IRC-Galleria

JokuToinen

JokuToinen

is evading all systems of control

Tietoisuus ja aivofuusioMaanantai 10.08.2009 22:54

....................CNS.......................ANS..............
........................\......................./...............
............................HYPOTHALAMUS...................
.............................../................\......................
.CONCIOUS CEREBRUM....PONS...UNCONCIOUS CEREBELLUM

CNS - Central nervous system
hermosto, motoriikka, ulkoinen ärsyke, tietoisuus, kognitio, ulkoinen säätely. Tietoisuus

ANS - Automatic nervous system
Refleksit, sisäelinten toiminta, sisäinen ärsyke, sisäinen säätely. Tiedostomattomuus

CEREBRUM http://en.wikipedia.org/wiki/Cerebrum
CNS:n kontrollikeskus. satunnaisesti päällä ja pois.

CEREBELLUM http://fi.wikipedia.org/wiki/Cerebellum
ANS:n kontrollikeskus. Autopilotti. Aivo aivojen sisällä, joka pystyy ottamaan täyden kontrollin tarvittaessa (pelko, paniikki, viha, kiihotus, nääntyminen,...).

Cerebellum ja Cerebum toimivat toistensa rinnalla itsenäisesti ilman että havaitsevat toistensa olemassaoloa. Kun cerebrum nukkuu, cerebellum ottaa vallan. Cerebellumilla ei ole mitään kosketusta aisteihin tai muihin havantoihin. Sillä on käytössä vain cerebrumin tieto ja kokemusvarasta, jota se käyttää tulkitsemiseen.

PONS - aivosilta http://fi.wikipedia.org/wiki/Aivosilta
Yhdistää cerebellumin cerebrumiin. Säätelee myöskin tietoisuuden tasoa. Aivosiltaa pidetää eräänlaisena porttina, joka mahdollistaa monenlaisia ekstaattisia tiloja sekä kummallisia unen kaltaisia olotiloja.

HERÄÄMINEN
Kun cerebrum herää unesta sen se alkaa välittömästi monitoroimaan prosesseja ja syrjäyttää cerebellumin tietoisuudesta. Cerebellum jatkaa kuitenkin toimintaa taustalla. Cerebellum pystyy muistamaan ainoastaan tapahtumia, jotka tapahtuvat kun cerebrum on unessa. Eli käytännössä pelkästään unia ellei ole mahdollista jollain tavalla (hypnoosi tms) kerätä aivosiltaa pitkin tiedostomattomia muistoja tai kuvitelmia.

CEREBRUMIN JA CEREBELLUMIN YHTEISTOIMINTA
Cerebellum ja Cerebum vaikuttavat olevan täysin erillisiä prosesseja mutta niiden kehittyneempi yhteistoiminta ei ole fyysisesti eikä edes tieteellisesti mahdotonta. Mitä enemmän eristyksessä ne ovat toisistaan, sitä dualistisemmaksi ajatusrakenne muuttuu ja sitä psykoottisemmaksi käyttäytyminen voi muuttua.

Tietoisuus toimii vastaanottamalla aistien kulkevaa informaatioo ja tuottamalla sen perusteella sisäinen esitys ulkoisista tapahtumista.

Tiedostomattomuus toimii tuottamalla ulkoisia esityksia siitä mitä se kehittelee sisäisesti. Miedoimmillaan kyse on hallusinaatioista tai visioista mutta vahvimmillaan kehitelmät muuttuvat todelliseksi myös objektiivisessa maailmassa. Tiedostomattomuus ulottuu olemassaolon äärettömyyteen ja pystyy manipuloimaan olemassaoloa manipuloimalla mm. geneettisiä rakennuspalikoita.

Tavoite on käyttää tietoisesti tiedostomattomuuttomuuden manipulaatiokykyä, jotta ympäristö mukautuu halutulla tavalla pelkän arvailun sijasta.

CEREBRUMIN JA CEREBELLUMIN FUUSIO
Cerebellum hallitsee mikromaailmaa ja Cerebrum makromaailmaa. Kummallakin on 2 hemisfääriä. Yhdistämällä 4 osaa toisistaan, voidaan muodostaa yhtenäisemmät aivot. Hajoita niiden kuvitteelliset muodot!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.