IRC-Galleria

Hevarit ja rokkarit (+ gootit)
Yhteisöihin mahdollisimman paljon hevi- ja rokkibändejä, artisteja yms. Muutama naseva hevariaiheinen yhteisökään ei ole pahitteeksi. Kuvia ei tarvitse muokata, ne kelpaavat sellaisenaan koska naamakaan ei ole mitään kovin kaunista katseltavaa (sitäkään ei aina huomaa kun pää/hiukset pyörivät kuvassa tuplabasarikompin tahdissa ESPn tai Jacksonin kitara kourassa) myös ns. Corpse Paint on suosittu Black Metal hevareilla, jolloin tyyppi näyttää enemmän pingviiniltä usein Mayhemin paita päällä. Vaatetuksena mieluiten mahdollisimman pitkä nahkatakki tai sininen farkkutakki täynnä erilaisia kangasmerkkejä, jotta olisi edes hitusen uskottava, Iron Maidenin bändipaitakaan ei ole pahitteeksi. \,,/- merkkejä saatat löytää normaalia enemmän hevareiden kommenteista ja 666 numerosarjan näkeminen ei ole harvinaista varsinkaan ''black metal'' satanisteilla. Mustat modit ovat melko suosittuja. Gooteilla myös itsetuhoiset yhteisöt ovat tärkeitä.

WNB-hopparit
Toiseksi suurin lahko galtsun käyttäjistä. Yhteisöihin mahdollisimman paljon Hiphop as a lifestyle ja hiphop on elämäntapa tai |-|1P ]-[0P 4 lyf3 N1gg@$ -yhteisöjä. Kapasiteettiyksikön, Skandaalin ja Raimssin digaaminen on suotavaa, ellei jopa pakollista. Kuvat ovat harvemmin muokattuja, mutta välillä saattaa törmätä säälittäviin Paintilla tehtyihin bling bling -muokkauksiin. Kuvia on yleensä paljon, joka kuvassa pitää kiillellä muhkea 50 Cent tai 2Pac -bling-koru kaulassa. Huivi on hyvä nostaa nenään asti, NY-lippis päähän ja menoksi. Käsimerkkien näyttäminen kuvassa on pakollista! Muista bling bling -modit ja sälät.

Hopparit
Tämä lahko on galleriassa melko harvinainen, ja usein ne tuntuvat hukkuvan wnb-hopparien joukkoon. Aidot hopparit tunnistat kuitenkin valtion vastaisesta musamausta (Asa, Steen1, Pyhimys, säälittävät mikseri-mc:t ja monet, monet tuntemattomat underground sunnuntairäppärit ovat suosiossa). Jos olet aito hoppari, et digaa Elastisesta, Kapasiteettiyksiköstä tai ainakaan Uniikista. Koko Rähinä Records on myös aitojen hoppareiden kickban-listalla. Hoppareiden kuvat ovat säädyllisiä: muutama muokkaamaton omakuva, pari kuvaa, jossa heittää settiä ja pari graffiti-kuvaa. Vastoin yleistä mielipidettä hoppareilla ei ole tapana leijua. Aidot hopparit tunnistat myös yhteisöstä: mahdollisimman paljon suomalaista ja ulkomaalaista räppiä ja hoppia, artisteja ja bändejä.

Pissaliisat ja fruittarit
Gallerian tahattomasti suosituin lahko. Lähes 60 % käyttäjistä luokitellaan tähän lahkoon. Kuvat ovat heruttavia, paljasta pintaa sisältäviä sekä muokattuja. Tämä lahko yleensä suunnittelee minne mennään harrastamaan sosiaalista alkoholin käyttöä ensi viikonlopuksi. Yleensä vastaus on sama: kiiruhdetaan räkä poskella Kamppiin tai joihinkin bileisiin, mihin kukaan ei pääse sisään, mutta bussimatkallahan on hauska maistella alkoholituotteita ja vertailla, kenellä on eniten kävijöitä. Viestit ovat yleensä tämänlaisia: "Tää on niinQ niin söpö D44 mulle tää? <3" Omistuksia löytyy paljon (”tää sulle bro<3<3<3”). Raitapaita on suosittu varsinkin poikien keskuudessa, tytöillä halpa H&M-toppi on suosiossa. Yhteisöjä on yleensä vähän, ja ne ovat lähinnä tapahtumia (pissisbileitä) tai Honeyn_:n brot<<3<3 -tyylisiä bordelleja. Pissaliisat ja fruittarit ovat usein feimejä, kävijälaskuri on hyvä pitää näkyvissä kaikille käyttäjille. Modaukset ovat pakollisia. Suosituimpia ovat muun muassa "pienitekstinen galleria" sekä kaikenlaiset IHQ vaaleanpunaiset modit. Ylläpidon lahjoittamaa sälää ei voi koskaan olla liikaa, ja sekin on totta kai pistetty läpällä. Kuvat sisältävät keskimäärin 14 huomiota, joilla kuva on ns. ommattu kaikille IHQuille kaiffareille. Ihkuboksissa on tavallisesti myös puoli Espoota käsittävä sydämillä ja/tai hymynaamoilla varustettu kaverilista.

