IRC-Galleria

En KOSKAAN ylireagoi, pois se minusta.Perjantai 07.12.2007 13:16

Pyykkivuori hieman madaltunut jo! \o/ mua sit koetellaan..
löyty turkiskuoriaisen toukka tai joku vastaava hirviö lattialta. => Börje panikoi. => Välittämättä lähestyvästä puolesta yöstä, alkaa hysteerinen siivoaminen. => Koko vaatevarasto suihkun lattialle. => Vähän pakollista hyperventilointia. => Pesuaineiden ylikäyttöä ja makuuhuoneen huolellinen puunaus. => Lisää hyperventilointia, panikointia ja hysteeristä itkua. => Lisää puunausta. => hengityksen tasaus ja nukkumaan.....

Mä en KOSKAAN ylireagoi ^^;;

Nyt on sitten monta päivää putkeen vaan pesty pyykkiä ja ryykätty sitä ees taas kuivamaan. :D
Mukaanhan tietysti lähdettiin, ja hauskaa tarkoituksena pitää. Ja kun vielä kulutkin olivat yhtäkuin reikäleipä niin mikäs sen houkuttelevampaa! :D

Perjantaina piti aamu käydä istumassa koulussa, mutta kahdella "hyvällä" tekosyyllä jätin välistä ah niin houkuttelevan punsseli-päivän. ai niin ja himoksen lisäksi se toinen syyhän oli Uhka Koulussa.

Päädyin hytisemään rautikselle jo kolmen pintaan vaikka virallinen lähtöaika olikin melkein kaksi tuntia myöhemmin, onneksi porukka pikkuhiljaa tupsahteli seuraksi. Tässä vaiheessa jo huomasin, että kahdet hanskat olisi ollut aika bueno... mutta onneksi aina on olemassa ihmisiä joilla on ylimääräiset hanskat mukana. :)

Bussi täyttyi samoin tein, itseasiassa YLItäyttyi - lupaava alku ? Niinpä.
Ja me viisi tietenkin ainoat tytöt (tosin kuudes likka ilmestyi himokselle suoraan). ah niin ja kikko!
Pahaa vähän aavisteltiinkin, kun heti alkoi "jätkät hei, NAISIA!" -kuhina autossa... Mutta matka taittui rattoisasti pienen sähläilyn parissa.

Perillä meidät heivattiin pakkaseen seisomaan luvattoman pitkäksi aikaa - joku oli kai tyrinyt taas jotain avain/huone järjestelyjä, mutta (aikojen kuluttua) odotus sitten palkittiin. Saatiin oma kämppä. Mutta katsos Perkelettä: Meille luvattu huonejärjestely oli laitettu uusiin puihin. Kikko heivattu jonnekin ihme mökkiin ja meille tuli tämä the kuudes pimukka mökkilössiin. Eipä siinä sitten auttanut.. Asia järjestyi hieman ehkä luvattomastikin, kun Kikko majoitettiin meidän mökkiin.

Kaikki oli pyörtyä kun astuttiin mökkiin! tiruliste, niin hienoa mökkiä en eläissäni vielä ollutkaan kokenut. poreamme sai aikaan eniten riemunkiljahduksia, samoin oma sauna :D Mutta ennen näitä ylellisyyksiä piti raahautua kuuntelemaan ohjeistusta viikonlopulle sekä – köh, mikä parasta - esitelmää metalliliitosta….

Back to mökki! Ilta kului RATTOISASTI. venailtiin nälissämme iltapalaa joka oli puhe toimittaa suoraan meille mökkeihin. Kilautettiin jo tuskissaan, että missä mättää, kun kello oli kait kymmenen. no mut saatiin sapuskat mmmm<3
Ja samaan syssyyn saunaa lämmittämään ja lillumaan poreammeeseen. Ilta meinasi vain lipsua vähän väärille urille, kun naapurimökkiläiset viinanhuuruissaan alkoivat piirittää meitä. Keski-ikä kai 17, no mitäs sitä muuta voi olettaakaan kiimaisilta jätkiltä, joitten silmissä kahvipannukin on pantava.
Jatkettiin illan viettoa tyynen rauhallisesti, osa ammeessa, osa saunassa ja osa välillä ties missä. Kun jatkuva ikkunoihin koputtelu muuttui jo jyskytykseksi ei enää jaksanut naurattaa.
Tunnin päästä minulla sitten perkele naksahti ja soitin näille meidän kaitsijoille, että nyt laittamaan kollit ruotuun. Kiitos niille, loppuiltaa ei tarvinnut enää nyhjöttää pimeässä pelaamassa korttia, tai piilossa saunassa :D

