IRC-Galleria

Johtaja_Jurmu

Johtaja_Jurmu

Huikeaa hiihtotalven juhlaa <3

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Huhtasaaren uusimmat möläytyksetTiistai 24.10.2017 09:32

Huhtasaaren uusimmat möläytykset: Kiihottaminen kansanryhmää vastaan poistettava laista. Ei jumalauta, eletään vuotta 2017...

Ja kuten varmasti jokainen on huomannut, tällä hetkellä köyhiä yllytetään tappelemaan toisiaan vastaan, ja kohteeksi on otettu suomalaiset työttömät.

Niitä kansanedustajien ehdottamia työleirejä odotellessa... Arbeit macht frei :D

Äänestäkäähän niitä sipilöitä ja huhtasaaria ja vartiaisia sinne jatkossakin :D :D :D xD xD xD

Cf6UO2CW8AEXUlr.jpg

Oletteko tietoinen, että Suomea sitovat kansainväliset sopimukset edellyttävät tämän kriminalisoinnin sisältymista lainsäädäntöömme? Miten aiotte sanoutua irti tästä sopimuksesta? Kuten tiedätte, niin perustuslaki edellyttää ihmisten yhdenvertaisuutta lain edessä. Jos kiihottaminen kansanryhmää vastaan poistetaan rikoslaista, niin silloin kiihottaminen on sallittua ihan kaikille. Haluatteko, että joku radikaali imaami saa rangaistuksetta yllyttää tappamaan vääräuskoisia suomalaisia? Haluatteko, että vaikkapa natsit saavat sisällyttää julistukseensa vammaisten tappamisen? Mikä on käsityksenne presidentin roolista lainsäädännössä?

Ja niin edelleen, ei se vaikeaa ole. Näin paljastuisi helposti, että ei ole tarkoituskaan sallia kansanryhmää vastaan kiihottamista kaikille, vaan vain joillekin. Sananvapaus kuuluu vain niille, joilla on sopivat mielipiteet. Muilla sitä ei ole ollenkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.