IRC-Galleria

tunturissa 09Maanantai 26.01.2009 17:51

taas se niin ihanan perinteikäs ralliviikonloppu vierähti, tällä kertaa vain se tuntu menevän todella nopeaa. Keskiviikkona tietenki jo hieman pohjustettiin ja otettiin vauhtia viikonlopulle :)
Ja perjantaina sitte päästiin itse asiaan, ja käytiin pikku häröissä kattelemassa tuolla pätkällä miten ne autot tänä vuonna kulki, ja kyllähän ne kulki =) pienen pienoista uloajoa toivottiin mutta kuskit näytti pysyvän hyvin tiellä.. damn. JA ensimmäiset ilotulituksetkin näin tälle vuodelle juuri siellä ! Hyvät vaput ja pääsiäiset vai mikkä juhannukset siellä toivotettiin ja jatkettii matkaa takaisin sivistyksen pariin.

Siinä vaiheessa kun takaisin keskustan tuntumaan päästiin, niin tuntui jo siltä että rallihuuma ja kuningas kupliva oli noussut päähän mukavasti niin pitihän sitä lähteä vielä jatkamaan onnelaan
Ilta meni kivasti ja varmasti jokainen oli voittaja sinä iltana :D

Lauantaiksi olin lupaillu yhtä sun toista ja kello 22 vasta alkoi tuntuun siltä että ehkä tässä vielä elämä jatkuu, sen verran huono olo oli..

ja sitä jaksettiin vielä radalle lähtiä =) Doris night kutsui , sinne lähdettiin juhlimaan sitten sitä oikeaa rallien voittajaa ! =)

NII ETTÄ loppu hyvin, kaikki hyvin, ens ralleja odotellessa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.