IRC-Galleria

Huomenna Barcelonaan :)Torstai 16.10.2008 22:43

Tooodella hyvään aikaan tulee tämä pieni breikki arjesta; pää hajoaa, työt tylsii, kaikki ihmiset on ärsyttäviä, sää kamala. x) ...en nyt ehkä ihan noin negatiivisella tuulella ole silti, taitaa olla vaan tämmönen eilisen ja tän päivän fiilis jostain syystä.
Yhtään en ole vielä edes pakannut, lähinnä siivoillut täällä töiden jälkeen, että kehtaa päästää kissojen hoitajat sisään... Mut nyt kamoja pakkailemaan.

Palataan.

Heilimöitsi viljapellotMaanantai 04.08.2008 05:26

Tapasin isän pitkästä aikaa, sen piti olla jo muutama vuosi sitten vähintään vihannes ellei jo kuollut. Mutta ei se...se on sitkee tervaskanto. Parasta niin. :)
Kiva sunnuntai, tapasin isän lisäksi sekä Lontoon että Brysselin tätini, olivat Suomessa käymässä.

Lomat lusittu, elämä jatkuu :D

Kontaktia ko kontaktia Lauantai 28.06.2008 06:07

First contact

Kerro joku hetki mikä tulee ekana mieleen, mistä muistat minut.
(Hetki voi olla minkälainen vain, vaikka kävellyt vastaan.)
Tämän jälkeen kopioi tämä omaan päiväkirjaasi ja katso mitä muut muistavat sinusta. (Jos muistavat.)
Jos yli kolmikymppinen nainen ei halua katsoa matsia, hän ei istu perseellään valittamassa siitä. Hän tekee jotain, mitä haluaa tehdä. Ja se on yleensä jotain paljon kiinnostavampaa.

Yli kolmikymppistä naista ei voisi vähempää kiinnostaa oletko ihastunut hänen ystäväänsä, koska hän tietää, etteivät hänen ystävänsä petä häntä.

Naisista tulee selvännäkijöitä kun he saavat ikää. Sinun ei koskaan tarvitse tunnustaa syntejäsi yli kolmikymppiselle naiselle. He tietävät ne jo.

Yli kolmikymppiset naiset ovat arvokkaita. He harvoin aloittavat huutotappelun kanssasi ravintolassa tai oopperassa. Tietenkin, jos aihetta on, he eivät epäröi ampua sinua, jos heillä vain on mahdollisuus selvitä siitä seuraamuksitta.


...tämmöistä tänään. :DPS. Tahtoo ulkomaille ihan kauheesti!!! Kesä tulee, ja se on mahtavaa, ja kesän jälkeen sit reissuun!

Uusi kissamus liittyi jengiimme !Sunnuntai 03.02.2008 22:18

Käytiin tänään HESY:n kissatalolla kattomassa kodittomia katteja, ja kappasta vaan, kyllähän sieltä yksi tarttui matkaan sitten... :>
Meiän nuorempi kissa Jassu on ollut ihan pihalla ja etsinyt kadonnutta kissakamuaan, niin siksikin mietittiin että otetaan toinen, kaveriksi ja muutenkin. Ihan tyhjä aukko täällä ollut Roosan lopetuksen jälkeen. :/

Uusi kattimus on aika nuori, n. 7kk ikäinen tyttö joka kovin arka, loukutettu Kirkkonummelta lokakuussa veljensä kanssa. Nyt se lymyilee tuolla ammeen alla tiukasti, mutta lymyilkööt ihan rauhassa. Me rakastetaan se ruttuun. :) Ja Jassun reaktio uuteen kissaan oli paras mahdollinen! Se näki sen naamasta naamaan, ja nuolaisi pientä poskesta...voi kiltti Jassu.

Katotaan miten sujuu, ja kuvia heti kun kehtaa niitä toisesta ottaa. :)
Roosa on tänään nukutettu ikiuneen 14 vuoden ja 7 kk:n iässä.


Vaan ylitse kaikkien kyynelten tuhat muistoa meitä kannattaa,
ne on tallessa päivien menneiden, tuhat muistoa kultaakin
kalliimpaa.


Aivan valtava ikävä nyt jo. :( Eikö se vasta ollut eilen, kun kesyteltiin sitä pientä sähisevää kissanpentua...


Jusseja. (miten niin meni jo?)Maanantai 25.06.2007 00:49

Töissä se meni ensin 10-13 ja sitten kuitenkin päätettiin lähteä Ruuharin mökille, kuitenkin parempi jotenkin kuin himassa roikkua.
Säät oli upeat, samaten sapuskat ja sauna! Ja seura. :p Wakas mieheni päätti pitkän tauon jälkeen nautiskella alkomahoolista huolella, veti sekaisin Tapiota, mansikkalikööriä ja Camparia...Yökh. Itse tyydyin polskimaan siiderihaina, sitäkin ihan riittävästi koska näin jussin jälkeen voin saldona todeta ettäh...olen mustelmilla, auringon polttama ja hyttysten syömä.
Kamerasta oli akku loppunut (oli jäänyt päälle..) eli arvoitukseksi toistaiseksi jää, ollaanko otettu kuvia ja jos, niin miten kauheita? :o Kumpikaan ei muista. Hei hienoa, ja hyvää kesää!

WappuvahKeskiviikko 02.05.2007 01:28

Ei tätä oikeen meinaa jaksaa. Viikonlopppu ollut just ja nyt wappendaahli, loppuu kunto! :P Mutta nyt se on ohi, oujee... Jospa sitä tästä petraisi taas.

Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato...

T.Heidu

MimmoinenMaanantai 19.03.2007 02:35http://www.netello.com/viihde/persoonallisuustesti.phpLaskimet

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 7 % Harkitsija
Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen ----*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
Harkitsija
(ppmm)
Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, käytännöllinen ja pidät asiat järjestyksessä. Ihmistyyppisi on ylpeä kyvystään tuoda harmoniaa, viihdyttää ja pitää huolta toisista. Velvollisuus ja vakiintuneet tavat ovat sinulle toisarvoisia. Kaltaisesi ihmiset ovat lämpimiä, ystävällisiä ja luonnostaan työskentelevät toisten ihmisten kanssa, organisoivat ihmisiä ja tapahtumia. Sinulle soveltuvat ammatit myyntitykistä, terveysalan, opettamisen ja juontamisen alueilta. Saatat löytää itsesi kerhoista, yhdistyksistä, komiteoista ja muista toimielimistä, joissa ryhdyt siekailematta vapaaehtoiseksi vaikkapa avustustyöhön. Olet perinteitä kunnioittava, konservatiivinen ja lojaali. Teet ahkerasti työtä, ja uhraat aikaasi perheelle ja ystäville. Sinun voi olla vaikea sietää ihmisiä, jotka toimillaan tai tekemättä jättämisillään loukkaavat toisia. Usein annatkin heidän kuulla kunniansa! Vaikkakin saat tyydytystä siitä, että voit olla hyödyksi, tarvitset toisten sanallista ja näkyvää arvostusta ja kiitosta hyvästä työstäsi. Jos sinua ei kiitetä, vaikka omasta mielestäsi olet tehnyt hyvää työtä, sinusta voikin saada ikävän vihollisen.


Niinkö?

Yksinkertaista, mutta totta...Maanantai 29.01.2007 01:46

"he eivät ole löytäneet sitä jotain, mitä ovat etsineet mut ymmärtävät toisiaan ja tahtovat yhdessä jaksaa maailmaa..."

Yksinkertaista mutta totta ? :)