IRC-Galleria

Aloitin tänään ensimmäistä jakkuani; leikkasin kaavat, kiinnitin tukikankaat ja ompelin muotolaskoksia. Miksei kukaan kertonut, että jakun ompeleminen on niin vaikeaa?!?!

Vietimme eilen kummityttöni ja tämän kaksoissiskon ensimmäisiä synttäreitä. Kuten arvasinkin, lahjaksi ompelemani mekko keräsi paljon huomiota. Luojan kiitos siitä ei tullut liian pientä. Tuntui erittäin hassulta, että neliömäärältään pieneen asuntoon ahtautui lähemmäs 20 ihmistä :D

Sain kummitädiltäni lahjaksi jotain, mitä en ikinä uskonut saavani enää käsiini. Mummillani oli paljon ihmeellisiä kirjoja eri teemoista; unien tulkinnoista, alkuperäiskansoista ja muista hieman not-so-common- aiheista. Yksi kirjoista oli minusta erityisen kiehtova, kelttien puuhoroskooppi. Muistan, kuinka about 10- vuotiaana luin kyseistä kirjaa ja ahmin kuvauksia eri puulajien voimista ja vaikutuksista ihmisiin. Mummin kuoltua en kuullut kirjasta enää, ja mietien olisiko se joutunut kirpputorille. Mutta eilen sain sen kirjan käsiini, vahingoittumattomana ja täysin uuden näköisenä. Se on ehdottomasti arvokkain lahjani pitkiin aikoihin.

Ja minäkin liityn Adam Lambertin faneihin. Ihanaa musiikkia. <3 Periaatteessa liian valtavirtaa, mutta menkööt nyt tämän kerran.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.