IRC-Galleria

Oooh~ (np: exist†trace - VANGUARD)Torstai 08.04.2010 15:06

Pitkästä aikaa sain postia! Tai no okei, sain eilen muutaman onnittelukortin, mutta niitä ei lasketa. :) Pakettia tai kirjettä en ole saanut aikoihin(puhelimen laskua ei lasketa mukaan). Sain enoltani syntymäpäivälahjaksi ihanan kamee- laatan Nomination- koruuni. Se on ihana, todella sievä ja kaunis <3 En edes tiennyt, että sellaisia on saatavilla. Aikaisemmissa onnitteluissa oli lisäksi rahaa mukana. Keikkakassa kasvaa, tätä menoa saan Versailles'n keikalta paidan lisäksi jotain muuta kivaa. Kyllä lapsi ilostuu pienistä. :D

Versaillesista puheenollen Larjus onnistui varaamaan liput meille molemmille. LOISTAVAA. Tulen stalkkaamaan teitä muita tulijoita jonoon ja juttelemaan tutuille.

Tämä sattui hyvin: mietin juuri eilen illalla että vitsi, olisi ihanaa taas mennä miittiin, ja kappas keppanaa Serina pisti jo myllyn pyörimään. xD Teemakin kuulostaa mielenkiintoiselta ja minulle sopivalta, minulla saattaisi olla jo valmiina jotain päälle laitettavaa... Jos ei niin ompelukone laulamaan!

Ompelusta tuli mieleeni, minun pitäisi kirjoittaa sen jakun ohjeet nyt vihdoinkin. Lehti pitää palauttaa kohta, enkä halua maksaa myöhästymismaksuja. Toivottavasti en joudu lyhentämään kaavoja paljoa, en oikein taida sitä hommaa kunnolla. Haluan siitä lolipituisen, jonka kanssa voi pitää puffuja hamosia.

Huomaa, että minulla on tylsää, kun innostun taas selittämään kaikkea. Tarvitsen jotain tekemistä! Haluan takaisin kouluun, mutta joudun odottamaan tiistaihin. Huomenna on viimeinen koe, musiikin ykköskurssin koe, jonka jälkeen haen seuraavan jakson kirjat Jameralta. Maanantaina on kokeiden palautus, jonka jälkeen suuntaamme kaikki kuusi Heidille. Saa nähdä hukutammeko pettymyksemme pulloihin vai mihin xD Täytyy pitää huoli, etten juo paljoa, uusi jakso on noloa aloittaa krapulassa. Enkä halua tulla alkoholistiksi. Tosin jos kaikki maistuisi yhtä hyvältä kuin eilinen booli niin mikäs siinä... EI! Humalahakuisuus ei kiinnosta yhtään.

Perjantaina on kummityttöni ja hänen kaksoissiskonsa yksivuotissynttärijuhlat. Pahin mahdollinen päivä, jos minulta kysytään. Perjantaina on seitsemän vuotta mummini kuolemasta. Se oli elämäni pahin päivä. Tuleva perjantai on päivä, jolloin en oikein tiedä miten päin olla. Huoh. Kyllä minä siitä selviän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.