IRC-Galleria

Jepardi

Jepardi

montako rakkautta kuolee ja tyhjää jää?
joo-o. on tässä tapahtunut kaikenlaista ja mietettyä monen monta kertaa. välillä leikkaa tyhjää, mut se on tässä seurassa sallittua. nyt on aivot niin solmussa, ettei tiedä mitä ajatella ja mitä haluan. oon kujalla, ainahan mä oon, mut tällä kertaa PAHEMMAN kerran kujalla. pää leikkaa kokoajan tyhjää. mulla on liikaa aikaa ja sen takia mietin liikaa. mun pienen pienet, herneen kokoset aivot ei toimi, ne ylikuumentu ja poksahti. tää ei tietenkään oo mulle mikään uusi juttu. tekis vaan hetkeks irrottaa. mitä tolla sitten tarkotankaan niin saa lukija itse tulkita, jos nyt ketään lukee tätä :D haha. ei se oo niin justiinsa.
kaikista eniten mua on mietityttänyt mun käsitys/kanssa käyminen oman ja muiden ihmisten ulkonäköä kohtaan. musta on tullut pinnallinen. tai oon aina ollut, mutta en ole ilmaissut sitä tällä tavalla. itelläni ei ole mitään hajua muodista, uusimmista meikeistä yms., joten meikkaan/pukeudun miltä musta tuntuu. nyt kun ajattelee tarkemmin, niin nykypäivänä se on vaan niin että jos toisen naamavärkki tai vaatetus ei mielytä, silloin ei oteta huomioon, hyljitään tai tms erittäin negatiivista. jos oot ihan tavallisen näkönen sua ei nähdä. mutta jos olet tavallisesta poikkeava, niin kyllä sitten sut huomataan (esim. pissikset tai gootit, aika vahvat esimerkit). sitten taas toisaalta ketä tai mikä määrittelee ketä on tavis ja ketä ei. mun mielestä mä hengaan kauniiden/komeiden ihmisten kanssa, jos olen ei-niin-miellyttävän-näkösten kanssa niin on vaivaantunut olo. mä en sais ajatella näin, mutta se on väistämätöntä. en edes tajua miksi jotkut hengaa edes mun kanssa, mulla on aina ollut huono itsetunto, johtuen ehkä siitä että olen koulukiusattu/koulukiusaaja.
huono itsetunto saa ihmisen arvostelemaan, kiusaamaan ja halventamaan muita, vaikka ite ei olisikaan se miss / mister täydellisyys. ja jos rupee jonkun itsetuntoa pönkittämään, niin se on virhe. nousee pissa päähän hyvin äkkiä. vaatimattomuutta ei ole nykymaailmassa paljon paskaakaan ja ihmiset hakee huomiota keinolla millä hyvänsä.
siis täähän on naurettavaa, että ihmiset esittävät jotain tekopyhää paskaa: "käyn tunnollisesti koulussa ja teen aina läksyt", PASKAT parhainkin oppilas voi jättää läksyt tekemättä kerran tai kaksi tai lintsata kerran tai kaksi, se siitä tunnollisuudesta. "mä olen raitis, en juo enkä polta!" JA TAAS PASKAA. ihminen on elämässään ehkä kerran kokeillut jotain tupakkaa, alkoholia tai huumeita. siinä meni raittius.
tämmösten asioiden kyseenalaistaminen on tärkeää. jos sä et ajattele asioita molemmilta puolilta sä menetät paljon. ite ajattelen useimmiten positiiviselta kannalta, harvemmin sitä tulee ajateltua negatiiviselta kannalta (mikä olis kannattavaa). ja sillon kun mikään ei mene suunnitelmien mukaan masennun. eli aina pitää olla varasuunnitelma! AINA!
tää asia on naisia mietityttänyt (tai ainakin mun kaveripiirissä), että mikä miehiä vaivaa? niillä pitäis olla käyttöohjekirjanen mukana kun poikavauva syntyy: "tässä olkaa hyvä, käyttöohjeet". ja tietystihän asia mietityttää toisinkin päin. naisia vaan luullaan niin helvetin yksinkertasiksi, esim. me ei pärjätä ilman miestä. okei, jos olet vahva nainen (siis henkisesti tasapainossa ja kaikki on kunnossa taloudellisesti yms yms), niin miehet ajattelee että eihän tuo mua tartte ku se pärjää omillaan, tai sitten tarjotaan apua joka suunnasta. naisen tasa-arvo on ollut huonolla mallillaan jo pitkän aikaan ja harva mies haluaa uralla menestyvää naista vaimokseen/avovaimokseen/naisystäväkseen. "naisen paikka on kodin liedellä" -.-' öh aika tökeröä. kyllähän nainenki haluaa varmaan muutankin tehdä kun paasata miestään ja lapsia päivät pitkät.
tässä oli tän päivän blaastaukset :D katotaan millon tulee lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.