IRC-Galleria

Jenni69

Jenni69

Jenni Ei Ihan Aina Tajua :D

suunnittelua :DTorstai 03.01.2008 21:43

jos tää kämppä olis meidän oma niin remontoisin tän seuravanlaisesti

--> Sauna: Uudistaisin lauteet, kiukaan, lattian laataks ja villen isäpuolelt ostettaisiin saunavalo sarja kun ne niitä tekee ja sit tähtitaivas :P

Vessa ja Suihku--> sinne tulis kans vaalea laatta lattia lattialämmityksellä, vaihtaisin vessanpöntön ja lavuaarin, kaapistot: eli lavuaarin alle kaappi ja sit ihana peilikaappi ja sit pyykkikaappi menis kans uusiks.. ne olis sinertäviä. sitten seinän laatat tulis osaks vaaleeks ja osaks siniseks, sit sinne sellaisia ihania veden eläin koristeita. sit suihkun ja pöntön välille tulis läpi näkyvää lasitiiliä et siihen tulis sellainen sermi. ei kumminkaan kattoon asti ylttyvä..

Eteinen: pysyisi aikalailla samanlaisena mitä nytten mut lattia vaihtoon ja sit joku pieni lipasto naulakon alle minne sais lapaset ja kaikki..

Olohuone: tapetit lähtis aika nopeesti vaihtoon :D lattia uusiks: parkettia tulis muovin tilalle, ikkunat vaihtoon kun ne on niin karseen näköset kun ollu joskus sälekaihtimet.

"pikku käytävä" lattia kans vaihtoon parkettia myös. seinät olis ehkä valkoiset tai jotkut muun tapaiset vaaleat.

Keittiö: kaapistot lähtis aika nopeesti vaihtoon--> sellaiset ihanat kromi vetimet oviin ;)ja laatat siel myös.. myös lattia vaihtoon siel. keittiön ja makkarin välinen seinä saman väriseks ku kaapistot.

Makkari-> lattia uusiks ja kaapistot myös..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.