IRC-Galleria

Rairarai, kun oon onnellinen tekemistäni päätöksistä. En oo sittenkään pöllömpi päätöksentekijä. :O Ihmettelen kuin oikeen yllätin ittenikin. Mul on nyt kaikkee kivaa tiedossa täs lähiaikoina, ja ihan vaan sen tekia että osasin valita oikein. Weheee!!
Asiasta aasinsilta toiseen.. Kattelen just nyt tota enkeliveistosta mun seinällä... Itseasias huomaan usein kattelevani sitä. Se on kiva siinä just siks, että vaik en mikään himouskovainen olekaan, se tuo jotain turvaa ja hyvää mieltä mulle. Päätin tänä vuonna täyttää tän kaikille niin tutun kurjan arjen pienillä kivoilla asioilla, just niinkuin toi enkeliveistos. Ei kaiken kivan tarvii olla suurta ja mahtavaa, olen sitä mieltä että onni koostuu pienistä murusista. :)
Ootteko muuten huomannu että vanhassa sanonnassa on vinha perä? Tarkotan siis sitä, että kun hymyilet toiselle, sulle itelles tulee hyvä mieli..? Oon jo kauan tienny että se pitää paikkansa, mutta sit se aina unohtuu. Miten se voi unohtua??? Älytöntä. Lupaan olla vähemmän unohtavainen ton asian suhteen tänä vuonna. :)

Good Night <3

XXX
_____

Post Scriptum

Jotkut ihmiset sittenkin muuttuu parempaan. (eksistä olen edelleen samaa mieltä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.