CS-pelaajat
Tämä lahko on myös kovassa nosteessa galleriassa. Jokaisen CS-pelaajan esimerkki on cs_kimmo, jonka mukaan on nimetty monia cs_-alkuisia käyttäjätunnuksia. CS-pelaajat ovat myös yleensä Runen ja WoW:in pelaajia, mutta se ei ole tässä asiassa oleellista. CS-pelaajilla on usein realistisia kuvia, lisäksi kuvia tietty omasta läppäristä sekä sen kaikista lisävarusteita. Myös kuvakaappaukset tapposuhteella 0.25 pelatun pelin statseista ovat yleisiä. LAN-kuvat ovat yleisiä. Yhteisöistä löytyy mm. klassikot (CS & Assembly-tapahtumat). CS-pelaajilla ei ole elämää, siksi voit nähdä heidät kirjautuneena Galtsuun lähes 24/7. CS-pelaajien kuvissa he esittelevät kaksoisleukojaan ja yrittävät haalia lisää katsojia profiileihinsa.

Tyylitajuttomat
Tähän ryhmään luokitellaan kaikki, jotka yleiskielellä ilmaistuna voisi luokitella "normaaleiksi ihmisiksi". Rumia, muokkaamattomia kuvia. Yhteisöistä saattaa jopa löytyä koulu-, auto- ja kirja-aiheisia yhteisöjä. Kuvissa löytyy vaatetuksena yleensä inhottavan tavalliset farmarit ja pusero. Tähän ryhmään kuuluvat alle 12-vuotiaat (tämä raja menossa alaspäin kokoajan) sekä 23–100-vuotiaat. Huomaa, että 12–23-vuotiaat ovat päästään sekaisin ja pahasti pois muodista, mikäli heidät luokitellaan tähän ryhmään.

Isäm maan puallustajat
Tämän ryhmän jäsenet tunnistaa kaljusta päästä, pilottitakista ja mahdollisesti myös metrokuvioisista housuista. Jos em. tuntomerkit eivät täsmää, kannattaa varmistua tunnuksen omistajan suuntautumisesta tarkistamalla yhteisölistasta, josko hän on osana yhteisöjä VALKOLEIJONAKUNTA, KIITOS 1939-1945/sotaveteraaneille tai Hakkaa Muijaas Niin Mä Hakkaan Sut. Useat ns. isänmaanpuolustajat kuuluvat myös yhteisöön Toyota Corolla (DX) ja heidän koulutuksensa on sähkö- tai autoalan perustutkinto. Jos et edelleenkään ole varma, onko käyttäjä (pseudo)skinhead, tarkista kommentit yhdyssanavirheiden varalta ja katso muutama kommentin kirjoittanut tyttö/nainen (yleensä blondi tai kirjavahiuksinen isotissinen kalpea ja ruma pallero).

Emot
Lahkon käyttäjiä löytää kätevästi yhteisöstä Emo. Kuvat mustavalkoisia, muokattuja ja täyteen kirjoitettuja. Myös viiltojäljistä ja silmistä on paljon kuvia, kuvatekstinä useinmiten That's just part of my pain tai This is how much I suffer about thinking you baby. Suomenkielisiä kuvatekstejä tai huomioita ei sallita. Yhteisölistassa ainakin En tiiä mistä tykkäät, mut mä tykkään susta, Emopojat/tytöt vie sun miehet/naiset tai Runoilijat. Myös emoyhtyeet suositeltuja. Ihkuboksissa kuva Bill Kaulitzista/Gerard Waysta/Pete Wentzistä alasti/alusvaatteisillaan ja nimilista kaikista ihkuista kavereista. Päiväkirjaan pätee sama juttu kuin ihkuboksiinkin. Täytyy aina muistaa, että Tr00Emot eivät koskaan käytä xD-hymiötä - se ei sovi angstaukseen.

Viherpeukalot/Elukat
Tähän lahkoon kuuluvat voivat myös olla muiden lahkojen jäseniä, useimmin he ovat pissaliisoja ja fruittareita. Lahkon jäsenillä on pakko olla yksi kansio täynnä eläinaiheisia kuvia, kuten kuva kidutetusta kissasta tai hevosen turvasta. Kuvatekstinä on yleensä "Mun ihana heponen/kisuli/hauveli/jne." Yhteisöt ovat mm. Gr33npeace, Greenbeans, rakastan hevosia ja I<3meetwursti. Myös kaiken maailman kasvihuonepieruvouhotukset ovat yleisiä yhteisöaiheita. Tyypillisiä viestejä ovat: "oiQ ihana hauWWa<3<3, Osaazzä ratsastaa?!?!?!?" jne. Näihin kuuluvat myös ne heppatytöt, jotka jankuttavat siitä miten "HEVOSIA EI SAA SYÖDÄ !!!!!1111" mutta syövät itse makkaraa.

Käyttäjät, joilla on vain yksi kuva, oletuskuva, ja joilla oletuskuva on kopioitu netistä
Katsannosta riippuen joko mystinen, mitäänsanomaton, neutraali, typerä tai viehättävän marginaalinen IRC-Gallerian käyttäjien ryhmä.

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 00:49

Poika: Äiti et kai sä kuole?
Äiti: Eeen. En mä vois jättää teitä!
Poika: Hyvä. Mä lakastan sua!
Äiti: Mäki sua. *kyynel*
Poika: Äiti miks sä itket?
Äiti: En mä itke. Mee nyt nukkuu!
Poika menee nukkumaan.

