IRC-Galleria

Vuosipäiväää<3Torstai 17.07.2008 15:29

...Sun kanssa yhteinen aika on tuntunu tosi lyhyeltä, niin nopeesti kaikki on menny.
Nyt kuitenki on jo vuosi takana, enkä näistä päivistä päivääkään haluais vaihtaa.(paitsi kaikki ne, joina ei olla nähty ;)

Oot ottanu mut monesti kaverikses Jyväskylään ja kaikki kaupat siellä oon sun kans ihan pari kertaa kiertäny. Ihan vaan pari kuvaaki on tullu räpsittyä ihanista rusketuksista : )) Yhessä ollaan juostu laukkujemme ja kassiemme kans junaan melkein myöhässä. Sillon nautin jopa siitä, koska juoksin ja nauroin SUN kans.

Tänä kesänä nyt ei varmaan ketään oo paljoo lammilla ollu, mutta muistatko, ku viime kesänä meijän joka päivä piti herätä yheksältä? Tavotteena hakee eurosta 5 suklaapatukkaa ja mennä lammille ottaan aurinkoo <: Sillon tiesit kaikki mun salaisuudet, ja mäki varmaan sun. Joka päivä oltiin kaksin ja naurettiin tai itkettiin, ilosta tai surusta, mutta yhdessä : ) Juostiin teijän taloo ympäri nimppariyönä ja huudettiin tai laulettiin (miten sen nyt ottaa) ja soitettiin kitaraa. Sä teit mulle tomaattikeittoo ja oliiveja ja nauroit mun naamailmeitä : < Sit annoit mulle mandariinimehua :)

Toivottavasti meitä vielä joskus sanotaan ihan saman näkösiks <; se oli kyllä jo outoo ku teijjän isi sano mua matleenaks ;o vaikka kyllä me ihan samalta näytettiin mustilla farkuilla, keltasilla paidoilla, valkosilla vöillä ja päässä punaset huiviturbaanit : D<3 ja sulla oli ruskee peruukki :p

- En unohda sua ikinä ja rakastan sua aina! -

M a t l e e n a<sydän>
Mtln`

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.