IRC-Galleria

Jonttura

Jonttura

Love affair with the world

Että semmoset synttärit...Sunnuntai 20.04.2008 13:33

Olihan täällä super hauskaa ennen sitä kaikkee.... draamaa, draamaa, draamaa!!!! On meistä koko illan mittanen video kuvattu. Aarni sen kuvas... ennen kun lähti...

Draamaa siis oli että Sannin poikkis Vesa lähti ajamaan kännissä jostain kumman syystä ja kun oltiin sitten ihan paniikissa täällä että mitä sille käy, niin menin oikeesti huutamaan Aarnille sekavassa tilassani (kauheeta puolustelua) että sen pitää lähtee ettii Vesaa. Kyllähän se sitten lähti ja lähti moni muukin. Sannin, Janni ja pojat lähti pakulla Vesan perään. Poliisille oli soitettu ja ne sai sitten pakun kiinni. Poliisi soitti sitten että Vesa löytyi Lahden lähettyviltä ojaan ajaneena. Yli 50 km oli ehtiny ajaa. Kortti lähti ainakin puoleksi vuodeksi ja Vesa meni putkaan.

Soitettiin sitten muut takasin, mutta Aarni ei saatu kiinni ja se oli lähteny yksin Vesaa etsimään. Tytöt sitten löys Aarnin puhelimen läheltä mökkiä. Mahdotonta saada yhteyttä! Pojat lähti autolla ettimään Aarnia... ei löytyny... nyt jo ihan kauhuissani olin lähössä jo metsään juoksee yksin ettii Aarnia. Janni, Heno, Juho ja Ilmari lähti mun mukaan ettimään Aarnia. Kellohan oli tässä vaiheessa 4 yöllä eli vitun pimeetä ja kylmää! Huudettiin ja kuunneltiin ei kuulunu mitään. Kun päästiin jonnekkin pellon reunalle mun puhelin soi. Janne joku kysyi onko Johanna puhelimessa ja Aarnin ääni korjasi taustalta että Joanna! Sitten akku loppui! Vitun hienoa! Yritettiin siinä vaihtaa simejä yms. mut ei auttanu ei ollu koko numeroo muistissa. Juosten mökille. Känny lataamaan. Odotettiin puhelua... ja tulihan se noin 20 min päästä. Janne kertoo että Aarni on viety ambulanssilla sairaalaan ja antaa poliisille puhelimen... Poliisi sanoo ettei mitään vakavaa... Poliisi sano että tulee hakemaan Aarnin paperit ja tuleekin tänne sekamelskaan ja utelee mökistä. Mä pyydän poliisia viemään Aarnin puhelimen Aarnille että se saa ees jotain yhteyttä jonnekkin.

Seuraava päivä... Vesa on putkasta pääsemässä nyt... Aarni on 8 aamulla haettu sairaalasta putkaan ja se joutuu siellä odottamaan klo.12 asti asikkalan poliisia, sitten vasta pääsee kuulusteluihin. Kuulusteluihin mistä? No sit ei tiedä... kuulemma katoamisesta... Vesan vai? Miksi?
Vesa soitti tossa tunteja sitten että on kuulusteluissa ja tulee taxilla takasin mökille. Autohan on ojassa ja kortti hylllyssä. Aarni taas ei saa soittaa eikä poliisit suostu edes toimittamaan sille viestiä että me tiedetään missä se on ja tullaan hakemaan se. Katotaan miten tilanne etenee...

Saan rukoilla polvillani anteeksi antoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.