IRC-Galleria

Jei, uudet kengät. :DTiistai 05.08.2008 02:19

Jeps.. Käytiin tänään Varkaudessa. Kierreltiin parissa paikassa. Yhestä paikasta oisin saanu kengät halvalla, mutta siinä liimaukset oli pitkin ja poikin ja näyttivät vähän ns. halppiskamalta.. En sitten kehannu tuhlata vähäsiä rahojani niihin. ;) Käytiin sitten (onneks) yhessä toisessa liikkeessä. Siellä kateltiin kenkiä, suurimmassa osassa hinnat oli niin sanotusti päätä huimaavia.. ;D Sitten, löysin yhen kengän, missä oli suurinpiirtein järkevä hinta. Noh, mä sit kokeilin sitä kenkää ja ah, sopiva, ihana, täydellinen.
Paitsi. Tosiaan, löysin YHDEN kengän. Siinä vaiheessa iski jo hätä, että kerrankin kun minä löydän sellasen kengän joka iskee, niin eikös siltä puutu pari.
Noh, siinä pyörittiin vähän aikaa ympäri ja ympäri ja kateltiin kaikki samantyyliset kengät läpi, et josko ois pari vaihtunu, mutta ei. Tosissaan meinas kauhu iskee.
Sitten, olikohan äiti, joka älys kattoo hyllyn alle.
Siellä se oli!! Jee. :D Löysin parin täydelliselle kengälleni. Hinta piti tosin vielä tarkistaa kaks tai kolme kertaa, että olihan se varmasti niin "alhanen" kun kuitenkin "syksyn uutuuksista" puhutaan. Mutta totta se oli, täydelliset kengät jotka ei tyhjennä rahapussia kerralla. Onko oikeesti todellista?! Kyllä, kengät on nyt hyllyssä odottamassa ensimmäistä oikeeta käyttökertaansa. :)

Niin, ne kengät. Ne on sellaset mustat, nahkaset(?) mattapintaset. Niissä on joku sellanen "vyö"osa missä on hopeinen koriste, lisäks niissä on vetoketju ja korkoo on ehkä vähän enemmän kun oisin tarvinnu, mutta ei siinä mitään. :D Kaikki lisäpituus otetaan ilolla vastaan. ;) Joku päivä voin ehkä innostua ottamaan oikeen kuvan niistä ihanuuksista ja ehkä jopa laittamaan jonkun enemmän tai vähemmän onnistuneen foton tänne. Katellaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.