Isä: Mitä lääkäri sanoi?
Äiti: Kuolen viikon päästä.
Äiti kuoli viikon päästä niinkuin lääkäri oli sanonut. Isä vei pojan matkalle, jotta voisi siellä kertoa kamalasta tapahtumasta.

Isä: Äitisi on kuollut.
Poika: Eikä ole! Se lupas!!
Isä: Ei voi luvata kuoleeko vai ei.
Poika: Äiti on elos ja viel sä sen näät!

Kun isä ja poika tulivat lomalta ja saivat lomakuvansa jokaisessa kuvassa oli myös heidän äitinsä. Isä oli ymmällään, mutta poika ei ihmetellyt tapahtunutta ollenkaan.
Jos välität jostain ihmisestä niin paljon, että jäisit kuolemankin jälkeen hänen luokseen, kopioi tämä.

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 00:12

Hei rakas poikaystäväni, olen täällä katuojassa suunnittelemassa joukkomurhaa sammuneen juopon kanssa. Täällä on kuuma joten riisuudun NYT, koska tutkin eilen naapurin Penttiä kiikareilla. Minua himottaa, joten lähden lähikauppaan strippaamaan. Kortsut pääsivät loppumaan, eli lääkärikäynti olisi paikallaan. Mitä rakkaimmin terveisin, Jenna. PS. Tajusin äsken että elämä on perseestä, joten menenkin tästä etsimään uutta panotoveria.


~ 1. Hiusten väri ~

- Vaalea :: Hei rakas poikaystäväni,
- Mustat :: Hei rakas tyttöystäväni,
- Brunette :: Hei sinä tuntematon ystävä,
- Punanen :: Heissuli vei sisäsiittoinen veljeni,
- Muu :: Hei sinä rakas panotoverini,


~ 2. Paidan väri ~

- Valkoinen :: olen täällä Karibialla..
- Ruskea :: olen täällä New Yorkissa..
- Harmaa :: olen täällä viemärissä..
- Vihreä :: olen täällä savupiipussa..
- Punainen :: olen täällä korvatunturilla..
- Musta :: olen täällä katuojassa..
- Joku muu :: olen täällä kaapissa..


~ 3. Lempi väri ~

- Musta :: nussimassa..
- Valkoinen :: pieremässä..
- Punainen :: ryyppäämässä..
- Violetti :: strippaamassa..
- Sininen :: polttamassa ruohoa..
- Vihreä :: suunnittelemassa joukkomurhaa..
- Joku muu :: paskaamassa..


~ 4. kirjaimia etunimessä ~

- 2-4 :: paikallisen pummin kanssa.
- 5-6 :: sammuneen juopon kanssa.
- 7-> :: äitini kanssa.


5. sukat

- Raidalliset :: Kohta naapuri liittyy seuraamme,
- Kuviolliset :: Seuraavaksi poistumme täältä,
- Ruudulliset :: Tuo vieressäni makaava rotta himottaa minua todella kovaa,
- Yksiväriset :: Ajattelin tehdä huomenna abortin,
- Ei sukkia :: Täällä on kuuma joten riisuudun NYT,


~ 6. Irc-gallerian nick alkukirjain ~

- Merkki :: koska vihaan sinua!!
- A-h :: sillä minulla on aivokasvain.
- I-p :: koska tutkin eilen naapurin Penttiä kiikareilla.
- Q-ö :: sillä olet tosi ihQQ!!


~ 7. Musiikkityyli ~

- Hiphop/rap :: Minua panettaa,
- Pop :: Minua hävettää,
- Klassinen :: Minua väsyttää,
- Lastenlaulut :: Minun tekee mieli tikkaria,
- Muu :: Minua himottaa,


~ 8. Paras vuodenaika ~

- Kesä :: joten lähden lähikapakkaan strippaamaan.
- Talvi :: joten päätin ryhtyä nunnaksi.
- Kevät :: joten suunnittelen täällä itsemurhaa.
- Syksy :: joten ostin 34 pulloa kossua.


~ 9. Paljonko sisaruksia ~

- 0-3 :: Kortsut pääsivät loppumaan, eli..
- 4-6 :: Viina taisi juuri loppua, eli..
- 7-> :: Vedin juuri pilveä, eli..


~ 10. Kamalin väri ~

- Musta :: en vastaa lopputuloksesta.
- Violetti :: saatan hyvinkin olla raskaana tämän jälkeen.
- Pinkki :: lääkärikäynti olisi paikallaan.
- Oranssi :: siirrymmekin tästä jatkoille.
- Keltainen :: hyvin menee!
- Muu :: täytyykin kaivaa tästä veitsi esille.


Mitä rakkaimmin terveisin, ( Nimesi ).


