IRC-Galleria

Josu_

Josu_

nimi on pakollinen

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

EgyptiinTiistai 10.03.2009 11:59

Eli Sharm el Sheikhiin mennään... Matkapäiväkirjaa pyritään pitämään kuvien kera osoitteessa. Käykäähän tsekkaan: http://josu.org/forum_sharm.php

Kevättä rintalastassa!Maanantai 02.04.2007 15:52

Kevät puskee päälle kuin ylipainoinen toimistovirkailija pikkujouluissa ajattelin kirjoitella tännekin. Tosin edelleen ihmettelen jos näitä joku eksyy lukemaan. Jos totta puhutaan niin kirjoitan siksi että haluan hehkuttaa autoa jonka tänään ostin. Pihassa kiiltelee nimittäin Honda Civic vuosimallia 2005.

Tuli nääs tuossa päivänä eräänä mieleen notta pitäähän sitä aikuisella miehellä auto olla. Rehellisyyden nimissä todettakoon että on tuo ajatus jo pitemmän aikaa päässä pyörinyt. Ei muuta siis kuin autokauppoihin katselemaan mistä se kyyti voisi löytyä. Tuosta se nyt sitten löytyi!

Pitänee mahdollisimman pikaisesti saada siitä kuvia tänne galleriaan. Väriltään tämä teiden uusi lippulaiva on tumman punainen, luonnollisesti metallinhohtona. Kyllä nyt kelpaa...

Täältä tähän terveisin Hondamies!

NoniiKeskiviikko 07.12.2005 15:44

Joo eli tarvii vissiin ruveta kaiveleen haarukkaa, veistä, lippahattua sekä hyvää ruokahalua! Meinaan on tääkin luettu ilmeisesti.

Nyt kun tätäkin on joku käynyt lukemassa niin otan oikeuden omiin hanskoihin ja sanon mielipiteeni! Sen kyllä vaan sanon että näin pitkän linjan OIKEAA IRKKAAJAA ottaa päähän tää gallerian kaupallistuminen. Muutenki tää on ihan pilalla koko paikka.

Vaadin irkkaajille omaa uutta galleriaa missä olisi sitä samaa pioneerihenkeä mitä täälläkin aikoinaan oli! Vai kuka edes muistaa niitä aikoja kun kellään ei voinut olla kuin se yksi kuva modauksista puhumattakaan?!?!

Eli siis IRKKI TAKAS IRKKAAJILLE!!! :D

Niin ja tähän loppuun yhdyn Maija Vilkkumaahan, lähinnä henkisellä tasolla tosin. Sanon viimeisen sanani ja se on EI!

No ei hyvää päivääTiistai 01.11.2005 19:53

Että tämmönenkin on tänne sitten tullu. Jos tämän käy joku lukeen niin syön hatullisen paskaa :D No mut moro taas...
« Uudemmat - Vanhemmat »