IRC-Galleria

Helöy.Keskiviikko 14.01.2009 00:14

Mitähän tässä kirjottelis.. :-D
Tänään olin kotona, huomenna pitäs jaksaa sit mennä 2 tunnin takia kouluun.. Plaah, kaksoistunti psykaa. Edelleenkään aineessa itessään ei oo mitään vikaa.. ;-)

Tänään en ratsuillu, vaan tehtiin Tittasen kanssa maastakäsin harjotuksia. ;-) Suitsia "tuunailin" vähän, kuolaimet ja poskihihnat poikkeen ja ohjat kiinni turparemmissä oleviin välikköihin. :-D Käveltiin, tehtiin pysähyksiä, peruutuksia ja väistön tyylisiä virityksiä.
Titta oli kyllä hienosti. :-) Välistä meinas keskittyminen herpaantua, mutta lopuks se sitten seuras mua ohjat kaulalla, kävelin siinä vierellä ilman että pidin ohjista kiinni. Ja Titta myös pysähty kun mä pysähyin ja sanoin Titalle seis. Ihanaa. :-D
Hirveen kivaa, et löytyy hevosen kanssa tuollanen 'yhteinen sävel' ja että hevonen oikeesti toimii ihan minimaalisilla avuilla. Musta rupee vissiin tulemaan tällanen luonnollisen hevosmiestaidon ystävä. :-D Mutta jotenkin tuntuu, että kun oon nyt pari kertaa Titan kanssa tehny noita harjotuksia, niin tuntuu että Titta suhtautuu muhun eri tavalla. :-D Kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta oikeesti. Se tuntuu jotenkin luottavaisemmalta ja rennommalta. :-)

Jees.. Näin täällä, tammikuisessa vesisateessa.. :-D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.