IRC-Galleria

heppajuttuja 2Sunnuntai 11.10.2009 15:25

1. Kuinka kauan olet ratsastanut? – Säännöllisesti tunneilla ym. reilu 9 vuotta.
2. Mitkä askellajit osaat? – Käynti, ravi, laukka, töltti ja passi ainakin menee. :)
3. Kuka oli ensimmäinen ratsusi (nimi, ikä, rotu, sukupuoli, luonne yms.)? – Bess, iästä en oo varma, shetlanninponi, tamma, kiltti. :D
4. Missä tallilla/ratsastuskoululla aloitit? – Köntänniemen tallilla muutaman tunnin menin, sitten muutaman tunnin kävin Kirsin tallilla ja sitten alotin vakituisesti Senjan tallilla.
5. Kuka oli eka ratsastuksenopettaja? – Köntässä oisko ollu joku Tiina? Mut ei se meille tuntia pitäny kun kerran. :D Kirsillä Kirsi ite ja Senjalla oli muistaakseni Reetta tai Rea ekana opettajana.
6. Hoitohepat? – til-t.Jasmiina (vuodesta 2001), sh-t.Titan Tyttö(vuodesta 2007) ja sh-r.Turon Jehu(18.8.2009 lähtien)
7. Eka lempihevonen? –Oisko ollu Bessi tai Hilla tai sit Jarru.
8. Nykyinen lempiheppa? – Niitä on aika monta. :D Kaikki on omalla tavallaan lemppareita. Mutta kestosuosikit on Jassu, Titta, Niki, Roope(R.I.P.).
9. Onko omaa hevosta? – Ei
10. Korkein hyppäämäsi este? – Vähän reilu metri
11. Nykyinen talli? – Senjan talli ja yksityinen/yksityiset
12. Mitä ratsastuslajia harrasta tai mitä teet mieluiten ratsastaessasi? (esteet, maasto, kouluratsastus, vikellys, ravit yms.) – Koulua tykkään vääntää kunnolla ja sitten tulee maastoiltua paljon.
13. Oletko ollut kioissa kisaamassa? Jos olet niin millä hevosella/hevosilla, miten meni, miten hepo käyttäyi, mihin luokkin osallistuit ,minkä korkuset oli esteet , millaiset vaattet oli päällä..? - Kisannu olen näillä hepoilla: Jassu, Vinse, Sändi(r.i.p.), Jehu, Mertsi, Penni, en muistaakseni muilla. Kisat on ollu puomiluokasta 90cm:n. Vaatteet oli normit siistit ratsikamppeet. Oon voittanu ja mut on hylätty ja oonpa jopa tippunukkin kisoissa. :D
14. Lyhyt kertomus ekasta "oikeasta" ratsastuksesta –Köntässä vuonna 1992 Bessillä sukulainen talutti. :) Sain sillon myös istua Sändin kyydissä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.