IRC-Galleria

Johna^^

Johna^^

"Kaikki ne päivät jotka tulivat ja menivät, en minä tiennyt, että se oli elämä."

"VITTU"Torstai 27.03.2008 22:29

en jaksa enää en kestä porvoota!! kaikki menee vituiks ja menee hermot joihinki ihmisii tääll porvossa ku pitää menn selittää musta kaikkea PASKAA!!!! eiks teill oo muuta elämää ku puuttuu mun asioihin ja levittää täyttä paskaa must..

ja onko helvetin mukavaa esittää ystävää jne.. vaikka sitä ei oo ja nyt sit oot alkannu puhuu must paskaa jne.. en ees saa mun ajatuksista kiinni,tiedän ja tunnen sen ett mua vituttaa toi sun toiminta!

haluun heittää kaiken menemään,heittää hyvästit kaikille... ja lähtee pois ja en palais ikinä.. ja jos tää jatkuu ja jatkuu niin olen varma asiasta ett lähen.. EN jaksa olla tääll ku kaikki on tollasii saatanan kusipäitä!!

TOIVOISIN: ett tulisit mulle sanoo PÄIN NAAMAA mikä sulla on ongelma mun kanssa!!!!!!

mitä vitun orgasmeja sä saat siit ett valehtelet kaikille ja puhut täyttä PASKAA????!!

"ja tiedoksi tiedän mikä huora on ja se on sellanen kuka makaa maksusta. ja mun mielestä ja mun tietääkseni sä ett makaa maksusta.. joten en oo sanonnu nii.."" ja edelleenki sanon aina niin ku tarkotan jne ja oon rehellinen voisitko olla mulle kans sitä!!

vihaat mua,voitko sanoo sen mulle suoraa,ett haluu etten oo missää tekemisess sun perheen / läheisten kanssa.. jos tuut siit nii onnelliseksi niin ei oo ongelma. mutta vituttaa vaa luopuu sellasista asioista ja ihmisist kenenst välitän..
mutta ei mull oo mitää väliii.. mulla on kumminki ihmisii aina rinnallani.. ja se on mulle se pää asia. mutta kiitos tästä ****!!
ja niin luulin ett ollaa ystävii ja suhu voipi luottaa jne.. ja ne kaikki mit oot sanonnu jne.. kaikki vaa niin turhaa ja valetta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.