, ja monen monta muuta meiän luokalta. Mä osaan jopa numerot saksan kielest. Tiedän mikä on Debet ja Credit. Osaan tehä aakkoset enemmän tai vähemmän hienosti. Tiedän melkeen kaiken kuluttajansuoja laista (vaik oikeestaan pitäis tietää kaikki). Markkinointi, Atk:n kaikki ihanat taulukot, Tekstinkäsittelyn kymmensormijärjestelmä, Asiakirjat ja kaikki muu. ne on ollu enemmän tai vähemmän hyödyllistä tietoa.
Maanantaina mulle selvisi, että mulla on 27 pakollisesta opintoviikosta 21 suoritettu. Kiirehän siinä tuli mut mä sain kun sainkin kahdessa päivässä 10 opintoviikkoa kasaa ja nyt niitä on 31 opintoviikoa. mä olen ite ylpee ittestäni niinkuin oli meidän koulun opokin.
Nyt kun se on ohi. enään lauantaina mennään hakemaan todistukset, mulla on osittain aika haikee olo koska se ensimmäinen vuos saatto olla mulle myös viimenen vuos siellä. 16.6. saan tietää pääsenkö niihin kouluihin mihin hain. jos en päässyt jatkuu mulla niin aivan valtavan ihana kauppis vielä kaksi vuotta lisää.
Siinä se... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.