IRC-Galleria

Mökillä. 1 ;))Sunnuntai 17.09.2006 15:40

Joku paras päivä eilen. Olis ollu parempi jos Rahka olis ollu MEIJÄN KAA EIKÄ MAGEN. :SS ääöö. Aamulla oli vaan kauhee paniikki saada Ida jostain kii. Meillä oli sen puhelin ja kellään ei ollu sen pikkuveljen numeroo eikä kukaan tienny sen sukunimee. Siispä Jenna toimi ku ennen vanhaan ja lähti pyörällä Idalle ;>>. Sitte oltiin meillä kotona porukalla ja hetken pääst lähettii autol kauppaan. Si haettii viel bensaa. Ja sit mökille. Eve, Joel ja Ida oli ihan noloina takapenkillä ku mää ja iskä kuunneltiin Lordii "aika koval".. :D Eve pisti ikkunan kii ettei kuuluis nii paljon auton ulkopuolle ni mä avasin oman ikkunan. :D Ne oli ihan noloina siel.
Ja vihdoinki mökillä. Ekana tietty mopo tallist ja sit lutraa bensan kans. Ja kyl sitä bensaa si eilen kuluki :D Heti ku iskä lähti, oli lipunnosto jonka Eve suoritti. Tällä kertaa lippuna oli mun paita. Kirmailtiin jotain omiamme siel sitte ja jossain vaihees mä ehdotin et jos grillattas lihaa. ja kaikki suostu. Mä ja Joel mentii tekee tuli ja hetken pääst mä si grillasin ne. Oli tosi hyvää vaikka päältäpäin ei näyttäny miltään ihan himottavan hyvältä :D Revittii porkkanoitaki maasta ja oli hyvii, tosin hiukan multasii mut mitä välii. Ida ja Eve löysi simpukoitaki siit orvost joest mikä siinä on :DD jee. <3 Pelattiin korttia ja heiteltiin... Ja ajettii kaks päällä äääää. joo :D ei moposta enää mitään :D Joskus si illemmalla mä rupesin kihartaa Joelin hiuksia :D ui ku tuli komee :D nii ja Ida kiharsi mun hiuksia ja omiansa :P Joel oli vaihteeks nolona. Sitte iskä soitti ja kysy et koskas me halutaan lähtee ni me ajateltiin et jos se tulis vaiks 20 yli 8. Ja sitte se tuli. Mentii pullonpyöritystä ja paljastu kaikista vähän kaikkee jännää :PP ja ne tehtävät mitä Eve aina käski mun tekee. :DDDD ha ;>
Pakattiin kaikki tavarat ja siivottiin.. Ja sit kotiin :<< Sit ihan illalla Idan piti tulla meille yöks, mut ei se tullukka :/. Mä ja Eve mentiin si Kuhalalle, ja siitä Joelille. :D Ku näin Joelin talon sisältäpäin, mun ilme oli > :O < tollane ;D Jojeli keitti meille kahvit ja Eve katteli Big Brotherin sillä aikaa ku mä ja Joel pimputeltiin pianoo. :) Ja tälleen. Eipä si muuta kivaa tapahtunukka mist vois kirjottaa... :// Moi. <3 UUDESTAA ENS VIIKONLOPPUNA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.