IRC-Galleria

Jepardi

Jepardi

montako rakkautta kuolee ja tyhjää jää?

Näin meni Rosan ja Jennan laiwatanssit.Maanantai 01.03.2010 04:08

Ensin käytiin Rillos syömäs hyvä kanaruoka mun laskuun. 50euron lahjakortilla oli kerrankin jotain hyötyä hahha! Pullollinen viiniä ja päälle 24 cl lisää viiniä.. Jälkkäriksi ;) Siinä sitten pienessä Pierussa lähdetään matkaamaan hakaniemeen ja kohti ravintolalaivawäiskiä.

Paikalle päästyämme otamme siiderin ja bissen ja mennään istumaan nurkkapöytään ihan kannen oven viereen (Jennalla lyhyempi matka tupakalle ;D). 5 minuuttia menee niin meidän pöytään yrittää änkeä kaks jotain nevaria ja Rosa aloittaa "voitteko mennä muualle istuu kun kerta täällä on näin hiljasta ja me ei todellakaan tarvita Teidän seuraa juuri nyt!?" ja sit nää kundit.. Korjaan: Fabut alotti tän klassisen "Kun naiset hylkäävät miesten ehdotuksen"-saarnan ja alkavat haukkua. Lopputulos: Jenna on sotanorsu ja Rosa on vittumainen ämmä. Hienoja miehiä, varmasti kovia panemaan!

No sen jälkeen siirrytään alakertaan chillaamaan Puppa J:n tahdissa ja odotellaan että Heikki Kuula aloittaisi.

Heikki Kuula aloitti siinä.. 23.00 aikaan? D: Sen jälkeen ei mitään muistikuvaa...!! HIENOA TYTÖT!

Pätkiä muistan. Esim. Huusin puhelimeen, ravasin kokoajan röökillä puhelin kourassa, törmäsin bigen eksään ja suutuin vielä lisää. LOL! JA NOLASIN ITTENI OG IKOSELLE!! Se kun käy mun duunis välil niin menin sit heittää jotain paskaa ja.. ÖÄÄ Ä :D::D:D:D:D:D::::::DDD olen apina!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.