IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 02:55

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.


1. rakas : )))<3 oot tärkein<3 sori siit kaikest paskast mitä joskus oon aiheuttanu mut lupaan etten tee enää ikinä mitään tyhmää :) älä mee pois: )<3 rakastan sua

2. oot höppänä : D joskus menee hermot ko pitää aina vaa selittää ja selittää joka asia uuelleen mut oot silti höppänä ja ihana ja tärkee : ) rakas oot<3

3. Oot yks niistä tärkeimmistä<3 todellaki. kulta<3 Mikään ei ois samanlaista ilman sua. Tutustuttii hirveen lyhyes ajas ja kaikki alko nii äkkii mut tutustutaan koko ajan enemmän ja enemmän ja päivä päivältä tykkään sust enemmän :)<3

4. Oot tärkee mulle<3 ollaan aika erilaisii ja sunki kans menee kyl joskus hermot mut silti tykkään susta : )

5. VIHAAN SUA! Voi luoja ko et älyäkkää. Haluun joskus NIIN kostaa sulle kaiken! Omalla manipuloivalla tavallas saat silti mut aina heltyyn ja unohtaan kaiken paskan, mut et enää. Oma oli valintas. kusipää. Oot lapsellisin ihminen jonka tiiän. Huoh. Oisko jo aika aikuistua?

6. Joskus osaat olla mukava. Mut ei sua jaksa porukas katella. Sun tekos ei oo mitenkää ihailtavia vaikka sä luulet nii.

7. Oot loistava ihmine ja persoona. Saat mut aina nauraa :D Ennen oltiin paremmis väleis ko nykyää mut se johtuu vaa siitä et en oo jaksanu enää tunkeutuu sun seuraas ko rupes vaikuttaa ettei kiinnosta enää.

8. Oot ihana<3 :) ei susta vaa voi muuta sanoo :D Oot aina nii aito.

9. Ei olla tunnettu ees vuotta ja silti oot ihan sairaan tärkee mulle : )<3 kiitti ko oot olemas.<3 suhun voin luottaa. ja sun kans voi JUTELLA!

10. En oikeen tiiä mitä sanoisin susta.. En tunne sua ees nii hyvin mutta silti tunnen. Oot jännä. Tykkään susta ja sillee mut en vaa jaksa tutustuu vaikka tiiän et me tultas toimeen : ) Suhun on varmaan vaa nii vaikee saaja yhteyttä. Tai sitte vika on mussa.

11. Haiset pahalle. En jaksa sua. Mee pelle roskii.

12. Oot ärsyttävä. hirvee adhd. ei kukaa oikeesti jaksa sun juttujas. Älä puske aina.

13. Oot ihana : )<3 Sulle pystyy puhuu mut oot vähä semmonen hiljanen kuitenki. Ja sit joskus mua pelottaa etten voi luottaa suhun.

14. Oot ärsyttävä. Mut silti oot mulle tärkee ja luotan suhun. Ja tiiän et säki luotat muhun. Ärsyttää vaa ku susta on tullu tommonen. Muutu takas ihanaksi : )

15. Joskus olit mulle tärkee mut tuntuu et teeskentelet kaikille. En jaksa sua enää. Oot iha jees ihmisenä mut en silti jaksa.

16. Yritin tutustuu suhun mut en onnistunu. Eikä se nii haittaakkaa. Oot aika hiljanen enkä ees tiiä mitä sanoisin susta.

17. Oot mukava. Ulkoopäin ei uskois et millanen oot oikeesti. Ei susta kuitenkaa oo mulle mitää hirveen hyvää ja tärkeetä ystävää tullu. Oot vaa sellanen kaveri joo. :)

18. Oltiin ennen hirmu hyvissä väleissä, sitte yhteen aikaan ei taas ollenkaa ja nyt ollaa sopivissa väleissä :) oot mukava mut ollaan silti nii erillaisia etten jaksais katella sua montaa päivää putkeen :D ei pahalla silti : )

19. Oot mukava ja tärkee mulle muttaku oot sellanen pelle ettei sun puheista ota selvää et nakkaatko läppää vai puhukko tosissas.

20. Ei ees tunneta sillee mut ollaa me pari kertaa porukas liikuttu jne. Vaikutat hyvältä tyypiltä ja haluisin tutustua : ) Ja toivon ettet satuta mulle tärkeetä ihmistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.