~ 11. Koulureppu, laukku vai ei mitään ~

- Reppu :: PS. Tajusin äsken että elämä on perseestä,
- Laukku :: PS. Tajusin juuri etten voisi elää ilman sinua,
- Ei mitään :: PS. Tajusin äsken että nyt onkin jo aamu,


~ 12. talo ~

- Omakotitalo :: joten menenkin tästä etsimään uutta panotoveria.
- Rivitalo :: joten viiltelin käteeni sanan VITTU.
- Slummi :: joten haluaisin mielelläni pois täältä.
- Kerrostalo :: joten rupesin nussimaan kamelia

[Ei aihetta]Lauantai 25.07.2009 02:37

Info
[ ] Olen alle 155cm
[x] Ajattelen joskus olevani ruma
[/] Minulla on monia arpia
[/] Rusketun helposti
[ ] Toivon että hiukseni olisivat eri väriset
[ ] Minulla on kavereita jotka eivät ole koskaan nähneet luonnollista hiusväriäni
[ ] Minulla on tatuointi
[x] Olen epävarma ulkonäöstäni
[ ] Minulla on / on ollut hammasraudat
[/] Käytän silmälaseja
[/] Menisin plastiikkakirurgille jos se olisi 100% riskitöntä ja ilmaista
[x] Tuntematon ihminen on kehunut ulkonäköäni
[ ] Minulla on yli kaksi lävistystä
[ ] Minulla on lävistyksiä muuallakin kuin korvissa
[x] Minulla on pisamia

Perhe
[x] Olen kiroillut vanhemmilleni
[x] Biologiset vanhempani ovat vielä naimisissa
[ ] Minulla on alle yhden vuoden ikäinen sisar
[x] Haluan isona lapsia
[ ] Minulla on lapsia
[ ] Olen menettänyt lapsen

Koulu / Työ
[x] Olen koulussa
[ ] Olen töissä
[x] Olen nukahtanut koulussa / töissä
[x] Teen lähes aina läksyt
[ ] Olen ollut poissa koulusta yli viikon
[ ] Olen reputtanut ainakin kaksi ainetta yhden vuoden aikana
[ ] Olen varastanut jotain työpaikaltani
[ ] Olen saanut potkut

Nolot jutut
[x] Olen sanonut oikeassa keskustelussa "lol"
[x] Disney-elokuvat saavat minut itkemään
[x] Olen röhkinyt nauraessani
[x] Olen nauranut niin paljon että olen alkanut itkemään
[x] Olen liimannut käteni johonkin
[ ] Housuni ovat revenneet julkisella paikalla

Terveys
[ ] Synnyin jonkin taudin kanssa
[x] Olen saanut tikkejä
[ ] Olen murtanut luuni
[ ] Kitarisani on leikattu
[x] Olen istunut lääkärin vastaanottohuoneessa kaverini kanssa
[ ] Viisaudenhampaani on poistettu
[ ] Olen joutunut vakavaan leikkaukseen
[x] Minulla on ollut vesirokko

Kokemukset
[x] Olen eksynyt omassa kaupungissani
[x] Olen nähnyt tähdenlennon
[x] Olen toivonut tähdenlennon aikana
[/] Olen ollut yökkäreissä julkisilla paikoilla
[ ] Olen painanut kaikkia nappuloita hississä
[ ] Olen ollut kasinossa
[ ] Olen ollut laskuvarjohyppäämässä
[x] Olen pelannut pullon pyöritystä
[ ] Olen juonut yhden tölkin maitoa tunnin sisällä
[ ] Olen ajanut kolarin autolla ( olin kyydissä )
[x] Olen ollut hiihtämässä
[x] Olen ollut näytelmässä
[x] Olen ottanut lumihiutaleita kiinni suullani
[ ] Olen nähnyt revontulet
[x] Olen istunut talon katolla
[x] Olen esittänyt kanaa
[x] Olen huijannut jotakuta
[x] Olen ollut taxissa
[ ] Olen syönyt sushia
[ ] Olen ollut lumilautailemassa

Ihmissuhteet
[x] Olen sinkku
[ ] Olen varattu
[ ] Olen kihloissa
[ ] Olen naimisissa
[ ] Olen ollut sokkotreffeillä
[ ] Olen ollut naimisissa ja eronnut
[x] Minulla on ollut tunteita jotain ihmistä kohden joka ei tuntenut samoin
[ ] Olen sanonut jollekin että rakastan häntä vaikken oikeasti rakastanut
[ ] Olen sanonut jollekin etten rakasta häntä vaikka oikeasti rakastan
[x] En ole ihastunut / rakastunut tällä hetkellä

Rikollisuus / Rehellisyys
[x] Olen tehnyt jotain mitä olen luvannut jollekin toiselle olla tekemättä
[x] Olen tehnyt jotain mitä olen luvannut itselleni olla tekemättä
[ ] Olen livahtanut kotoa ilman lupaa
[x] Olen valehdellut vanhemmilleni olinpaikastani
[x] Minulla on salaisuus mitä en ole kertonut kellekkään
[x] Olen huijannut pelissä
[/enmuistamissäkokeessa] Olen huijannut kokeessa
[x] Olen kävellyt punaisia päin
[ ] Minut on erotettu koulusta
[ ] Olen ollut nyrkkitappelussa
[ ] Minut on pidätetty

Kuolema / Itsemurha
[ ] Pelkään kuolemaa
[x] Inhoan hautajaisia
[ ] Olen nähnyt jonkun kuolevan
[ ] Joku läheiseni on yrittänyt itsemurhaa
[ ] Joku läheiseni onnistui itsemurhassa
[ ] Olen suunnitellut itsemurhaa
[ ] Olen yrittänyt itsemurhaa
[ ] Olen kirjoittanut itselleni muistopuheen

Materialismi
[x] Minulla on yli 5 levyä
[x] Minulla on iPod tai MP3-soitin
[ ] Olen addiktoinut mangaan / animeen
[ ] Minulla on lukuisia merkkikäsilaukkuja
[x] Omistan jotain H&M'ltä
[ ] Omistan jotain Onlysta
[ ] Kerään mangaa
[ ] Omistan jotain GAPilta
[ ] Olen ostanut jotain eBaysta.

