IRC-Galleria

Plääh.. Keskiviikko 26.03.2008 02:33

1. Oletko onnellinen tällä hetkellä? Oikeastaan olen. Olen aika tyytymätön ilmeisesti, vaikka mulla on asiat tällä hetkellä melkoisen hyvin.

2. Mikä saa sinut onnelliseksi? Se kun näen että lähimmäisilläni on hyvä olla ja asiat kunnossa. Muiden onni saa mutkin onnelliseksi.

3. Voisiko joitain asioita elämässäsi parantaa? no tottakai. jokaisen elämässä on varmasti parantamisen varaa, mutta en valita. Rahaa vois olla enemmän ja näin, mutta voihan mulla ollakkin, se on musta itsestä kiinni.

4. Mistä olet kiitollinen? Siitä et olen saanut elää terveenä (tai no on mulla näitä vaivoja ja paljon, muttei mtn vakavempaa) että mulla on ihana perhe ja ettei mua ole kasvatettu kultalusikka suussa vaan olen kokenut koviakin ja se on tehnyt musta vahvan.

5. Mikä sinua harmittaa? On niitä ikäviä asioita/muistoja paljon, mutta mitä niitä miettimään.

6. Mitä arvostat ystävissä? rehellisyyttä, luotettavuutta, avoimuutta, tukea, ymmärtäväisyyttä. Tosi ystävän kanssa voi olla just oma itsensä.

7. uskotko itseesi? En ole uskonut.. mutta olen alkanut uskoa..

8. Mikä sinusta tulee isona? En tosiaan tiedä vielä. vaikka mitä on tässä paljon aikaa (toivotavasti) mutta sanoisin että toimistotyöntekisjästä asiakaspalvelijaan, jotain siltä väliltä. Ehkä vaikka kirjanpitäjä. Freelance työ ois mun juttu.. vähän juonto keikkaa...sit voisin suunnitella tilaisuuksia ja toimia vaikka osapäiväisenä toimistotyöntekijänä.

9. mitä kadut? Kadun ehkä sitä että oln käyttänyt niin paljon energiaa menneiden murehtimiseen.. ei asiat murehtimalla parane.

10. Elämän neuvosi/mottosi? Haaveista on hyvä pitää kiinni. Kukaan ei voi tulla sulle sanomaan ettei susta tule jotain mitä itse haluat. Anna itselles lupa epäonnistua välillä, se kasvattaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.