IRC-Galleria

Helou immeiset. ;) Perjantai 11.07.2008 03:31

Onpas siitä aikaa kun viimeks oon mitään kirjotellu.. :D

Jei, ostin sen Offspringin uuden levyn. Rise and Fall, Rage and Grace on melko ehdottomasti paras Offspring levy ikinä!! Mahtavia biisejä, tykkäilen kovasti. Nyt viimosen puolen vuoden aikana Offspring meinas jäädä muiden bändien jalkoihin, mutta tuo uus levy kyllä nosti 'Offarit' rytinällä takasin "soittolistan" kärkeen. Half-Truism on ihana biisi. Koko levy on kyllä hieno kun on niin erilaisia biisejä, nopeempia, hitaampia, "rokimpia", rauhallisempia. Voi sanoo, että aika täydellinen kokonaisuus. ; )

Mutta, mitäs muuta.. Noh, voisin kehuskella tätä Suomen kesää. :D Tässä, tais olla 4 päivä kuluvaa kuuta, oli ratsastustunti. Noh, sain ihanan ponin tunnille ja poni menee nätisti(tietenkin kun on niin kamalan hyvä!) ja aurinkokin paistaa ja on kuuma. Sitten ukkonen alkaa vähän jyrähdellä ja pari pisaraa vettä sataa, ei siinä mitään. Kun alettiin tehdä laukanvaihtoja mini-mini-esteellä, taivas niin sanotusti repeää. Ensin sataa ihan sairaasti vettä, ja sitten se muuttuu vähän kun rännäks. Siitä vaan sitten alas hevosten selästä ja vauhilla talliin. Tulipahan pestyä kypärä, hanskat(en muuten tienny että nahka voi kastua niin paljon ;D ) ja housut. :D
Niin, harmitti siinä se, kun kerkesin tehdä kaks laukanvaihtoo. Ekalla poni meni vähän niin ja näin, tuntu että ei oikeen ollu perillä että sen mini esteen yli piti hypätä. Sitten se toka kerta oli ihana. :D Poni lähti jo kulmasta täydellä vauhilla estettä kohti, hyppäs sen yli hienosti ja teki täydellisen laukanvaihdon. Ei siinä keskenlopettamisessa mitään, kun oltiin menossa jo yliajalla, mutta se harmitti etten saanu enää tehdä laukanvaihtoo kun kerrankin onnistu niin hyvin.. :)

Pitäs ottaa muuten kuvia mun uudesta luukista. ,) Äiti vähän innostu yks ilta saksien kanssa leikkimään, niin uudet hiuksethan siitä seuras. ;) Ja tänään, tai oikeestaan eilen, laitettiin vähän väriä meikäläisen elämään. ;) Mielenkiintonen pinkki, oikeesti ihana. :D Harmi kun värinpoisto(t) ei oikeen toiminu, mutta hyvin tää väri tarttu kuitenkin. :)

Mutta mutta.. Nyt ei enää tule oikeen mitään järkevää mieleen.. Tarkottaa kai sitä, että pitäs lopettaa kirjottaminen. ; ) Jeps, moron!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.