IRC-Galleria

Voihan vittu.Torstai 09.07.2009 04:43

Sorruin tänään pinnallisuuksiin. Nimittäin solariumiin! Oli muuten ihan helvetin pelottava kokemus; en oo ikinä ennen käyny, menin nyt ihan yksin, paikka on ns. itsepalvelusolarium, ei ketään näkyvillä. No valtasin ekan huoneen ja pysähdyin heti ovella: ei helvetti, ihan ku joku arkku odottais siinä että vapaaehtosesti meen sinne makaamaan ja tappamaan itteni.
No, ryhdistäydyin ja suljin oven. En silti liikkunu mihinkään, tuijotin vaan "arkkua" joka kansi auki ammollaan odotteli että hyppäisin sisälle. No etinpä sitten käsiini desinfiointiaineen ja suihkin ihan reilusti sitä siihen pleksille ja kuivailin. Voihan vittu, ajattelin. Meinasin jo lähtä menemään mutta ku parkkimittariinki oli laitettu jo rahaa ni kyllähän minä vittu sen ajan käytän hyväksi. Huh, vaatteet pois, rahaa koneeseen. Ei saatana. Pitääkö mun oikeesti mennä makaamaan arkkuun ja laittaa vielä ite kansi kiinni??? :O
Otin niskasta ittiä kiinni ja istuin pleksille. Perkele, se narisee, meneeköhän se rikki? No ei ku selälleen vaan, lihakset jäykkänä epämukavuudesta. No, kansi kiinni ja sitte piti painaa vihreetä napp--- MITÄ VITTUA SE MENI ITE PÄÄLLE JA MUN SILMÄT VARMAAN KÄRYS!! OON SOKIA!!!
Hetken rauhotuttua avasin silmät, joo nään mää vielä. Miksi tää masiina hyrisee ja paukkuu. No ok, tuuletin on kätevä, en käristy hengiltä. Ai vittu, alkaa lämmittään pleksiä nuo valot. Toivottavasti en kuole tänne!! Kuumuukohan tää vielä enemmän. Vittu jos kuumuu ni lähen helevettiiiiin!! :((((
Laitan käden naaman eteen ja avaan silmät. Ajastin näyttää että 5 minuuttia kulunu. Okei, ei se kerkee toisessa viidessä minuutissa palaa koko paska. Joo. Oon valmiina juoksemaan. Perkele että on niskat jännittyneinä. Vois vähä rentoutua ettei tuu mitään rusketusrajoja ku iho rypyillä niskasta (???).
Ok. 8.51 näyttää ajastin. Hei, minuutti enää kyllä tää tästä. Kohta kuuluu PIIP - PIIP - PIIP ....
meinasin jo hypätä helvettiin, vittu kone laskee viimesiä sekunteja ennen räjähtämistä!! Ei ei, äiti muistutti että ne on viimeset sekunnit ennen lamppujen sammumista. Ok, niitä piti tulla 10.
Lamput sammu, en oo ikinä noussu mistään niin nopeesti ku siitä masiinasta. Puin ihan helvetin nopeesti päälle, otin kamat ja häivyin ulos. Istuin hetken autossa. Hengähdin. Ja repesin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.