IRC-Galleria

Heeeiiiijjjjhhh <3 :DKeskiviikko 28.12.2005 15:31

Nyt on sitte joulu ohi ja uutta vuotta odottelen :) Olin ollu melko kilttiki xD Sain joulupukilta uuden kännykän (nokia 6101) , marimekon mustan pallopaidan :), h&m:n paidan, vyön, paistinpannun ja lastan, 2xkonvehtirasiaa, sellasen hienon puuveistosnaamion (afrikkalainen) , pitkikset xD, uuden biletystopin, Body Shopin Vanilja- tuoksun, pienen laukun minun serkulta, suklaashampoo+suihkusaippua, kahdet erilaiset aamutossut.. kynttilöitä.. kaikenlaista.. Petterin kans saatiin yhteiseksi lahjaksi United Colors of Benettonin 2xisoa pyyhettä+ 2xpientä pyyhettä, sinisiä lasipikareita ja kaikkea muuta pientä..
Olen nyt täällä Ranualla käymässä. Me lähdetään ylihuomenna takas Kittilään viettään uutta vuotta. Minun serkku Paula tulee myös meille.
Alkaa suklaat ja kinkut pursuaan jo korvista ulos. Ei kyllä maistu enää ollenkaa.. ei edes piparit! Onneksi noita syö vain kerran vuodessa!!!

JOULU ON TAAS JOULU ON TAASSSS...Keskiviikko 21.12.2005 17:12

Minä toivotan kaikille lukijoille hyvvää joulua!!! :) Aion nimittäin nyt tämän päiväkirjamerkinnän jälkeen pitää piiiittkkääännn tauon kirjottelemisessa. Rauhotun näin joulun ajaksi :D Nauttikaa ja syökää ja juokaa!!!! *halaus*

dear diary..Tiistai 20.12.2005 12:41

Mie olen nyt hoitamassa kummituspoikaa, joten en ole menny kouluun. Huomenna on pakko mennä, ettei minun kurssit levähdä käsille. :/ Mulla on hirvee kurkkukipu jo kolmatta päivää :( toivottavasti ei tuu kuumetta näin joulun alla.
Mulla on taas ikävä minun omaa raksuani <3 vaikka se on vain töissä! Mulla inhottaa ku se joutuu meneen taas tammikuussa Rolloon kouluun.. ku se on ollu nyt jo melkein koko syyslukukauden työharjottelussa täällä Kittilässä. Olen jo niin tottunu siihen, että me nähhään joka päivä.. ja nyt taas alkaa se, että nähdään vain vknloppuisin! Ja minusta se on aivan hirmusta!!! Mie rakastan minun omaa ihanaa mussukkaani aina ja ikuisesti! <3

OHI ON!!!Sunnuntai 18.12.2005 16:16

Nyt mie olen sitte virallisesti hiihdonopettaja :) ja vieläpä ihan hyvin arvosanoin! Sain taitotestistä nelosen ja teorioista kolmosen :D tavoite taidoissa oli kakkonen, joten olen älyttömän ylpeä itestäni! jouluki on muutaman päivän päästä.. on kyllä hyvä fiilis :) ajattelin käydä vuokraamassa jonku leffan, mässätä ja ottaa oikein rennosti, ku raskas kurssi on ohi!

iiikk..Torstai 15.12.2005 22:01

Meillä oli tänään se teoriakoe hiihdonopekoulutuksessa.. Meni kyllä vähän mettään se testi :/ Minusta ne kysymykset oli vähän semmosia kompakysymyksiä.. vaikutti helpoilta, mutta kuitenki ne meni väärin.. Huomenna meillä on taas opetusharjoitus (2) .. Minun pitää opettaa pitkäsäteisestä leikkaavasta lyhytsäteiseen leikkaavaan käännökseen. *huh* en kyllä kovin hyviä harjotuksia keksi.. mutta saa nyt nähä mitn menee :)

