IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

pööSunnuntai 29.10.2006 18:26

olin turussa porukoitten kans. ku tultiin takas ni tääl on niinku kauhee talvi !
mä vihaan talvea enkä tykkää lumesta.
et jes.
mun pitäis lukee tiistaiks 400-sivunen kirja oon lukenu joku 20 ja se kertoo jostai kaniineista ja on helvetin tylsä.
tylsin syysloma.

pööPerjantai 27.10.2006 22:26

jenni oli meillä yötä ja me oltiin kaupungilla ja käytii jossai uotilas laren, markon ja samin kans ja meil oli pienii suunnistusongelmii ku tultiin takas. sit tänään me hengailtiin meillä ja käytiin kiinalaises syömäs ja hollywoodis ja nii poispäi. nyt on meiä äitin synttärit ja meil o jotai mummui tääl kyläs ja mul on tylsäää.

pööTiistai 24.10.2006 00:00

tänään olin kipee. menin liikkaan ja meillä oli juoksutesti ja mulle tuli siitä viel pahempi olo ni menin sitte kotiin loppupäiväks mulla oli alilämpöö ja heikottaa vieläkin.
sitte menin kattomaan harkkoja saatiin vihdoinkin valmentaja !
ja vittu syysloma menee kokonaan ku meiä äitil ja pappal on synttärit ni pitää ravata jossai juhlis koko ajan.

pööSunnuntai 22.10.2006 19:54

oon emppulilla ja se pistä hiuksia ja näyttää harakalta !
noei ny emppuli oot tosi seksikäs.
me lähetää täst koht jonneki kaupunkii varmaa apsille pelaamaan meiän jorma-ukkelin kanssa.

emppuli sanoo: i`m lost !
emppuli sanoo: JONNA MUST TULEE HULLU !

nyt emppuli kaatui kun se laittaa housuja ni mun pitää varmaan auttaa sitä. heippa. :D

pööLauantai 21.10.2006 17:34

eilen olin laren ja markon ja markuksen kaa ja oli aika helvetin kylmä jäädyttiin tonne ulos. tänään meen kohta laren kans kaupungille mennää kattoo dystamiaa illalla ja sitte meen larelle yöksi.

pööTiistai 17.10.2006 20:07

tänään mentiin yheksäs ja oltii jossai amiksel tutustumas.
sitte koulun jälkee menin kaupunkille ostaa vyän ja karkkii.
sitte nyt oon kotona ja ootan et emppuli voi olla ku sil on viel joku partiojuttu ja on tylsää mut lähen täst varmaan kohta.

pööSunnuntai 15.10.2006 01:08

eilen olin apsilla ja kirkkopuistos ja kalsul ja olin taas hyväs kunnos. ;d
sit menin meiän mammalle yöks.

tänään olin koton päiväl ja sit meiä poruka lähti jonneki juhlii ja katoin jessee. me käytiin keskuspuistos ja apsil ostaa karkkii.
sitte me tultiin meille ja emppuli tuli meille.
sitte jani ja arto tuli meille enkä saanu jessee oikeen nukkumaa ku arton jutut kiinnosti sitä enemmän. nyt emppuli lähti käymään kotona se tulee meillee yöks.

destiny is deadPerjantai 13.10.2006 20:08

tänään oli koulun 125-vuotispäivä ja piti pukeutuu juhlavasti. koulu meni iha kivasti ku oli lyhyt päivä eikä mitään kunnon oppituntei. sitte emppuli tuli meille ja me katottii leffa, syötii ranskalaisii ja jotai sekoiltii. sitte hain jessen ja tein täs kaikennäköstä ja söin ja kohta meen laren kaa kaupungille ja yöks meen meiän mammalle ku se ei uskalla nukkuu yksin :d
eilen olin jennin kans. me oltiin eka niillä ja sit käytiin kaupungilla. siel oli iha kuollu meininki eikä ketää missää. sitte tulin kotiin kattoo saksikäsi edwardin.

tänään oon emppulin kans. mun pitää hakee kohta jesse koulust tai misä iltapäiväkerhos se sit ikinä onkaan. sitte mun pitää kattoo sitä ja sitte mennää emppulin kans kaupungille.

pööMaanantai 09.10.2006 23:49

tänään aamulla oli uintia ja päästiin kahdelta. sitte menin käymään emmalla ja tulin käymään kotona. sitte mentiin emman kans abc:lle ja oltii siel sannin ja niinan kans. sitte me käytii kappeliluhdakioskil moikkaa emmaa ja laree ja sit mentii takas abc:lle. sit me mentiin mäkkäriin ja siinä oli aika pali porukkaa en muista enää kaikkii. sitte me tultiin taas abc:lle ja mentii emman, jokken ja arton kans viel seurikselle.
ja sitte olin unohtanu totaalisesti harkat. pistin muistutuksen ni muistaisin ens viikol.