Random
[ ] Laulan hyvin
[ ] Olen varastanut tarjottimen pikaravintolasta
[ ] Katson uutiset säännöllisesti
[ ] Kiroilen säännöllisesti
[/] laulan suihkussa
[ ] Olen aamuhenkilö
[ ] Maksoin kännykkäni soittoäänestä
[3/4] Olen äidinkieliperfektionisti
[x] Rakastan urheilua
[ ] Kiharran hiuksiani
[ ] Käyttäjätunnuksessani on "x"
[ ] Rakastan roskapostia
[ ] Olen kopioinut yli 30 levyä yhdessa päivässä
[ ] Kokkaan hyvin
[ ] Lempivärini on joko valkoinen, vaaleanpunainen tai sininen
[x] Olen ollut yökkäreissä koulussa
[ ] Osaan ampua aseella
[ ] Olen rakastunut rakkauteen
[ ] KiRjOiTaN tÄlLä TaVaLlA
[x] Nauran omille vitseilleni
[ ] Syön pikaruokaa joka viikko
[x] Uskon kummituksiin
[/] Olen internetissä 24/7
[/] en tehnyt jonkin kouluaineen eteen melkein mitään ja silti minulla on siinä aineessa 8 tai parempi
[x] En pysty nukkumaan jos huoneessa on hämähäkki
[x] Kutian erittäin helposti
[x] Rakastan valkosuklaata
[/] Minulla on hyvä kasvomuisti
[ ] Minulla on hyvä nimimuisti
[ ] Olen hyvä muistamaan päivämääriä
[x] Minulla ei ole mitään ideaa mitä haluan tehdä loppuelämälläni

[Ei aihetta]Perjantai 17.07.2009 00:20

Muahahaa, taiteiltiin tänään pikkuveljen kanssa männynoksista, ilmastointiteipist ja kuminauhast hienoi jousii. :'))

Ja veli veisti oksista jousia. :'))

Toimii ihmeen hyvi! :D

Still waitingTiistai 14.07.2009 18:23Laita sekoitus päälle: iTunes, Windows Media Player, mp3-soitin tms.
2. Vastaa jokaiseen kysymykseen seuraavan kappaleen nimellä.
3. SINUN TÄYTYY KIRJOITTAA KAPPALEEN NIMI HUOLIMATTA SIITÄ KUINKA HASSULTA SE KUULOSTAA.
4. Merkitse 10 ystävääsi.
5. Jokaisen merkityn tulee tehdä sama asia.
6. Pidä hauskaa

1) JOS JOKU KYSYY "OLETKO OKEI", SINÄ SANOT
I guess this is growing up

2) KUINKA KUVAILISIT ITSEÄSI?
Valentine's day

3) MISTÄ SINÄ PIDÄT MIEHESSÄ/NAISESSA
Tutti Frutti Summer Love

4) KUINKA VOIT TÄNÄÄN?
Summer

5) MIKÄ ON ELÄMÄSI TARKOITUS?
The party is in you

6) MIKÄ ON MOTTOSI?
Hypermusic

7) MITÄ YSTÄVÄSI AJATTELEVAT SINUSTA?
What what (in the butt)

8) MITÄ VANHEMPASI AJATTELEVAT SINUSTA?
Hamppukaupunki

9) MITÄ SINÄ AJATTELET USEIN?
Numb

10) PALJON ON 2 2?
Bliss

11) MITÄ AJATTELET PARHAASTA YSTÄVÄSTÄSI?
Full moon

12) MIKÄ ON SINUN ELÄMÄNTARINASI?
From the inside

13) MIKÄ SINÄ HALUAT OLLA KUN KASVAT ISOKSI?
Map of the problematique

14) MITÄ AJATTELET KUN NÄET IHASTUKSESI?
Best of me

15) MITÄ TANSSIT HÄISSÄSI?
Crawling

16) MITÄ SOITETAAN SINUN HAUTAJAISISSA?
Girl at the rock show

17) MIKÄ ON SINUN HARRASTUKSESI/KIINNOSTUKSEN KOHTEESI?
Pieces

18) MIKÄ ON SUURIN PELKOSI?
All the small things

19) MIKÄ ON SUURIN SALAISUUTESI?
First date

20) MITÄ HALUAT JUURI NYT?
March og the dogs

21) MITÄ AJATTELET YSTÄVÄSTÄSI?
In the end

22) MINKÄ NIMISENÄ JULKAISET TÄMÄN?
Still waiting


Haastan:
Ei jaksa.
VARMOJA RAKKAUDEN MERKKEJÄ:

– Kun näkee tytön, johon on rakastunut, ruumis alkaa tykyttää nopeammin ja verisuonet nousevat pystyyn. – Nick 8v.