Huihhuijh.Keskiviikko 14.12.2005 22:03

Kävin Kolarissa ostamassa Rikulle sen joululahjan :)
Minun pitäis jaksaa lukea ne prujut läpi!!! *huh* saa nähdä tuleeko niitä luettua ollenkaa. :/ pakko sitä on vähän, että pääsee läpi..
I love Petteri <3

jouluostokset melkein tehty :)Tiistai 13.12.2005 12:28

Minä oon ollu eilen Rollossa shoppailemassa.. tai siis menin sinne jo sunnuntaina. Tuhlasin 200 € .. *huh* Eli meni ihan sikana rahaa. Enkä siis ole vielä edes kaikille ostanu.. Paulalle ja Rikulle pitäis vielä jotain keksiä. Kävi nimittäin sillain älyttömän mukavasti, että tilasin syys-lokakuussa Halensilta Rikulle joululahjaksi sellasen kosketinsoittimiston ja tuolin.. nohhhhh.. Sieltä ilmotettiin sillon, että se saapuu mulle joulukuun puolessa välissä. Sain sieltä eilen paketin, jonka sisällä oli lappu, että tuote on LOPPUUNMYYTY!!!!!!!!! :/ >:( Ne kikkelipäät ei aikasemmin ilmottanu tästä asiasta, joten annoin niille sitte semmosta tosi kilttiä palautetta heti tänä aamuna. Nyt on niin älyttömän mukavaa, että mulla ei ole Rikulle ku yksi pieni lahja!!! :'( Ja ku tulin jo pois Rollosta ja sain vasta tänä aamuna tietää, että sitä lahjaa ei tuu, ja Kittilässä ei ole oikeita lelukauppoja, niin saa nähdä mitä minä sille saan laitettua!!!! Tämä homma on kyllä ihan pyllystä! ÄLKÄÄ KUITEN IKINÄ OSTAKO HALENSILTA MITHÄN!!!!!! (paitsi hienoja vaatteita. Älkää luottako siihen että joululahjat tulee ku luvataan.) Minä ainaski menetin luottamukseni siihen yhtiöön, ku ne ei ole ilmottanu tilanteesta aikasemmin, ja aikaa on ollu monta kuukautta!!! Mulla meni päivä pilalle niiden idioottien takia. :/
Mulla ois pitäny tehdä äidinkielen aine kotona, enkä ole vielä ehtiny :( kohta alkaa tunti.. toivottavasti ope ei suutu. Mulla on ollu niin paljon kaikkea, että tuo koulu meinaa jäädä taka-alalle :/ Tuo hiihdonopekurssi vie kaiken ajan ja mehun minusta! Illalla ku sieltä tulee jaksaa just ja just syödä iltapalan ja sitte nuksuun! Koulutehtäville on aikaa vain niinä päivinä ku kurssia ei ole.. ja silloin ne pitäis olla jo tehtynä. Raskasta on. Mutta onneks sitä kurssia on enää to/pe/la ja su... sitten toivon mukaan olen hiihtokoulunopettaja :D uuujjeee. Meillä on torstaina teoriakoe tuolla kurssilla.. prujut pitäis ehtiä lukea kaikkien kouluhommien lisäksi.. *huijh* ja pitäis vapaa-ajallaki ehtiä rinteeseen harjoittelemaan niihin lopputesteihin! Mutta onneksi yhdellä suksella laskeminen luonnistuu, eekkeri luonnistuu, Charleston luonnistuu jotenki.. mutta muita pitäis vielä harjoitella aika roiman puoleisesti! Nyt lähen aamupalalle ja kouluun....... heijh.

jälleen yksi päivä pulkassa.. :)Perjantai 09.12.2005 22:57

huh.. hiukan olen väsyny ku olen joutunu tänään HIIHTÄÄN!!! :/ ne Sirkan koulun lapsoset ei tullukkaa tänään, ku Tapsa oli unohtanu soittaa niille!!! :( niinpä me sitte ensin laskettiin alpeilla ja sitte sotkettiin murtsikoilla.. että mie sitte inhoan edelleenki hiihtämistä! xS Nyt olen ihan väsyny :o. Aamulla taas mennään YHDEKSÄKSI jo Leville... eli olen ihan rättiväsyny ku tuun illalla sieltä. Huomenna ne lapset sitte tulee OIKEASTI.. joten hommia riittää!!

