IRC-Galleria

memories :)Torstai 31.01.2008 17:10

Laita alapuolelle 8 ystäväsi/tuttavasi nimet. (Ei seuristelukumppania tai sisaruksia.) Sen jälkeen kerron muutama muisto jokaisesta yhteisen elämänne varrelta. Tämän jälkeen haasta 8 muuta tekemään sama.

1. hanna
2. noora
3. aino
4. birgitta
5. Sini
6. fiona
7. krista
8. jenni

HANNA
muistan forssasta paljon hauskoja juttuja yks on ku tilattiin salaa ruokaa ja pojat toi parvekkeen alle ja me tehtiin pleikkari johdoista koriin naru ja nostettiin ruuat siinä ylös :) ja kaikki juttu tuokiot oli ihania hannan kanssa<3 meillä oli kyl aina hauskaa! osattiin nauraa tyhmilleki jutuille!

NOORA
oih<3 mun ilopilleri :) nooran kans on aina hauskaa ja jutut ei lopu kesken! meillä on niin samanlainen kierotunu huumori että tullaan toimeen :) ja euromarket reissut muistan aina<3 nooralle voi puhua kaikesta!

AINO
ainoon olen vasta tutustunut, en häntä kovin hyvin tunne! mutta todella mukavalta tyypiltä vaikuttaa :) meillä on ollut hyvät juttu tuokiot :)

BIRGITTA
ensimmäisenä tulee mieleen ullan baari :) siellä melkein aina istuttiin. ja tietty meidän mahtavat auto reissut hyvä ettei hengestä päästy! ollaan kyl tehty ihan päättömiä juttuja :) ja riideltykin tosi pahasti.. ihanaa että ollaan saatu edes vähän sovittua! mua kaduttaa ja harmittaa kaikki meidän riidat :( olin todella lapsellinen...

SINI
mun parhaista parhain ystäväni<3 auttaa mua aina hädässä ja puolustaa henkeen ja vereen<3 rakastan<3 meillä onkin todella paljon kokemuksia, koska ollaan tunnettu aina! meillä oli maakunta matkoja, liftailua, astmakohtauksia ja poliisin ja miesten kaa ongelmia. ollaan koettu yhdessä ilot ja surut<3 menetetty rakkaita ihmisiä<3 silti jaksetaan vielä hymyillä ja pitää hauskaa<3

FIONA
fionan kaahailut tulee heti mieleen.. ja meidän baarireissut<3 lauletaan aina karaokee.. ihanaa.. ja sit kotona jatketaan singstarsilla... ollaan oltu yhdessä laihiksella, huonolla menestyksellä tietty :)

KRISTA
kristaan tutustuin forssassa.. oltiin usein tupakilla yhdessä ja haukuttiin kaikkia ihmisiä :) ja juoruttiin miehistä.

JENNI
jenniin tutustuin myös forssassa ja jenni oli usein kristan ja mun kaa tupakilla haukkumassa muita ja puhumassa jätkistä :) jenniä ja kristaa on ikävä<3


Haastan:

NoFuture1
_krisde^^
kameliontti
peikkotyttö-88
hanmarii
ketsuppi
suskubeibe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.