IRC-Galleria

Jocetus

Jocetus

one of the boys

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Nyt sytytämme kynttilän..Sunnuntai 27.11.2005 23:44

Nonih, nyt se on sitte alkanut. Eilen olin napapiirillä seuraamassa mahtavaa joulunavajaisia ja tänään 1. adventti. Nyt voi hyvällä omalla tunnolla alkaa laulamaan joululauluja, tosin on se vieläkin hieman outoa.. Taidan sittenkin odottaa joulukuun ekaa päivää ennenkuin menen hoilaan "kulkuset, kulkuset" naapureiden ovelle amerikkalaiseen tapaan.

Huomenna olisi enkun koe, ja pää meinaa räjähtää kun yritän opetella yhdessä illassa kaikki sanat vocabulary-osastolla. Enkun kokeet menee aina läpi ihan helposti mut E:tä ei tule ellei osaa Kaikkia sanoja. Yritin relata vähän aikaa opiskelemalla kirjan mukana tulleen CDn mukana mutta se vasta sai kopan kiehumaan, mikään kone ei ole tarpeeksi tehokas pyörittääkseen sitä ohjelmaa. Ja ne sanat mitä siin oli, ei ollu lähelläkään kirjan kappaleen sanoja! Tiedän kyllä mikä on ansiosidonnainen englanniksi mut mitä väliä? On tässä vielä muutama tunti ja sitten kun koulun viereen on tullut valintatalo joka aukeaa seittemältä, nii ehtii käydä ostamassa EDiä ennen kuuntelua. Varma strategia.

Eilen tuli katottua Harry Potter and the Goblet of Fire. Hyvä leffahan soli mut fanitan silti enemmän kirjoja. Ei ne saanu siihen leffaan tarpeeksi synkkää tunnelmaa. Toisaalta pelkään että miten käy seuraavassa leffassa.. Huoh, lapset ei vaan oikein aina osaa näytellä. (HP-leffafanit, älkää lynkatko mua ton kommentin vuoksi)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.