IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

oli ehkä vähä kiva messumatka helsinkii. lähettii keskiviikkoaamuna kaheksalta ja tultiin viime yönä kolmen taikka neljän maissa. menomatka tuntu menevän paljon nopeempaa ja se oli paljon kivempiki. siellä perillä sitten torstaina saatiin olla kaupungilla ja minä löysin sen sp:n paidan \o/ ja löysin kyllä sen mcr:n paidanki mink halusin, mutta se oli kokoa xl ja jos olisin ostanut sen, ni sitten en olis saanu enää ostettua ruokaa -_- kyllä vähä harmittaa. ai nii, käytii sillon torstaina myös kiasmassa ja nähtii siellä pmmp:n tytöt, niillä oli joku kuvaussysteemi just siellä. ja ku ne huomas, että yritän kännykälläni ottaa niistä kuvia, käänsivät mokomat selkänsä. phyh.

perjantaina sitten mentii messuille. sielläki oli kivaa. sielläki näky julkimoita, mikä sinäänsä oli hehkee kokemus, koska täällä kuusamossa niitä harvoin näkee. moikkasin antero mertarantaa ja kävin ottamassa satusta ja jennasta kuvan ku ne halus samaan kuvaan salkkareiden rikun, saulin ja sitten sen yhen vissii aika uuen tyypin kanssa. unohin sen nimen :D ja ei, en tiiä niiden oikeita nimiä, joten siksi puhuttelen niitä noilla nimillä. sain sitten siinä kaupan päälle kyseisien tyyppien nimmarit johonkin esitteeseen, mitä ne jakoi. se oli vissiin jonku teatterin esite, jonka ne sitten sotki kirjottamalla siihen 'eriikalle hyvää kevättä' ja sitten nimmarinsa. no, ei se esite kyllä hirveesti kiinnostanu, joten ihan sama vaikka sotkiki sen :D

paluumatka oli aika rankka, henkisesti meinaan. meinasin räjähtää monta kertaa ku mulla ärsytti. katottiin sitten kanssa "enkunkielinen mykkäelokuva" niinku joku sano. ja myöhemmin se kuitenki paljastu ihan normaalielokuva poseidoniksi ku siihen saatiin äänet ja tekstitys. nukuin sitten tänään tonne suunnilleen neljään ja on muuten typerä olo. en varmaan saa ens yönä ollenkaan unta. en tajua miksi porukat anto minun nukkua niin kauan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.