IRC-Galleria

Back to school.. wihii.. 8)Keskiviikko 13.08.2008 01:56

Jep jep. Eilen siis palattiin takasin koulunpenkkiin. Mut oli se kyllä vähän erilaista nyt kun on abi. ;) Paljon kivempaa ku mopona tai wanhana oleminen. :D Tosin kirjotukset tuppaa vähän stressaamaan, mutta ei siinä mitään.
Ihan kivaa siellä koulussa on ollu, tunneilla vähän tylsää, mut muuten ihan mukavaa. ,) Mulla kun on kaikkee omaa kivaa. :D

Tänään sisko kävi ratsastamassa toisella 'hoitohevosella', ni pitihän munkin käydä sitä nopsaan moikkaamassa. :) Viimeks käyty sen luona joku pari viikkoo sitten. Oli mukava rapsutella tammuskaa. :) Mutta, tiettyhän mä loikkasin siihen mutaseen tarhaan valkeet adidakset jalassa.. :D Huomenna sitten toiselle tallille. Kiva kun kesäloma on ohi ja samalla ratsastusleirit ohite ni saa hoitaa hoitsun. Tylsää oli kun Jassua en kesällä hoitanu melkeen ollenkaan..

Mutta mutta. En mä nyt jaksa ihmeempiä höpistä, surffailen vielä hetken ja suuntaan nukkumaan jos jaksas olla sitten hereillä koulussa kun ei oo yhtään vaparia ja melkeen kaikki tunnit on kaksoistunteja.. Paitsi opo(onneks.;D).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.