IRC-Galleria

JuFu

JuFu

aka. Jenny Justiina Parkkari :-)

HEI VAIN KAIKILLE. AIKA PERUSKAMAA!<3Maanantai 23.01.2006 18:20

Hei kaikki. Mulla on kivaa. Oon onnellinen. Mun kulta on nyt muuttanu vaasaan ja oon hengaillu sen luana 24/7 . koskahan sil palaa ensiokäämi ku oon koko ajan kiehnaamassa? ;> hähää. .jepni.
antakaa joku mulle ylisi rahaa. oon ihan pee aa. velibeschkallekki oon 20€ pystys. koska sä vellu haluut rahas? mullon sun 20€ lonpakos orttaas.
Mun rakas sisko tua mulle thaimaasta 2 paria maailman hienoimpii kenkii. sellaset paulfrankin mustat misson sellasii paul frank pääkalloja , ja sit sellaset mustavalkoruutuset vansin kengät misson kirsikoita <33 ja tomnillekki se tua kengät. kivint. ni. <33 aika khuuulint.
Vojjettä . Mulla on maailman ihaninpii kavereit. ja ne on hauskinpii <33 TERVEISET KAIKILLE MUN IHANILLE KAVEREILLE OOTTE PARHAINPII. NIIJOO. TOOTTA MUN PERHE<3
Meillon paras perhe.
Ainii, moltiin meidän superperheen kaa rukalla. eli koko kaveriporukalla. oli hauskinta ja reissusta jäi ikävä, hyvää läppää ja tyhjä lonpakko. Pitäs vissii ruveta keräileen pulloja taas, vai mitä juQu? :D muahahha. ENSIOKÄÄÄÄÄMIII . Oltiin rukalla ajelemassa ruohonleikkurilla. eli tekalla. oli hassua, mut vähä oksetti sen kyyttis.
En moo ennen kirjottanu tänne näin pitkää värssyä.
Tomni on tän viikon iltavuaros. eijjoo kivaa. oon leskenä koko viikon. pitäs huamennaki vähä lukea kokeeseen.. sellanen 40 sivua materiaalia jotka pitäs lukee.. ja muutama essee.. jne. eijjoo kivaa.
Tomni keksi et me ollaan nykyään Jumni ja Tosu. aika hassuu. ainaki mun mielestä.
TULIS JO SE MUN IHANIN SISKO SIELT TAIKKULASTA. ÄHÄ IKÄVÄ :O<3
Nyt lopetan. ette te kumminkaan jaksa lukee tätä loppuun! tak o hej, adjöö!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.