– Kun pelaa jalkapalloa pihalla, sydän lyö nopeammin. Kun on rakastunut, on vain pihalla. – Allan 8v.

– Ruumiista näkee, onko rakastunut. Silloin vain seisoo ihan nolon näköisenä. – Thomas 8v.

– Jos menee tytön kanssa naimisiin, tietää että tykkää hänestä. – Danny 8v.

– Silloin kun on rakastunut, ei saa maitoa alas viiteen päivään. – Simon 8v.

MISTÄ RAKKAUS LÖYTYY?

– Ei voi seurustella ennen kuin ostaa auton. Miten sen tytön muuten löytää? – Alex 7v.

– Tyttökavereita löytää kaupungin keskustasta, koska siellä asuu paljon naisia. Heitä ei nimittäin huvita kuljeskella vahtimassa sikoja. – Soren 8v.

– Vanhemmat päättävät, kenen kansaa pitää seurustella. Muuten saa vain semmoisen tyhmän, joka juo. – Keran 8v.

– Parasta olisi, jos alkaisi seurustella vasta 18-vuotiaana. Silloin on varaa ostaa auto ja niitä tyttöjä on helpompi haeskella. – Jimmi 9v.

KUN SEURUSTELLAAN…

– Pienenä on ihan nolo, joten silloin seurustellaan pojan kanssa. Vähän isompana ei enää niin nolota, joten voi ottaa miehen. – Maria 7v.


VOIKO SEURUSTELLA MONEN KANSSA YHTÄ AIKAA?

– Ihan hyvin voi seurustella monen tytön kanssa. Hehän voivat mennä jonoon. – Martin 6v.

– Jos minulla olisi monta tyttökaveria ja lähtisin heidän kaikkien kanssa kaupungille, niin minähän olisin kauheassa humalassa. – Rune 9v.

– Ei kannata riidellä, jos on monta vaimoa. Vaimot voittavat. – Poul 9v.

KUKA KOSII?

– Tytön olisi parasta kosia. Jos poika kosii, hänelle tulee paha mieli, jos tyttö vastaakin ei. Mutta tytöt eivät sellaisesta piittaa. He vain etsivät uuden. – Sophus 8v.

– Kosiminen tarkoittaa sitä, että saa rukkasia. – Michael 8v.

– Tytöt eivät voi kosia. Minä en ole nähnyt sellaista elokuvissa… - Anders 9v.

- … ei elokuvissa kaikki ole aina totta. Joskus niillä on vaatteet päällä, kun ne seksii. – Maria 8v.

– Miehet kosivat. Ankoilla on sama juttu. – Amalie 7v.

KUN KYLLÄSTYTTÄą

– Jos ei halua enää seurustella, voi sanoa: ”Minä en halua enää olla kanssasi. Minusta sinä olet ruma.” – Anne Sofie 8v.

– Poikakaverista pääsee eroon, jos matkustaa Grönlantiin ja kirjoittaa sieltä: ”Minulla ei ole sinua tippaakaan ikävä.” – Cacilie 8v.

– Jos seurustelee, mutta ei sitten enää haluakaan olla tytön kanssa, olisi hyvä tajuta se kun ollaan vielä yhdessä. – Robert 8v.

RAKKAUDESSA ON HYVÄą

– Kun kasvaa, rakkaus muuttuu suuremmaksi. – Rasmus 7v.

– Parasta poikakaverissa on, että hänen kanssaan voi saada lapsia. Eikä sitten ole niin yksinäistäkään. – Mette 9v.

– Kotona näyttää erilaiselta silloin kun seurustelee. Jotenkin siivotummalta. – Tine 8v.

RAKKAUDESSA ON IKÄVÄą

– Ei paljon huvita hommata tyttöystävää. Ties vaikka se sitten jättää. – Christian 8v.

– Jos on tavannut miehen vähän aikaa sitten, sen kanssa haluaa olla ihan kahdestaan. Mutta kun mies lähtee töihin, ei huvittaisi yhtään jäädä kotiin paistelemaan silakoita. – Laura 8v.

YHDESSÄ:

– Poika voi auttaa tyttöä tuomalla kotiin lautoja, kun tyttö rakentaa terassia. – Maja 7v.

– Minulla oli kerran tyttökaveri. Hän oli ihan tyhmä. Mutta minä tunnen hänen isänsä, ja hän on supersiisti. – Stefan 8v.

– Haluaisin kovasti miehen. Mutta en minä vaan haluaisi seurustella sen kanssa. – Rikke 6v.

– Miehen ja poikakaverin ero on se, että miehet ovat pikkusen mutkikkaampia. – Josephine 8v.

– Jos haluaa pysyä yhdessä, pitää kertoa missä asuu. – Josephine 6v.

KUINKA KAUAN RAKKAUS KESTÄÄ?

– Rakkaus kestää vaikka ikuisesti, jos etsii välillä uuden rakkaan. – Marie 8v.

MITÄ RAKASTUNEET LUPAAVAT?

– Silloin kun rakastutaan, luvataan ettei riidellä koskaan. Mutta tytöt rikkovat lupauksen aina. He suuttuvat, kun mies vetää kännit. – Dan 7v.