tylsää :/Torstai 08.12.2005 16:38

Tein just enkun läksyt.. BLAAHHBLAhh. On ihan tylsää :( en oikein keksi mitn tekemistä :/ Asuntolan "omistaja" kävi valittamassa ku täällä on niin huonossa kunnossa paikat.. Valitti mulle jotain enkä oo ees ite sotkenu. *argh* uhkaili joillain laskuilla, että joudutaan ostamaan uudet matot tms. En todellakaan ole ostamassa. Ei oo minun vika, että matot on 30 vuotta vanhoja, ja alkanu siis kulumaan. Se suuttu ku matot oli parvekkeella ja vähän jäässä xD ku ei me haluta p-askasilla matoilla kävellä. Ärsyttää ku jotku olettaa että meidän pitäis siivota käytävät ja muut täällä ihan ite. Se ei todellakaan ole meidän tehtävä!!! Tästä asuntolassa olemisesta maksetaan kuiten niin paljon, että kyllä saavat ite siivota. Omat huoneet ja keittiö me pidetään puhtaana ite ja that's it. Kyllä mie tiiän, että täällä on paskasta, mutta en mie yksin ala siivoamaan ja pitämään tätä kunnossa. Meidän pitäis kaikkien yhdessä pitää tätä paikkaa kunnossa.. Kyllä täällä välissä hävettää, ku ajattelee, että täällä asuu 6 tyttöä ja 1 poika ja paikat on niinku 20 jätkän jäljiltä :o .. (en mitenkää yleistä että kaikki jätkät eläis paskassa :) ..) Kyllä mulla v-ituttaa aika rankasti se, että täällä jätetään roskat pöydille, lattioille jne. Astioita ei osata laittaa koneeseen.. pöytiä ei ikinä pyyhitä jos niihin jotain tippuu.. aina JOKU joutuu siivoamaan toisten p-askat. Tämä koko asuntola on muutenki niin kuppanen, että oksettaa. suihkun katto on homeessa.. tai siltä se ainaki näyttää.. huonekalut on vuodelta -75 .. ONNEKSI PÄÄSEN KOHTA POOOOOOOIIIIISSSSSS!!!!!!!!!!
Huomenna taas rinteeseen ja kurssille :o .. ei jaksais.. ja jos huomenna on yhtä kova pakkanen ku tänään (-23 astetta) niin en mielellään lähtis palelluttaan itteäni.. ja tuskin ne Sirkan päiväkotilaiset tulee meidän hiihtokouluun kovalla pakkasella. Saa nyt nähdä miten käy.

huisia.Keskiviikko 07.12.2005 17:59

Onpa hassu olo ku en oo ollu tänään koko päivänä levillä :) Kävin koulussa (oli peräti kolme tuntia koulua) .. sitte oon siivonnu omaa huonetta täällä majarilla.. otin minun kirjahyllyn pois.. siis laitoin kasaan.. ja vien sen kalloon ku ehdin. Ku eihän minun enää tartte olla täällä ku vajaat 40 päivää xD ja sitte lähen.. *huisia*
ja en siis kehtaa jättää viime tinkaan tavaroiden pois viemistä. Petteri tulee ihan just kohta töistä ja sitte me keksitään jotain huisia tekemistä. toivottavasti. Minun kummituspoika Riku poltti kätensä viikonloppuna :/ kurkotteli jotain hellan päällä ja lipsahutti kätensä kuumalle hellalle :( eilen sillä sitte aukes yks niistä rakkuloista :'( auts.... teki varmasti kipejätä. minun pitäis tehdä läksyt... BLAAHH. Pakko sitä vishin on, ku olen muutenki tässä jaksossa niin paljon pois koulusta. SAIN MUUTES PSYKOLOGIAN KOKEESTA 9- :ksen :D xD ja kurssiarvosanaksi siis 9:n!!!!!!!!!! jeiiiiiii.. tosi huisia!!!!!!!!