IRC-Galleria

Jirkx

Jirkx

Ei tietoisuus oo ansa, vaan kaikessa rehellisyydessään suunnaton lahja.

Tunnistatko itsesiPerjantai 06.06.2014 01:31

Tämä mahtavuuden tarjosi :

http://100daysofdisapproval.blogspot.fi/#_=_

Muistaako joku vielä mahtavan, ikiaikaisen paikan nimeltä
Irc-Galleria? Paikka on nykyään kuin Alaska at apocalypse, mutta itse vielä jaksan siellä sinnikkäästi roikkua, lähinnä keräämässä vitutusta ihmiskuntaa ja sen surullisia edustajia kohtaan. Ja nostalgisoimassa T_A_U_K_K_I:a.
Kuitenkin, ehkäpä tärkein IG:n ominaisuus on itsensä määrittely yhteisöjen avulla. Ihmisestä voi päätellä aika helvetisti lyhyellä vilkaisulla siihen arvovalikkoon vasemmalla. Ellei niitä ole päättänyt sitten kerätä koko sarjaa,
jolloin tutkimiseen voi mennä useampi vartti. Ei siihen tarvitse joka vitun ajatusta kymmenen vuoden ajalta koota! Tuumasin tehdä pienen apukartan vaikkapa hyödyksi huonoille ihmistuntijoille, jos tällainen kategorisointi tuottaa vaikeuksia. Esimerkkien kautta orgasmiin, kuten isoisänikin tapasi sanoa!

Tapaus #1:
Yhteisömäärä: 666
Esimerkit:
Krustipata
Nature can not be illegal
McMurder-Syö paskaa
Abortti pakolliseksi
Rasistit painukaa VITTUUN!

Kuvaton päätelmä:
Henkilö on joko rasta- tai irokeesitukkainen likainen/semilikainen/osasaippuoimaton hippi, tässä tapauksessa todennäköisesti miespuolinen koska ääriradikalismi ja nolous. Hän on jäänyt lapsuudessaan vaille äidin tissiä, isällistä opastusta ja lauantaisia autoreissuja lähimäkkäriin, kantaen nyt kaunaa koko valtakunnalle menetyksensä vuoksi. Esimerkkimme polttaa tupakkaa, juo kokista ja vastustaa ylikansallisia yrityksiä sekä orjatyövoimaa. Hän tahtoisi vapauttaa lemmikkikaupan marsut muttei tee mitään auttaakseen kadulla kerjäävää romania. Tapaus ei maksa veroja ja kitisee hyvinvointivaltion merkityksestä. Hän toivoo kuolemaa, menetystä ja ruttoa kaikille, mutta luultavasti seurustelee eikä koskaan satuttaisi rakastaan eikä varsinkaan olisi itsetuhoinen. Esimerkkimme ei ole koskaan tyytyväinen eikä nosta sormeaankaan vaikuttaakseen asioihin - paitsi jos kyse on kymmenen ihmisen Amnestymarssista tai mielenosoituksesta lihajalosteita vastaan.

Tapaus #2:
Yhteisömäärä:30-50, pääasiassa sponsoroituja säläyhteisöjä
Esimerkit:
Poliisit on perseestä
Poliisit pilaa aina kaiken
Seksi^Harrastuksista^Paras
Ei pysty.. liian hapokasta
Pane parastasi eli mua

Kuvaton päätelmä:
Tapauksemme on hyvin suurella todennäköisyydellä alaikäinen, miespuolinen kohtapuoliin mopokortin saava idiootti. Tämä isin kiltti poika muuttuu Galleriassa peilin kautta homosti poseeraavaksi pilluhaukaksi. Huonoitsetuntoinen poliisia "siksi koska oon vitun kapinallinen mut ei mulla oikeeta syytä oo" vastustava juniorimme huutelee vanhuksille kaupungilla ollessaan ja imeskelee kessua poskeen ostarin kulmalla. Lukuisat seksiin viittaavat yhteisöt saattavat hämätä tyttöystävää, äitiä ja opettajaa, mutta eivät minua. Jätkä ei ole koskaan päässyt edes ykköspesälle ja hakkaa hanskaan Anttilan lastenvaatekuvastoille. Pullaposkinen, luultavasti lievästi ylipainoinen esimerkkimme laittaa oletuskuvaksi koulukuvansa ja kehottaa ystävällisesti joko "heittämään herttaa" tai painumaan vittuun.
Ja sitten sihahtaa ES.