– Tytöt pitävät aina lupauksensa. He eivät halua olla tuhmia… - Oskar 8v.

- … minäkin yritin kerran valehdella. Mutta ei siitä oikein mitään tullut. – Thomas 8v.

ERO…

– Jos mies sanoo tyttökaverille: ”Painu entisen poikakaverisi luokse katsomaan käykö sinun rytkyt sinne”, niin tyttö saattaa hyvinkin haluta erota. – Rasmus 8v.

– Minä olen sitä mieltä, että aina kun mennään naimisiin, ero on tulossa hurjaa kyytiä. – Louise 8v.

– Jos yksi haluaa yhtäälle ja toinen mieluummin toisaalle, he loittonevat toisistaan. – Jeppe 7v.

MUSTASUKKAISUUS..

– Mustasukkaisuus on sitä, että lyö luurin korvaan sanomatta ”hei hei”. – Bettina 8v.

– Oletetaan, että minulla on karkkipussi, jossa on 20 karkkia, ja että luokalla on 21 oppilasta. Se, joka jää ilman karkkia, tulee mustasukkaiseksi. – Mathias 7v.

USKOTTOMUUS..

– Jos juo itsensä humalaan vastoin toisen tahtoa, on uskoton. – Katrine 8v.

– Jos näkee uskomattoman söpön pojan, on uskoton. – Anja 7v.

– Uskottomuus on sitä, että mies pyytää syömään Mäkkärille. Kun tyttö saapuu paikalle, mies ei olekaan siellä. – Diana 7v.

– Jos mies ei tule kotiin kello viisi, ei ole vaikea arvata, missä hän on. – Tea 7v.

USKOLLISUUS…

– Uskollisuus tarkoittaa sitä, että uskoo pappia, joka uhkailemalla käskee rakastaa. – Pernilla 8v.

– Uskollinen uskoo, ettei tee typeryyksiä. – Tobias 7v.

SYRJÄHYPPY…

– Mies tekee syrjähypyn, jos hän lupaa laitaa ruokaa, mutta telkkarista tuleekin jalkapalloa. Sitten kukaan ei saa syödäkseen. – Peter 8v.

– Syrjähypyssä jollakin on toinen ehdotus. – Marie 8v.

RAKASTAJIA JA RAKASTAJATTARIA…

– Rakastajatar on tyttö, joka rakastaa miestä. Ja rakastaja on se, kun ne nykyttää. – Robert 8v.

– Rakastaja on mies, joka kysyy: ”Haluaisitko tulla kotiini katsomaan, millaista siellä on?” Nainen vastaa tietenkin: ”Haluan.”

ULKONÄÖN MERKITYS…

– En tiedä, miltä tyttökaverini pitäisi näyttää. En ole vielä tilannut häntä. – Sophus 7v.

– Ei se haittaa, vaikka seurustelee ruman kanssa. Hänestä saa ihan komean, jos pesee hänen tukkansa ja antaa puhtaita vaatteita. – Siri 7v.

MITÄ RAKKAUDESTA SEURAA?

– Jos ei enää halua olla poikakaverinsa kanssa, on ymmärtänyt väärin kaiken mitä tapahtui kun tavattiin. – Katja 8v.

– Jos on rakastunut, eikä pidä varaansa, saattaa joutua naimisiin. – Sandra 8v.

– Jos syö pillereitä, ei saa lapsia. Niitä voi antaa kissallekin. – Maria 6v.

ERILAISTA RAKKAUTTA…

– Ystävän ja poikakaverin ero on se, ettei ystävässä ole mitään noloa. – Laura 9v.

– Vanhempien ja poikakaverin ero on se, että poikakaverin kanssa saattaa olla kivaa. – Ida 8v.

– Minulla ei ole poikakaveria, mutta joskus minä pussaan äitiä ja isää. – Mimi 7v.

KAKSI MIESTą

– Minä luin vähän aikaa sitten telkkarilehdestä, että nyt on keksitty sellainen sääntö, että pojatkin voivat rakastua toisiinsa. – Stine 8v.

– Kyllä kaksi miestä voi mennä naimisiin. Silloin pappi kysyy: ”Miten te olette tehneet sitä?” – Dea 8v.

– Homot eivät voi saada lapsia. Monet kyllä yrittävät kovasti… - Nicolaj 8v.

KAKSI NAISTA…

– Kaksi tyttöä voi seurustella keskenään. Mutta vain se voi saada lapsia, joka makaa alla. – Louise 6v.

– Tietysti kaksi tyttöä voi seurustella. He ovat yksinkertaisesti lepsuja. – Benjamin 8v.

– Kaksi tyttöä voi mennä naimisiin. Yhdessä ohjelmassa sanottiin, että työnkin kanssa voi olla naimisissa. – Maria 7v.

RAKKAUS JA LEMMIKIT…

– Minulla on astma, siksi haluaisin mieluummin poikakaverin kuin lemmikin. – Natascha 8v.

– Poikakaverin ja lemmikin ero on se, ettei koiraa jätetä. – Mette 9v.

– Lemmikille pitää antaa joka päivä vettä ja ruokaa. Poikakaverille ei tarvitse. – Catherina 7v.

– Jos pitäisi valita poikakaveri tai lemmikki, ottaisin mieluiten miehen. – Cecilia 8v.

