IRC-Galleria

Terpsis.Perjantai 17.10.2008 02:38

Jeps. Vähän jumittaa nyt. :D Elikkäs, syyslomalla tässä ollaan, vielä muutama pvä jälellä. En mitään ihmeellistä oo loman aikana tehny, ratsastanu ja siivonnu tallia. :D Otti kyllä vähän lihaksille karsinan putsaus pitkästä aikaa, monta kuukautta kerkes mennä ilman lannan luontia, kun hoitoheponen asusti pihatossa kesän. :D Mut hyvää vaan tekee, ja kivaa on tehdä jotain. Kuitenkin kun tykkään tosi paljon tallihommista, just paskan lappamisesta, heinien ja vesien kannosta, käytävän lakasusta ja tälläsestä. Outoo ehkä, mutta tykkään kuitenkin. :D

Nii, ja käytiinhän me Varkaudessa pyörähtämässä. Piti ostaa pari tän jakson koulukirjaa. Sekin sattu hyvin, antovat 10% alennusta, en tiiä miks, mutta en valita. :D Sitten ostin, tai siis mulle ostettiin, tallitakki. Sen pitäs nyt olla sellanen vettähylkivä. Aika hemasevan punainen viritys, mutta mulle riittää että se pitää sen veden poissa mun iholta. ;) Sitten ostin myös Slipknotin uuden All Hope Is Gone-cd'n. Hyvää musiikkia ja tosi hienot sanotukset! Biisit ihan oikeesti saa uuden merkityksen kun malttaa vähän sanotuksia katella.

Jep jep. Nyt alkaa mennä sen verran syvälliseks meikäläisen jutut, että taitaa olla terveellistä lopettaa ne tähän. ;)

Nii ja sitä vielä, ett sen verran on nyt alkanu uuden tatuoinnin otto innostaa, että parin viikon sisällä toivosin aikaa varaavani. ;) Alkaa himottaa se uus kuva niin paljon että pakkohan se on pikaseen ottaa. :) Toivottavasti siis aika piakkoin uuden kuvan saan koristamaan ihoani. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.