IRC-Galleria

JepjepLauantai 05.01.2008 07:00

huuu on oltu kaks viikkoa lohjalla, voi voi mikä mesta! ja mitkä menot! no eipä ei, ei täällä nyt NIIN siistiä oo mutta täällä on kiva viettää vapaa-aikaa kamujen kans joita ei juuri koskaan nää<3:)
On menny unirytmiki sekasi mainiosti, ajeltiin iitun kans 30.-31.12 välisenä yönä + viime yönä KOKO PERKELEEN YÖ autolla!! selvinpäi saatana :D ei se siltä vaikuttanu ku oli batteryn/edin vaikutuksen alasena. Oli huiBB kivvoo <3 :))) Viime yönä käytii sammatissa, sinne vie super pimiä ja mutkanen/mäkinen tie (en oo ikinä ennen ajanu sielä) ni sitte tullee täysillä vastaan joku asuntoauto/paku, huudettiin iitan kans melkee täysii ku pelotti että se ajaa päälle :D ite oltii melkee pysähyksissä ku pelotti.
Tänään käytii pemun okin ja motun kans ajelemassa audilla ku pemuni-mun halus testailla ku on "QUATROKELIT" ni sitte oltiinki ihan oikiasti näin | | lähellä ojaa ku pemu liiraili auton kans, siinä oli jokaisella vissii vähä jännitys päällä :D noo loppu hyvin kaikki hyvin.
Nyt tässä valvon yksin ku pemu nukkuu ja itellä nukkumaanmenoaika tän unirytmin mukaan on tossa aamu 7n aikaan :D kyllä mää täsä pyrin nukkuu. Kohta..
Kikka tulee huomenna yheks yöks lojolle ja ottaa jätkänsä samulin messii. Meillä oli tosiaan kikan kans tosa reilu viikko sitte mukavaa :--D Joo kikka ei petetä lupauksia!!! mutta se on toinen tarina. Takas tähä, aateltii aluks mennä ajelee me tytöt vaa mutta ei taida onnistua jos samuli tulee ja sitäpaitsi minä olisin se joka ajaa ja on ajamisosasto aivoissa aika täys :D Saa nähä sitte, aina sitä jottain keksii! Sitäpaitti tahon olla pemunki kans ku vika kokonainen päivä lohjalla :<<< perkele!! NOH lukuloma alkaa 1.2!! sitte tuun kyllä takasi tänne jos vaan pystyn prkl! en taho olla oulussa ku sielä ei palio mittää oo muutaku kamuja (jotka neki hiihtelee omilla teillää ja meikä istuu kotona). No onhan siellä muitaki, sukulaisia U KNOW, mutta ei nekään mua ikuisuuksia jaksa :D PEMU JAKSAA!!<3<3:)))<3<3<3
Mietin tässä että pitäsköhä sitä mennä röökille purkaan vielä vähä kiviä niskoilta ku painaa vielä. Osa lähti tännää pois LUOJAN KIITOS STNA KU MEINAS JÄRKI MENNÄ!!! mmhy mutt tota. Jospa en löpertelis johonki vitttT***....sin GALTSUpäiväkirjaan :D

~Tindé~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.