Tapaus #3:
Yhteisömäärä: 10-20
Esimerkit:
Tytötkin runkkaa ja käy paskalla
Fuck your facist beauty standards
Yes, I'd fuck you girl
Bro´s Before Ho´s
Ei mul oo alkoholi-ongelmaa, hyvin se menee alas!

Kuvaton päätelmä:
Ah, lempiviholliseni FYFBS se siellä. Vihaan tätä yhteisöä kenties eniten siksi, että yleensä liittyjät ovat itse paitsi rumia ja noloja, myös vitun lihavia. Koska he eivät pysty perinteistä kauneuskäsitystä edustamaan, julistavat he katkerina suureen ääneen turuilla ja toreilla vastustavansa sitä faktaa, että tietyistä piirteistä pidetään. Esimerkkimme on todennäköisesti vittupäinen, rekahtava ja muutenkin stereotyyppinen lesbo. Hänellä on, jos ei jo puhjennut niin ainakin sinnepäin viettävä alkoholiongelma joka juurtuu aina vaikeaan lapsuuteen ja siitä sikiävään lievään masennukseen. Tällä tapauksella on hillitön tarve ottaa seksuaalisuutensa esille joka helvetin asiassa. Hän kantaa rinnuksessaan siitä kertovaa pinssiä ja huutelee heteropareille. Pride-festivaali on tämän surkuhupaisan esityksen kohokohta vuodesta.

Tapaus #4:
Yhteisömäärä: 15-20, pääasiassa tosi-tv- julkkisyhteisöjä
Esimerkit: Miehistä viis!
Seksi kortsun kaa on ku söis karkin kuorineen!..
Tajusit sä? hyvä, en mäkää.
Blondes do it better
Boo, you whore

Kuvaton päätelmä:
Hemmoteltu, leopardikuvioisia bikineitä käyttävä huomionkipeä huora. Muovinen esimerkkimme ei tiedä yhtään mitään yhtään mistään eikä vitussa vaivaudu ottamaan selvää. Käsipuolessa roikkuu steroideissa keitetty yliruskettunut gigolo ja laukusta pilkistää pikkuinen piski. Esikuvikseen tapauksemme luettelisi muunmuassa Snookin ja Paris Hiltonin. Hän ihailee glamourlifeä ja pitää Viidakon tähtösiä Bb:n ohella parhaana tv-viihteenä. Baariin mennessään hän tilaa cosmon ja tekee sen tukevassa etukenossa siskon papereilla. Yhteisöt antavat ymmärtää, että tällä lutkulilla olisi vahva itsetunto ja itsenäinen elämäntyyli. Todellisuudessa hän on riippuvainen saamiensa sydämien egoboostista. Kuvavalikoima koostuu muutamasta kunnon ankkanaamasta ja peiliposeerauksesta.

Tapaus #5:
Yhteisömäärä: 3-10
Esimerkit:
Misantropia
Et ole erilainen, olet perseestä
Oon mä aika kiva kusipääks
Sarkasmi
Mielipiteesi on väärä

Kuvaton päätelmä:
Tämä lähes koominen itseään kovinkin kultivoituneena pitävä kilipää koittaa tuoda "misantropista" ajatusmaailmaansa esille, ironista kyllä, missäpä muuallakaan kuin sosiaalisessa mediassa. Kulissien taakse kätkeytyy todennäköisesti Stardollissa näköisnukkeja pueskeleva vässykkä, jolla nyt vain sattuu jostain syystä olemaan tarve todistella ihmisvihaansa kaikille.
Väkipakolla vittumainen, törkeydet sarkasmiin verhoileva nykyajan pikkumyy,
jonka pillusta pilkottaa hiekkalinna poikineen. Kaikesta pitää kitistä - aiheetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.