IRC-Galleria

juuh...Maanantai 04.06.2007 18:55

Heteroille porttis

AUSTRALIAN viranomaiset ovat siunanneet melbournelaisen hotellin politiikan, jonka mukaan heteroilta on sen baariin pääsy kielletty, koska hotelli on tarkoitettu homoseksuaaleille ja heterot pilaavat sen tunnelman. Ongelmia ovat omistajan mukaan aiheuttaneet varsinkin heteronaiset, jotka tuntuvat pitävän homoja jotenkin huvittavina ja saapuvat baariin töllistelemään heitä ikään kuin kyse olisi jonkinlaisesta sirkuksesta tai eläintarhasta.


Rauhoittava tieto

TEINI-IÄN loppupuolella harrastettu seksi ei aiheuta nuorille mielenterveydellisiä ongelmia, toteaa vakavamielinen American Journal of Sociology tuoreimmassa numerossaan. Liian nuorena harrastettu seksi sen sijaan näyttää tekevän nuorista pöpejä, sillä alle 15-vuotiaina sukupuolisen hurjastelun aloittaneet nuoret kärsivät eniten depressioista. Yleisesti ottaen aktiivista sukupuolielämää viettävät teinit olivat kuitenkin himonsa hillitseviä nuoria onnettomampia.


Neito pulassa

ENGLANTILAISET palomiehet pelastivat Basingstokessa 250 kiloa painavan naisen, joka oli juuttunut kymmeneksi tunniksi vessanpönttöön. Paikalle ensimmäisenä saapuneen ambulanssin miehistö osoittautui tähän tehtävään liian hinteläksi, mutta urheita palomiehiäkin tarvittiin peräti 15, kunnes neitosen ahteri onnistuttiin irrottamaan pöntöstä neljän tunnin uutteran työskentelyn jälkeen


Yllättävä tulos?

KANADASSA tehdyn laajan tutkimuksen mukaan 86 prosenttia vanhemmista on sitä mieltä, että paras tapa lasten suojaamiseksi hukkumiselta on opettaa heidät uimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.