– Jos jollakin on poikakaveri ja marsu, joista tykkää kovasti, niin kyllä niiden välisen eron huomaa. Poikakaveri on se, jolla on pää. – Ann 7v.

[Ei aihetta]Maanantai 13.07.2009 22:52

Oltii pari pvä sitte parin hoitolapsen kans käymäs mammal ja sitä enne käytii kaupal.

Hoitolapsi:"Mä haluan kauppiaaksi."
Mä:" Etkö sä vielä äsken halunnut metsästäjäksi?"
H: "Joo, mutta mä en tiedä kumpi on parempi. Metsästäminen on kivaa."

Kuluu vähän aikaa.

H:"Peulamakkala on hyvää. Tiedätkö, miten se tehdään? Ensin tapetaan peula, sitten otetaan sen lihat ja tehdään nakeiksi. Tiedätkö sä muita peulanakkeja?"
M: "En oikeastaan. Ja itseasiassa olen kasvissyöjä."
H: "KASVISSYÖJÄ!?! ... syötkö sä heinää? tai lehtiä? Niin kuin lehmä?"
M: "Joo tota noi ni... en."

Ja taas kuluu vähän aikaa.

H: "Mitä talkoittaa laskaana?
M: "Ööh... sitä että nainen odottaa vauva."
H: "Joo. Mä näin yhdessä ohjelmassa kun nainen kuoli kun se putosi lappusissa ja viidentoista minuutin päästä se kuoli ja se vauva kanssa.
M: "Jaaha... sehän on selvä se.
H: " Ja sitte yks Elkki ei saa juoda kaljaa mutta se meni kuitenki salaa paaliin."
Äiti: "... sä taidat katsoo Metsoloita?"
H: "Joo."


Voi luoja, repesin noil aiva täysii. :'D Joku 5-vuotias katsoo metsoloita?

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.07.2009 23:06Nimeni on Chris,
Olen kolme,
Silmäni ovat turvoksissa.
En näe.

Minun täytyy olla tyhmä,
Minun täytyy olla paha,
Mikä muukaan olisi voinut,
tehdä isän niin vihaiseksi?

Toivon että olisin ollut parempi,
Toivon etten olisi ollut ruma,
Sitten ehkä äitini,
Haluaisi vieläkin halata minua.

En voi tehdä väärin,
En pysty puhumaan ollenkaan,
Tai muuten olen lukittuna ylhäällä,
Koko päivän.

Kun olen hereillä,
Olen aivan yksin,
Talo on pimeä,
Väkeni ei ole kotona.

Kun äiti tulee kotiin,
Yritän olla mukava,
Niin ehkä minä saan vain,
Yhden selkäsaunan tänä iltana.

Kuulin auton,
Isä on palannut,
Charlien baarista.

Kuulen hänen kirouksen,
Nimeni on sanottu,
Painan itseni,
Seinää vasten.

Yritän piileksiä,
Hänen pahoilta silmiltään,
Olen niin peloissani nyt,
Alan itkeä.

Hän löytää minut itkemästä,
Kutsuu minua rumilla sanoilla,
Hän sanoo, että on minun vikani,
Että hän kärsii töissä.

Hän läimäyttää ja lyö minua,
Ja huutaa minulle enemmän,
Pääsen vihdoinkin vapaaksi,
Ja juoksen ovelle.

Hän on lukinnut sen jo,
Ja minä alan karjua,
Hän ottaa minut kiinni ja heittää minut,
Kovaa päin seinää.

Minä putoan lattialle,
Luuni melkein murtuneena,
Ja minun isäni jatkaa,
Enemmän huonoja sanoja.

'Olen pahoillani!', minä huudan,
Mutta se on nyt liian myöhäistä,
Hänen kasvonsa on kieroutunut,
Käsittämättömäksi.

Se kipu ja loukkaantuminen,
Uudelleen ja uudelleen,
Hyvä Jumala, armahda minua!
Lopeta se, kiltti!

Ja hän viimeinkin lopettaa,
Ja suuntaa ovelle,
Sillä välin kun makaan siellä liikkumattomana,
Loikoillen lattialla.

Nimeni on Chris,
Olen kolme vuotias,
Tänään isäni,
Murhasi minut.

Ja sinä voit auttaa,
Jos luet tätä,
ja et ohita.

Minä rukoilen sinun anteeksiantoaisi,
Sinun olisi pitänyt olla,
Yksi sydämetön henkilö,
Jos ei vaikuta sinuun,
Tämä runo.

Ja koska sinä OLET vaikuttunut,
Tee jotain sille!
Kaikki mitä pyydän sinua tekemään,
On siirtää tämä eteenpäin!

JOS SINÄ OLET LASTEN PAHOINPITELYÄ VASTAAN!
Lähetä tätä 'Isä ... se sattuu'

Jos et lähetä tätä kenellekkään kenet tiedät

Niin silloin oletettavasti et välitä lasten pahoinpitelystä.

Ensiksi minä luulin tätä vain ketjukirjeeksi
Ja en aikonut lähettää tätä eteenpäin,
Mutta nyt tajusin että tämä on tärkeä tilanne.

Ainakin viisi lasta jokainen päivä kaikkialta maailmasta kuolee lapsipahoinpitelyn takia.