IRC-Galleria

LABRADUUDEL !Tiistai 24.03.2009 16:30

Oli kovat bileet vkl - Karo oli meillä. :'DDD Katottiin Grammy-gaalaa ja kuviteltiin Jonas Brothersit kiltit päällä esiintymässä. Sekä mitä tapahtuisi, jos Elvis yhtäkkiä pelmahtaisi lavalle. Karo myös loogisena ajattelijana selvitti tollasta suklaamunasta tullutta juttua, missä täytyy siirrellä noita paloja, vaivaiset 20 minuuttia. Ruokaa oli ja meni.

Sunnuntaina käytiin sit kattoos Marley & Me -leffa Eric Danen (siis Greyn anatomian Sloan) takia. <3 8DD Voi se on ihana ja hyvä näyttelijä, ja osaakin valita tollaset ikisinkkunaistenmies -roolit. Noo se sopii niihin. Oli ihan hyvä, loppu vaan ihan hirrrrveen surullinen. >>: Jonna ja Karoliina eivät poranneet.

Meil vaihtu lukujärjestyski, maanataisin ysiin. <3 Ja tiistaina päästään yhdelt, kaks helppoo päivää viikon alkuun. Ja enkös sitten tänään nukkunu pommiin.. Iskä tuli huutaan 20 vail kahdeksan, heräsin taas melkein hyvin kelloihin. Joo olin mä sit siinä varttia yli koulussa. Ja sit löin pääni matikantunnilla Karon tuoliin. :'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Stna se sattu. Ei kannattais tiputtaa viivotinta.

Huomen matikankoe ("JEE !"), pitäis varmaan lukee ko en osaa, mut en oikeestaan jaksa, joten meen kattoon tv:tä. (((8 Vois alottaa TSH-putken. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.