IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Nii monta juttuu mitkä rassaa.Maanantai 26.11.2007 14:42

Ja pahasti. Tili miinuksella (no ei ihan mut melkeen), mitään tietoo siit jatkoajasta koulun suhteen (ei o vieläkään tullu mailii sieltä) jne muuta. Mitähän tässä tekis? Tiedetään, stressaaminen ei auta, ei o koskaan laittanu asioita paremmalle mallille mutta oikeesti, mitä vtun helvettiä tässä pitäs tehdä? Ja naapurin koira herätti mut tänään puol yheksän, olin just nukkunu ruhtinaalliset neljä tuntia. En oo siis muutenkaan maailman parhaimmalla tuulella, ja mikä parasta räksytys jatkuu edelleen. Onneksi sille tulee panta keskiviikkona.. Muutenhan tässä lähtis järki totaalisesti.

Jos asiat oikeesti menee sen "vaikeemman kaavan mukaan", aion toteuttaa oikeesti mun suunnitelma B:n mun elämän suhteen. Oikeestaan jopa toivoisin, että jatkoaikaa ai heru, eikä palkkaa ja kaikki menis niin vituilleen ku mennä voi. Sit mul ois hyvä syy toteuttaa se, koska en tiiä onko mulla muuten pokkaa. No sen näkee tietty sit, tää on vaan pelkkää spekulaatiota.

Edelleen ei kiinnosta mikään tai ketään, en haluu liikkuu missään, ja jos ois mahdollistä työntäsin pääni puskaan ja pysyisin siellä. En muista koska oisin ollu näin antisosiaalinen, en varmaan ikinä. Tää tilanne mun elämässä vaan vetää mielen aika mustaks, ja se on syytä kaikkeen. Syy ei missään nimessä oo frendeissä. Se on ihan mun omaa syytä miks nyt vetäydyn omiin oloihini, ja toivon että kukaan ei ota siitä itteensä. Ehkä tää menee ohi jossain vaiheessa. Pakkohan tän on mennä.

Halusin vaan selventää näit juttui ettei kukaan ois turhaan huolissaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.