Lauantai antoi odottaa jo parempaa. Kikko tosin jätti meidät heti jo aamupalan jälkeen, suuntanaan uudet seikkailut. Hotelliruoista olikin jo aikaa, kyllä tuli hemmottelu siltä osin tarpeeseen! Päivä käynnistyi siinä pikkuhiljaa, vähän lautapelejä ja lököilyä. Toisten lähdettyä laskettelemaan, kiivettiin vuorenrinnettä ja patikoitiin metsien kautta Y:n kanssa huipulle, lumitykkien alle! Ja juuri parahiksi auringonlaskua ihastelemaan - ja kuunnousua!

Takaisin mökille päästyä lisää poreammeilua, mutta se loppui lyhyeen kun V oli loukkonut itsensä lasketellessa ja sitä olivat tuomassa mökkiin.. Tämä ilta olikin sitten rauhallisempi monin osin, eivät enää naapuritkaan jaksaneet niin häiriköidä, satunnaista koputtelua vain. Jossain vaiheessa kävivät kauppaamassa kattilallista viinaa ja tietysti kaikkia selänpesu kutsuja esitettiin pitkin ja poikin.
Pieni asiaan kuuluva yhteenotto vielä tämän ylimäärä-kämppiksen kanssa ja nukkumaan.

Sunnuntai meni vain naksuessa kämppikseen ja odottamiseen, koska lähtö kohti Tamperetta.
Mutta olipahan reissu!


Opittiin, että amis-teinipojat on sitten aika elukoita, Hotelliruoat on parhautta ja että kotiin on MAHTAVA palata!

LOKAFCUKINGKUU o.OMaanantai 01.10.2007 03:16

Käytiin tänään kaffella parkissa.Torstai 27.09.2007 02:06

tahtoo eräleivonnaisia !

[Ei aihetta]Torstai 06.09.2007 21:34

tänään oli miuden synttärit ^^ ja tietysti Ghaanaan lähtivät he kaksi, snif, niin lapsoset lentää pesästä pariksi kuukaudeksi.... hassua, oli niin tunnepitoinen päivä koulussa. :)

koulu on alkanut. \o/Sunnuntai 19.08.2007 01:52

Ankkarock takana.Tiistai 07.08.2007 03:36

Mitä jäi käteen?

Ark. Ola Salo. Se nyt on aina ollut tiedossa, että lavalla herrat ovat mahtavia, mutta kun vihdoin ja viimein oli mahdollisuus itse se todistaa niin sanon vain nam nam!
Hanoi Rocks, kerran elämässä ofcoors!
Amorphis, helkutin rankka!
Spitfire, ihanan rentoa.
Dir En Grey, Pettymys, mutta silti nasta oli nähdä.

Mutta siinäpä se melkein olikin ~

Huomenna takas kämpille...Keskiviikko 25.07.2007 22:07

JA VTU PERJANTAINA PUNTALAAN *RRRGGHHÄÄRRR* !!!!! \,,/ ^^'

[Ei aihetta]Tiistai 24.07.2007 21:57

Kerättiin melkein ämpärillinen mustikoita, aika hieno saavutus *tuuletusta*. Kissa oli mukana mehässä ja tietysti pyöri kaikki mättäät (Yritä siinä sit kerätä; mour rapsuta minua). Olenpa minäkin kaupunkilaistunut, kun ei enää jaksanut olla tuon vertaa itikoitten syöttinä, puolessa tunnissa alkoi tuntua sille, että tää oli nyt tässä.. :P

Ja löysin talon rännejä putsatessa linnunpesän.. Se oli ihan vallan hukkunut siihen vesimäärään, kun oli putket tukossa jajaja kolme tintua kuoli ennen kuin syntyikään :'(
Muutto ja taloksi asettautuminen on melkein jo purkissa. :)
Piti vielä tulla näin loman lopuilla Kinnulaan häröilemään, kun koulun aikaan ei sit tahdo keritä.

Jep Jep.

Runosuoli se kukkii ja punoittaa.Mutta hyvät ystävät ja talonmiehet!
Älkää missatko Puntala-rockia ens pe-la! :)