IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 13.01.2007 18:48

PERJANTAI:

Oli pikkasen lähellä ettei saatu kaisan kans juomaa vkl:ks. Kello kävi jtn 8 ja meil ei ollu viel ktn hakiaa. Itku ei ollu kovin kaukana :D Onneks kuiten yks Sami pelasti mejät ja ostettiin sit kaisan kans 2 kori kaljaa :P no mie menin sit kotia ja sinne väh. myöhemmin tuli rööning,riskilä ja sampo. Kaisa tuli sit siin 9 aikaa niitten korien kans. Eikähän just sillon ollu naapuri tossa pihalla ku kaisa kanto niitä koreja sisäle meille. Se vähä katto. Pelkäsin et se soittaa kytät tai jtn,mut onneks ei sit soittanu.
No siinä sit juopoteltiin ja sellasta. Oli ihan kivaa,paitti et Sampo vähä nukahti mejän vessaan,eikä kukaan päässy kuselle ainakaa 2-3 tuntiin :D Pojat käväs saunassaki ja römys siel minkä ehti. Välissä siel lens kalja pullot ja välissä tuopit =DD
No Sampo sammu siin josain 11 aikaa jo. Ja me muut juotiin viel. Riskilä sit päätti kans sammua jo joskus 12 aikaa. Mieki sit menin jo makoilee ku alko jo toi kalja vähä vaikuttaan. Kaisa ja Sami lähti kotia joskus vähä jälkeen 1. Mie käväsin viel hereil sen jälk. ku ne lähti ja kävin väki pakolla aukaseen sen vessan oven jossa sampo nukku. Oli aika kiva yllätys ku oksennusta oli joka paikassa. No mie menin sit nukkuun olohuoneen sohvalle ja heräsin joskus yöllä ku Sampo römys mun sänkyyn nukkuun.
Seuraavan kerran heräsin vasta joskus vähä enne 9,ku Sampo ja Riskilä jutteli jtn mun huoneessa ja oli vissiin koneella. Menin sit tupakille ja yritin vähä virkistää itteeni ottamalla yhen krapula kaljan.
Kateltiin siin viel Sampon ja Riskilän kans yks leffa canalilta ja sit mie vähän siivoilin, Sampo ja riskilä oli vähän sotkenu,tai no oli se Kaisa,Sami ja mieki varmaan vähä sotkettu. Mut Riskilä ja Sampo kyl sotki viel aamulla lisää,ku niitten vaatteita (ulkovaatteita) ja ruuan jätöksiä oli kaikkialla. Mie sanoinki eka etten pystyis asuun niiitten kans ikinä yhtä vkl:a samassa talossa,mut korjasin sen jälk. ku olin siivonnu,etten kestäis asua ees yhtä päivää niitten kans :D
Joskus 2 aikaa lähettiin sit meiltä. Mie menin äitin luo syväsen
vaaraan vähäks aikaa ku piti käyttää jesse ulkona ja Riskilä ja Sampo meni Siwaan ja siit Mikalle. 4 aikaa sit tulin taas nivavaaraan kotia.

Enpä oikein tiä viel et mitä tänää kehittelis,vois vaan ottaa rennosti ja nukkua :D Tai sit juomaan ;D

Mut joo ei kait tässä muuta,lähen hakeen tästä viel yhen kaljan ja meen tupakille,et se on moro :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.