IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Keksikää mulle joku uus kirosana.Maanantai 26.11.2007 15:39

Voisin sitten hokee vaikka sitä kun ei tolla "vitulla" ole enää mitään tehoa. Mutsi sai mut taas raivon partaalle pelkällä yhen minuutin puhelulla, pelottaa jo valmiiks mennä sinne veljen kanssa kun en haluis puhuu KELLEKÄÄN mitään. Sit äiti tulee taas setä Aurinkoisena himaan viideltä mikä lisää mun "koitan keksii tähän sopivan kuvaavan sanan kuvaamaan mun vitutusta", minkä takii hakkaan taas päätä seinään kun pääsen kotiin. Ihana oravanpörä.

Tuli luettuu aiempii päiväkirjamerkintöi ja eihän niistä suurimmassa osassa oo mitään positiivista. AINA mua vituttaa jokin asia. Se ei taida olla ihan normaalii, ku teini- ikäki on menny aikoi sitten. Onkoha mul joku post-puberteetti sitten..?

Plus mä oon niin väsynyt että itkettää,,, mul ei silmät pysy auki ja ei oo ees metsurinkuulokkeita mitkä voisin työntää päähäni että saisin nukuttuu.. Tekis vaan NIIN mieli suksii Sumatralle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.